MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

LEGO - Motocicletă retro Creator 3 în 1 31135

LEGO - Motocicletă retro Creator 3 în 1 31135

Cod produs:2231135
Producător:Lego
0 / 5 (0 review-uri)
Nicio evaluare
LEGO - Motocicletă retro Creator 3 în 1 31135
Variante de produs
Available in 1 variant
LEGO - Motocicletă retro Creator 3 în 1 31135
LEGO - Motocicletă retro Creator 3 în 1 31135
Denumire produs: LEGO - Motocicletă retro Creator 3 în 1 31135
SKU: 2231135
Availability: 2-3 zile
0
Preţ iniţial: 61,79 lei
Product Price: 61,79 lei
Disponibilitate
Timp de livrare: 2-3 zile
Acest produs este momentan indisponibil
Faceți clic pe pictograma „Urmăriți mărfurile” pentru a vă informa despre disponibilitate
Cumpărați pentru mai mult și economisiți la transport
Aveți transport gratuit.
61,79 lei Prețul Dvs.: 61,79 lei
Distribuiți pe Facebook
Copiii și pasionații de vehicule în vârstă de 8 ani în sus se vor bucura de ore nesfârșite de acțiune de curse cu această motocicletă retro LEGO® Creator 3-în-1 (31135). Această motocicletă clasică are ghidon, roată din față mobilă, faruri, o eșapament mare și un suport pentru picior care vă permite să o expuneți. Jucării distractive pentru fanii vehiculelor ultrarapide Fanii LEGO au până la 3 experiențe de construcție diferite din care să aleagă în acest set LEGO Creator 3-în-1. Ei pot construi o motocicletă impresionantă, o bicicletă de drum cu un suport de picior sau pot crea un dragster de curse și pot lua parte la curse interesante - sau își pot folosi imaginația și pot construi ceva complet diferit de blocuri. O experiență digitală distractivă pentru fanii LEGO Descărcați aplicația LEGO Builder și intrați în lumea distracției de construcție, unde copiii își pot mări și roti modelele într-un mediu 3D, pot stoca blocuri de construcție și pot urmări progresul construcției. Vehicule 3-în-1 - Copiii cu vârsta de 8 ani și peste pot aștepta cu nerăbdare să se joace imaginativ cu setul LEGO® Creator 3-în-1 Retro Bike (31135), care include o motocicletă, o bicicletă de drum și un dragster de cea mai bună clasă de combustibil Opțiuni de joacă uimitoare - Copiii pot pune în scenă 3 povești diferite: o plimbare prin mediul rural cu o motocicletă; explorarea orașului pe o motocicletă de drum sau cursa într-un dragster O mulțime de elemente diferite - Bicicleta retro are ghidon și roată din față mobilă, bicicleta de drum are un suport pentru picior pentru afișare, Dragster Dragster are roți rotative de cauciuc Model simplu – Acest set de 128 de piese oferă micilor constructori cu vârsta de 8 ani și peste șansa de a se bucura de distracția de a construi și apoi de a se bucura de acțiunea maximă cu vehiculele Joacă-te oriunde – Bicicleta măsoară peste 2” (7 cm) înălțime, 5” (13 cm) lungime și 2” (6 cm) lățime, astfel încât copiii să o poată lua cu ei când ies în oraș Mai multă distracție 3-în-1 – Nu ratați alte seturi 3-în-1 din seria LEGO® Creator, inclusiv seturile de construcție Naveta spațială (31134), Caravana pe plajă (31138) și Casa Cozy (31139). O mână de ajutor - Descoperiți instrucțiuni intuitive în aplicația LEGO® Builder, unde copiii pot mări modelele lor, le pot roti într-un mediu 3D, pot urmări progresul construcției, își pot stoca blocurile de construcție și pot dezvolta noi abilități în același timp Numar de piese: 128 Pentru copii de la: 8 ani
Recenzii">

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare
 
 
LEGO Creator

LEGO Creator

Oferta de jucării Lego Creator este cu true diversity. Landscape rural , animal , jungle , sau gustări la colch pentru personaje Lego de tot felul, dar asta nu este tot ce poici în oferta noastră de jucarii din seria Creator de la produsele danez de jucarii Lego .

Trebuie să explorezi oceanul și tòsa responsabilitatea este a ta, este pe apă cu apărei unei nave , pe care să-l poată face sub numele de ocean explorer . Cu Lego Creator, nici aici, nici copiii tăi nu te-au plictisit. Dar va distra în special children cu îndeprinderea între 6 și 12 ani .

You can experiment piese de dog cu acest kit . Joacă-te cu animalele din parc și câmbă anotimpurile de-alongung jocului . Also , you can construct your own magazine cu jucarii si alimente sau pur si simplu orice va place! Totul depinde de zi. Deci nu este nimic de waitecat!