MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Idei de cadouri de Crăciun pentru toată lumea

 

 

Indiferent dacă l-ai observat în goana zilnică sau nu, Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar frenezia de dinainte de Crăciun începe încet, dar sigur. Nu toată lumea este unul dintre norocoșii care cumpără continuu cadouri de Crăciun pe tot parcursul anului și cei mai mulți dintre noi încă nu au idee ce să împacheteze pentru mama, bunica, fratele, copiii, colegul sau vecinul mereu amabil și dornic de sub brad. . Deoarece mai avem puțin timp de planificat înainte de a începe cumpărăturile, am pregătit acest articol pentru oricine caută inspirație pentru cadouri.


 

 

Calendare de Advent fără o bucată de ciocolată

Toți părinții știu că sezonul Crăciunului pentru copii începe cu noaptea în care Moșul aduce dulciuri copiilor buni și cărbune celor răi. Totuși, dacă ne dorim ceva special care să-i aștepte pe micuții noștri în bocanc, de preferință cu cel mai mic conținut de zahăr posibil și ceva care să facă zilele nesfârșite până la mult râvnitul Crăciun, cumpără-leun calendar de advent care nu conține nici măcar un praf de zahar!

 

Calendarele de Advent de la marca Lego au fost pregătite pentru 2019 de către popularele Lego City, Friends și Star Wars, în timp ce de această dată vin și cu noul Harry Potter. Pe lângăcalendarele de advent Lego, sunt disponibile și Mattel Cars 3, Hot Wheels și Mattel Barbie.

 

 

Lego , care nu este doar pentru copii

Lego a parcurs un drum lung de la începuturile sale. Astăzi putem răsfoi cataloagele cu mai multe pagini Produse Lego la care nici nu le visam în copilărie. Cu toate acestea, marca Lego nu mai este doar pentru copii, oricine poate găsi cu adevărat ceva în el.

 

 

Lego Duplo este destinat celor mici de la un an și jumătate până la cinci ani. Puzzle-urile colorate sunt împărțite în diferite tipuri, care sunt destinate în primul rând să-i distreze pe cei mici, dar și să-i ajute să-și dezvolte abilități motorii mai bune datorită Lego ; ei ajung să cunoască lumea și modul în care funcționează; îi învață să comunice cu mediul și cu semenii lor; își exprimă mai bine sentimentele.

 

 

Unul dintre cele mai mari subiecte este Inspirat de Lego , este Lego City , ale cărui seturi sunt despre viața orașului. Cu aceste colecții, copiii pot crea o stație de poliție și pompieri, un aeroport, un port sau o gară sau orice ar putea întâlni în mod normal într -un oraș .

 

 

O altă temă populară este Lego Technic , ale cărui caracteristici sunt puțin mai dificil de construit, iar designul lor are o senzație de „adult”. Datorită seturilor Lego Technic , micuții tăi și copiii mai mari pot construi mașini, motociclete, camioane, avioane, mâini robotizate sau chiar dinozauri și alte creaturi.

 

 

Nu numai copiii, ci și adolescenții și adulții se vor distra cu tema Arhitectura Lego . Toate seturile din această colecție constau din piese și instrucțiuni pentru a crea modele celebre de clădiri și monumente din întreaga lume. Dacă doriți să aveți versiuni reduse ale monumentelor acasă, kiturile Lego Architecture merită cu siguranță.

 

 

Jucării pentru băieți care nu sunt doar pentru băieți

Mașinile de jucărie sunt începutul unei iubiri nesfârșite, care cu micuții noștri durează adesea până la maturitate. Este adevărat că mașinile cu telecomandă sunt probabil mai distractive decât cele pe care copiii tăi trebuie să le împingă ei înșiși pe covor, dar îi privesc și de posibilitatea de a-și dezvolta imaginația. Mașinile cu telecomandă cu siguranță nu decolează la fel de ușor ca cele clasice. Și cu siguranță nu scot toate acele sunete autentice ale unui motor de pornire, așa cum doar copiii noștri pot face cu vocile lor.

 

Ei bine, din moment ce am menționat mașini zburătoare - ce zici de avioane ? Sau trenuri zburătoare? O mașină de poliție zburătoare? Camion de pompieri ? Și dacă vrem să le oferim o provocare specială să se joace cu mașinile, nu vă fie teamă să le cumpărați șine de mașină , care sunt mai inventive și mai interesante decât oricând.

 

 

Jucării pentru fete care nu sunt doar pentru fete

 

A juca mami și tati este probabil cel mai elementar joc pentru copii cu care încep cei mici și este printre cele mai importante – mai ales în zilele noastre, când psihologii cred că empatia este o calitate pe cale de dispariție a noului mileniu.

 

Dar jocul cu păpușile nu îi învață doar pe copii să fie empatici. A avea grijă de o altă „mini persoană” îi va ajuta pe copii să devină responsabili și independenți, pentru că își vor da seama ce presupune o astfel de îngrijire. Și dacă micuții noștri își invită prietenii să se joace cu păpușile , cu atât mai bine! Ei sunt astfel forțați să comunice despre funcționarea gospodăriei cu prietenii care pot proveni dintr-un alt mediu de acasă decât ei. Ei vorbesc, împreună „rezolvă” chestiunile legate de îngrijirea păpușii și încearcă să privească lumea din perspectiva semenilor lor.

 

 

 

Jucării creative pentru viitorii mari artiști

 

Dacă încercăm să alegem de Crăciun jucării care să aprindă imaginația copiilor, să ne asigurăm că jucăria are mai multe opțiuni, cum se pot juca copiii cu ea. Păpuși și jucării de plus sunt, desigur, o modalitate foarte bună de a construi imaginația, dar magazinele de jucării oferă, de exemplu , mini bucătării , restaurante și magazine , care vor deveni distracție veșnică pentru cei mici, controlate doar de limitele imaginației lor.

 

 

Copiilor le place foarte mult să se joace cu altcineva . Nu contează dacă vor să fie prințese și prinți , pirați , diverse profesii ciudate sau pur și simplu pretind că sunt unul dintre eroii lor de zi cu zi. (de exemplu, părinții). Ei încearcă să inventeze scene și să le joace cât mai credibil posibil, ceea ce poate fi ajutat și de costume și recuzită .

 

 

Să ne pregătim să distrammicii artiști eliberând spațiu în frigider pentrucreațiile lor spectaculoase. Să-i susținem și să-i lăsăm să afle ce le place cel mai mult - fie că este vorbade modelare, desen, coasere sau confecţionarea lucrurilor pe care le putem folosi acasă. Cântarea la instrumente muzicale poate să nu mulțumească vecinii noștri, dar trebuie să ne gândim în primul rând la dezvoltarea talentului copiilor noștri!

 

 

Jocuri video care distrează și învață

 

 

 

Jocurile video afectează în mod direct memoria, orientarea spațială, organizarea informațiilor și abilitățile motorii fine. Pe lângă exerciții, joacă a juca jocuri video cel puțin 30 de minute pe zi ne poate îmbunătăți viața sau viața copiilor noștri. S-ar putea să fim sceptici față de afirmația că jocurile video pot avea și un efect benefic asupra organismului, dar haideți să aruncăm la gunoi toate preconcepțiile!

Așa-numitele exergames ” oferă o modalitate foarte ușoară de „a ajunge la sală” fără a merge efectiv acolo. Ei pun întreaga familie în mișcare, ne îmbunătățesc flexibilitatea articulațiilor, coordonarea și echilibrul. Multe dintre acestea jocurile ne monitorizează progresul sau pot fi jucate în modul multiplayer , așa că dacă avem nevoie de motivația potrivită, putem juca împotriva prietenilor sau a altor membri ai familiei.

 

 

Deoarece jocurile video sunt universale, niciodată nu este prea târziu sau prea devreme pentru copiii noștri să înceapă să le joace. Cu toate acestea, este bine să ținem cont că le prezentăm jocurile , pentru că cel puțin așa vom putea vedea dacă aleg jocuri pentru categoria lor de vârstă .

 

Pe lângă dezvoltarea gândirii spațiale a copiilor, multe jocuri video încearcă să încurajeze dorința de a învăța în ei - cum ar fi jocurile istorice , care se bazează pe evenimente reale din istorie. Ei trezesc în ei un interes pe care școala s-ar putea să nu-l trezească niciodată.

 

 

Nu trebuie să lipsească sub bradul de Crăciun balonerii, tricicletele sau bicicletele

Design sau funcție? Culoare sau siguranță? Aceștia și mulți alți factori trebuie luați în considerare înainte de a decide să le cumpărăm copiilor noștri o jucărie pe roți . Dar care este răspunsul corect? Ei bine, toate! Cu toate acestea, trebuie să trecem prin aceste întrebări cu copiii noștri, dar să încercăm să le lăsăm doar partea distractivă. Desigur, ei sunt cel mai interesați de felul în care arată atunci când merg pe stradă cu noua lor bicicletă sau reflectoare – pentru că vor fi cele de pe triciclete vor conduce.

 

Să lăsăm copiii noștri să aibă mână liberă în alegerea designului și a culorii (credem că zâmbetul contagios și entuziast chiar merită), iar dacă îl pregătim sub brad ca o surpriză, să nu uităm să-i ascultăm. După aceea, tot ce rămâne este să alegeți triciclete funcționale și sigure. bouncers sau biciclete .

 

 

Cu produse cosmetice de la Marea Moartă de Crăciun, vă puteți mulțumi nu numai celor dragi, ci și dumneavoastră

 

Kawar cosmetics oferă o gamă largă de produse care se concentrează nu numai pe îngrijirea generală a corpului, ci și pe păr și piele. Popular Sarea de baie din Marea Moartă diferă de alte săruri prin faptul că conține până la 32% concentrație de substanțe minerale. Are un efect benefic asupra mobilității locurilor dureroase, scapă pielea de substanțele nocive și luptă cu succes împotriva problemelor pielii precum psoriazisul sau acneea. Produse din Marea Moartă ele ascund o mulțime de minerale naturale pe care pur și simplu nu le putem găsi în alte produse cosmetice.

 

 

 

Datorita faptului ca sapunurile marca Kawar curata tenul in profunzime, pielea ramane curata si stralucitoare. Ceea ce va multumi cu siguranta pe multi este si faptul ca produsele cosmetice nu contin substante chimice si grasimi animale.

 

 

 

 

Nu poți greși niciodată cu o carte bună de Crăciun

 

La inceput sunt doar poze frumoase si colorate pe hartie care atrag atentia celor mici. Ei bine, exact așa cărțile , împreună cu alte jucării, construiesc bazele copiilor care vor crește într-o zi până la vârsta noastră. În timp, vom adăuga imagini scurte și simple basme , care mai târziu vor deveni câteva sute de romane de pagini , din care nu ne vom putea smulge.

 

În epoca modernă, care a fost complet dominată de tehnologie, uităm treptat cât de importantă este lectura . Iar atunci când i se adaugă responsabilitățile zilnice, o carte este probabil ultimul lucru pe care îl avem în minte.

 

Adevărul este însă că am citi cărți chiar ar fi trebuit să se gândească. De ce? În primul rând, este benefic pentru sănătatea noastră. Desigur, nu vei pierde kilogramele în plus întorcând paginile, dar există și alte beneficii ale citirii cărților care sunt susținute de fapte științifice.

 

Cititul cărților ne îmbunătățește memoria. Datorită acestuia, folosim creierul într-un mod mai complex decât atunci când ne uităm la televizor sau ne uităm la filme. De aceea aparține citind printre prevenirea bolii Alzheimer. Un alt beneficiu este că ne folosim imaginația când citim și ne imaginăm situații din povestea pe care o ținem în prezent în mână. Aceste exerciții îmbunătățesc și funcțiile creierului, îl stresează, iar capacitatea noastră de a empatiza cu ceilalți crește.

 

Nimeni nu va fi surprins că stresul se numără și printre bolile civilizaționale ale timpurilor moderne. Poate ne întrebăm „cum să ne protejăm împotriva stresului?”, dar subiectul acestui paragraf ne va spune cu siguranță. Da exact, citind cărți . În timpul cercetărilor, oamenii de știință au descoperit că cititul îi ajută pe oamenii stresați mai mult decât să asculte muzică sau să facă plimbări lungi, deoarece atunci când citind încetăm să ne gândim la noi înșine. Ne depersonalizăm și trăim în capul protagonistului. Totul este gata. De ce eram cu adevărat nervoși?

 

 

Cadouri de Craciun care iti vor infrumuseta si iti vor face casa sa miroase mai bine

 

Daca vrem sa ne prezentam pe noi sau pe cei dragi cu ceva practic, dar in acelasi timp stilat, sa ne inspiram si sa oferim o sansa cutiilor de depozitare si organizatorilor . Pe lângă faptul că ajută la organizarea perfectă a gospodăriei, acestea vor deveni un plus modern și original oricărei locuințe.

 

 

 

Sezonul Crăciunului nu este doar un moment al oferirii de cadouri, ci și al coacerii și gătitului . Cu accesorii pentru bucătărie, cu siguranță îi vom mulțumi pe cei dragi cărora le place să gătească și să coacă , iar datorită noastră, Crăciunul din acest an va fi parfumat și gustos.

 

 

Customer reviews1

avatar
Petra

Děkuji za Vaše tipy! Určitě pořídím synovi a synovcům ten adventní kalendář "bez cukru". :-D Lego milují, takže je to super tip i na Vánoce na další dárky. Na letošní Vánoce jsme původně s manželem plánovali i nějaké videohry, x-box... Ale v karanténě si toho užili až až. Tak jsme hledali nějakou srovnatelnou alternativu, ale aby při tom neseděly doma a hodně se nám líbí letecké simulátory.

...

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare