MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

LEGO - Mănu?a Infinitului Marvel 76191

LEGO - Mănu?a Infinitului Marvel 76191

Cod produs:2276191
Producător:Lego
0 / 5 (0 review-uri)
Nicio evaluare
LEGO - Mănu?a Infinitului Marvel 76191
Disponibilitate
Timp de livrare: 2-3 zile
Acest produs este momentan indisponibil
Faceți clic pe pictograma „Urmăriți mărfurile” pentru a vă informa despre disponibilitate
Cumpărați pentru mai mult și economisiți la transport
Aveți transport gratuit.
440,16 lei Prețul Dvs.: 440,16 lei
Distribuiți pe Facebook
LEGO Marvel: Infinity Glove (76191) este un proiect de constructie provocator care recompensează constructorii cu o piesă expozitională impresionantă, care evocă perfect stilul Marvel atrăgător. Un model de colectie din filmele Marvel Această replică a iconicii mănusi Infinity din cuburile LEGO, care a apărut în filmul Avengers: Infinity War si Avengers: Endgame de la Marvel Studios, va suscita cu sigurantă atentia si interesul după expozitie. Această mănusă aurie cu degete mobile, pietre infinite vii si o bază durabilă cu o masă descriptivă reprezintă o provocare de constructie captivantă, care va avea ca rezultat un model care va captiva pe oricine îl priveste. Kituri din cuburi LEGO Faceti o pauză de agitatia zilnică si cufundati-vă în compozitia plăcută si relaxantă a kiturilor LEGO pentru adulti, care sunt ideale pentru fanii kiturilor creative sau ale culturii de benzi desenate.

Construiti si admirati această uimitoare LEGO Marvel: Infinity Glove (76191), care surprinde perfect stilul atrăgător al Avengers: Infinity War si Avengers: Endgame.
Această replică autentică de aur a iconicei mănusi Infinity din cuburi LEGO contine pietre infinite colorate si o bază durabilă cu o masă descriptivă.
Acest model de 590 de piese oferă fanilor adulti Marvel oportunitatea de a se cufunda în compozitia creativă si de a aminti una dintre cele mai faimoase si, în acelasi timp, cele mai distructive arme din cultura cărtilor de benzi desenate.
Acest model de expozitie este un cadou minunat pentru o zi de nastere sau de Crăciun sau o recompensă specială pentru iubitorii de modele de constructii sau fanii adulti ai Universitătii Marvel.
Acest model fascinant măsoară peste 31 cm înăltime, 13 cm lătime si 11 cm adâncime si va stimula multe conversatii atrăgătoare, indiferent dacă îl expuneti acasă sau la serviciu.
Acest tribut impresionant adus succesului pe termen lung al Marvelov-urilor oferă o experientă de compunere satisfăcătoare, al cărei rezultat va fi o piesă expozitională atemporală, care va atrage cu sigurantă atentia si va câstiga multe remarci admirabile.
Datorită calitătii si instructiunilor clare, puteti începe acest proiect de constructie fascinant chiar după deschiderea pachetului.

Numărul de piese 590 Potrivit pentru copii de la 18 ani
 
Recenzii">

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare
 
 
Supereroi Lego

Supereroi Lego

În această secțiune, veți găsi blocuri de construcție LEGO Super Heroes care au motive ale eroilor celebri din benz desenate. Poți livă nenumărate aventuri în timp ce construiești cu personajele tale preferate în timp ce construiești. Cu setul LEGO Super Heroes , te pouți bugra și de lùbtele dintre vilfacători și eroi. Jucăriile din ețătă categorie sunt pasaguto pentru copii cu vârsta între 6-14 ani.

Nu ezita și alege Lego Super Heroes pentru cânții Đăj la prijție excelentă, care suavețe foarte mult abibiole motorii, develomente mentale și îi ďțiți, thanks to the conceptelor sale de joc, să înțeleagă lumea.