MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

LEGO - Parcul de antrenament pentru cascadorii City 60293

LEGO - Parcul de antrenament pentru cascadorii City 60293

Cod produs:2260293
Producător:Lego
0 / 5 (0 review-uri)
Nicio evaluare
LEGO - Parcul de antrenament pentru cascadorii City 60293
Variante de produs
Available in 2 variants
LEGO - Parcul de antrenament pentru cascadorii City 60293
LEGO - Parcul de antrenament pentru cascadorii City 60293
Denumire produs: LEGO - Parcul de antrenament pentru cascadorii City 60293
SKU: 2260293
Availability: 3 zile
0
Preţ iniţial: 123,53 lei
Product Price: 123,53 lei
LEGO - City 60339 Cascoria dublă buclă
LEGO - City 60339 Cascoria dublă buclă
Denumire produs: LEGO - City 60339 Cascoria dublă buclă
SKU: 2260339
Availability: 3 zile
0
Preţ iniţial: 755,90 lei
Product Price: 755,90 lei
Disponibilitate
Timp de livrare: 3 zile
Acest produs este momentan indisponibil
Faceți clic pe pictograma „Urmăriți mărfurile” pentru a vă informa despre disponibilitate
Cumpărați pentru mai mult și economisiți la transport
Aveți transport gratuit.
123,53 lei Prețul Dvs.: 123,53 lei
Distribuiți pe Facebook
Setul parc de antrenament pentru cascadorii (60293) din seria LEGO City vine cu o motocicletă cu volantă, care este perfectă pentru un eveniment de cascadorie fenomenal. Copiii îl pot activa si răsfoi printr-o gamă de elemente de recuzită uimitoare, pot face fată diferitelor provocări si mai târziu pot reorganiza modulele de cascadorii pentru alte competitii si spectacole. Kit pentru copii de la 5 ani Cu acest kit, obtineti un manual simplu de constructie tipărit si un manual Instructions PLUS. Acest ghid interactiv face parte din aplicatia gratuită LEGO Instructiuni de constructie pentru smartphone-uri si tablete si oferă instrumente pentru mărirea si micsorarea modelului, făcând construirea unui set o briză. Lumea inspiratoare LEGO City Cu kiturile LEGO City Stuntz, copiii pot ajunge în centrul actiunii cu biciclete volante, vehicule elegante, design realiste si personaje distractive care inspiră povesti si jocuri imaginative bazate pe scenarii realiste. Pentru si mai multă distractie si emotie, puteti combina setul cu alte truse de actiune din lumea LEGO City Stuntz!

Pregăteste o scenă pentru jocuri captivante pline de actiune cu acest parc de antrenament pentru cascadorii (60293) de la LEGO City. Include o motocicletă cascadorie cu volan, diverse elemente de recuzită si provocări cu care sunt sigure performante uimitoare.
Ce e in cutie? Tot ce au nevoie copiii pentru a construi un parc de cascadorii modular cu 2 rampe, obstacole, flăcări si o cuscă pentru păianjeni. În plus, contine si o motocicletă cu volantă si o minifigură din seria LEGO City, Treada Octane.
După ce trag motocicleta de volan, copiii pot efectua cascadorii fantastice. În plus, setul poate fi combinat cu alte truse din seria LEGO City Stuntz pentru evenimente si spectacole si mai mari!
Un cadou inspirational pentru o zi de nastere sau altă ocazie pentru copiii de la 5 ani. Necesită doar abilităti de bază de constructie, asa că copiii se cufundă în unul-două jocuri!
Odată asamblat, parcul de antrenament cascadorii măsoară mai mult de 10 cm înăltime, 30 cm în lătime si 13,5 cm în adâncime.
Nu ai nevoie de baterii. Acest kit este alimentat de un volant si de imaginatia copiilor.
Contine un ghid tipărit si un ghid interactiv Instructions PLUS, care face parte din aplicatia gratuită LEGO Building Instructions pentru dispozitive inteligente. Acest ghid interactiv îi va ajuta pe copii să devină adevărati maestri constructori!
Cu kiturile LEGO City Stuntz, copiii pot ajunge în centrul actiunii cu volante, modele realiste si personaje distractive care inspiră povesti si jocuri imaginative bazate pe situatii din viata reală.
Toate piesele LEGO City respectă standarde stricte din industria jucăriilor, astfel încât sunt întotdeauna compatibile si usor de asamblat si separat de fiecare dată.

Numar de piese: 170 Pentru copii de la: 5 ani
Recenzii">

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare