MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Vă prezentăm noutăți din gama de cutii de depozitare a mărcii LOVE IT STORE IT

 


Love It Store It este o companie tânără, inovatoare. Este specializată în producția de produse, datorită cărora îți poți organiza și aranja mai bine viața și prin care casa ta va fi mai frumoasă și mai colorată.

Love It Store Realizează coșuri decorative de depozitare , în diferite dimensiuni și cu frumoase motive de culoare.

 

Cutii de depozitare Happy Kids

 

 

 

Printre noutatile brandului Love It Store It se numara cutiile cu tema Happy Kids - panda, unicorn si koala. Cutiile de depozitare Happy Kids oferă modele frumoase cu imagini cu panda, unicorn și koala care sunt potrivite pentru orice cameră de copii.

 

De exemplu, stivuiți-le unul peste altul și creați o piramidă interesantă care va deveni o parte naturală a stilului casei dvs.

 

În oferta Market 24 , găsiți cutii de depozitare în design Happy Kids în diverse dimensiuni și forme, de exemplu: cufere pentru jucării , cutii de depozitare cu capac , cutii de rufe de colt , banci si scaune pentru sezut . Toate aceste cutii sunt o alegere ideala pentru a controla haosul si dezordinea din camera copiilor.

 

Cufărul de jucării Happy Kids cu o imagine a unicornului va înveseli camera fiecărei prințese.

cufăr are în interior un separator care oferă copiilor posibilitatea de a-și împărți comorile. Datorită husei tapitate ranforsată cu material MDF, acest cufăr poate fi folosit și ca bancă pentru șezut.

 

Scaun pentru copii Happy Kids cu imaginea unei koala va fi un plus frumos pentru camerele copiilor cu utilizare practică. Scaunul Happy Kids poate fi încărcat până la 150 kg, ceea ce îi garantează o viață lungă.

 

Love It Store It cutie de depozitare pentru jucării cu capac Happy Kids - Panda te va ajuta să-ți faci viața de zi cu zi mai colorată și mai ales să organizezi mai bine mizeria.

 

Cutii de depozitare premium

 

 

Desigur, dacă nu vrei ca cutiile să fie la vedere, bagă-le în dulap sau depozitează-le sub pat și scoate-le doar când ai nevoie de ele. Cutii de depozitare Love It Store It Premium va fi de mare ajutor în casă și veți avea o imagine de ansamblu asupra locului în care ați depozitat lucrurile.

 

Cutia de ochelari Love It Store It Premium este special concepută pentru a vă proteja ochelarii de soare și ochelarii de prescripție preferați. În timp ce cutia este închisă, protejează ochelarii de deteriorare și praf. Cutia pentru ochelari este într-o culoare gri premium elegantă și astfel se potrivește în orice interior.

 

Gata cu mizerie, sortarea și plierea nu a fost niciodată mai ușoară. Cutii de depozitare și organizatoare Love It Store Oferă o varietate de opțiuni de stocare. Vei crea astfel o imagine de ansamblu clara asupra lucrurilor tale si a dulapului tau. De exemplu, cu cutia de pantofi Love It Store It cu fereastră, îți vei păstra pantofii ferit de deteriorare sau praf și, în același timp, datorită ferestrei, îi vei găsi întotdeauna rapid pe cei potriviți.

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare