MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

LEGO - Intersec?ie City 60304

LEGO - Intersec?ie City 60304

Cod produs:2260304
Producător:Lego
0 / 5 (0 review-uri)
Nicio evaluare
LEGO - Intersec?ie City 60304
Disponibilitate
Timp de livrare: 2-3 zile
Acest produs este momentan indisponibil
Faceți clic pe pictograma „Urmăriți mărfurile” pentru a vă informa despre disponibilitate
Cumpărați pentru mai mult și economisiți la transport
Aveți transport gratuit.
82,61 lei Prețul Dvs.: 82,61 lei
Distribuiți pe Facebook
Kitul de jonctiune (60304) din seria LEGO City creează un mediu realist pentru jocurile imaginative pentru copii si vine cu iluminat stradal care străluceste în întuneric, semafoare, semne de circulatie si benzi, întârzieri, treceri de pietoni, copaci si alte verdeată. Plăcile rutiere pot fi stocate de copii în functie de ideile lor si pot construi întregul oras. Ei îsi pot extinde creatiile adăugând mai multe seturi de răscruce de LEGO. Un cadou minunat pentru fanii LEGO City cu vârsta de peste 5 ani Această intersectie LEGO City vine cu instructiuni clare tipărite si instructiuni interactive Instructions PLUS, care fac parte din aplicatia gratuită LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri si tablete. Are instrumente pentru mărirea si rotirea modelului, cu care chiar si micii constructori LEGO vor deveni stăpâni. Jucării de inspiratie pentru copii Seturile LEGO City oferă jocuri nesfârsite bazate pe evenimente de viată pline de clădiri detaliate, masini realiste si personaje distractive, care împreună creează o experientă de constructie plăcută si distractivă.

Copiii pot adăuga fundaluri realiste jocului lor cu seturi LEGO cu acest set de intersectie LEGO (60304). Setul de pornire perfect pentru o experientă uimitoare de joc si construire.
Ce e in cutie? În el, copiii vor găsi cinci plăcute de drum LEGO, care contin benzi marcate, întârzieri si o trecere de pietoni, precum si lumini stradale care strălucesc în întuneric, semafoare, semne de circulatie, copaci si verdeată.
Copiii pot crea o portiune de drum LEGO realistă cu o multime de detalii autentice, o pot combina cu alte seturi de plăcute de drum LEGO City si îsi pot extinde creatiile urbane.
Acest set LEGO City Crossroads este un cadou minunat pentru Crăciun, zile de nastere sau alte ocazii pentru copiii de la vârsta de cinci ani.
Odată asamblat, măsoară aspectul de bază al tampoanelor mai mare de 13 cm înăltime, 44 cm lătime si 38 cm adâncime.
LEGO City Crossroads va crea un mediu excelent pentru joc si creatii din cuburi LEGO.
Acesta include un ghid tipărit si un ghid interactiv Instructions PLUS, care face parte din aplicatia gratuită LEGO Building Instructions pentru dispozitive inteligente. Acest tutorial interactiv îi va ajuta pe copii să devină adevărati maestri!
Seturile LEGO City My City includ clădiri colorate, vehicule de jucărie grozave si personaje distractive. Toate acestea îi încurajează pe copii să joace un joc imaginativ de personaje si să inventeze povesti de aventuri fără sfârsit într-un mediu realist. Continutul pachetului: 112 Vârsta : peste 5 ani
Recenzii">

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare