MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Totul începe cu un cărucior pentru copii - sfaturi valoroase pentru proaspeții părinți

 

Sosirea fiecărui copil este precedată de câteva luni de pregătire, timp în care vei da peste lucruri despre care poate nici nu știai că există și sunt folosite în mod obișnuit. Dar înainte de a începe să le descoperi și să citești manuale cu mai multe pagini, începe cu ceea ce știi sigur. La urma urmei, cărucioarele sunt partea cea mai de bază a echipamentului pentru copii.

 

Cum să alegi cărucioarele pentru copii ?

S-ar putea să nu o spui niciodată, dar perioada anului în care se naște copilul tău are un impact mare asupra modului tipul de cărucior la care ar trebui să mergi. De exemplu, dacă urmează să apară iarna și nu ai de gând să faci plimbări frecvente la rece, este posibil să ai nevoie doar de un ou de pui în primele câteva luni. Cu toate acestea, dacă aveți o programare primăvara sau vara și veți petrece mult timp afară, asigurați-vă că alegeți un cărucior mai ușor, astfel încât să vă descurcați mai bine.

Un alt factor important îl reprezintă etapele de creștere a bebelușului tău. Știm că primele luni ale nou-născutului nu sunt capabile să-și țină greutatea corpului și să se așeze, așa că este bine să luați în considerare achiziționarea unui cărucior care să aibă cât mai multe opțiuni de pliere.

 

 

Locuiești într-un oraș sau într-un sat? Ai de gând să călătorești cu autobuzul sau cu propria ta mașină? Dacă călătoriți cu autobuzul, gândiți-vă să aveți un cărucior suficient spațiu și pentru lucrurile tale personale. Dacă aveți de gând să vă conduceți propria mașină, nu uitați că încape în primul rând în portbagaj.

 

 

Modul în care trăiești este la fel de important ca locul în care trăiești. Dacă plănuiți călătorii scurte între alte sarcini, alegeți cu siguranță mai devreme un carucior cu un ou detasabil care va fi mai practic pentru stilul tau de viata. Totuși, dacă mergi la plimbări lungi în parc sau în centru comercial, optează pentru un cărucior clasic , cu toate facilitățile.

 

 

Dacă ești unul dintre acele tipuri de părinți care caută aventură și merg în natură cu cei mici, cu siguranță ar trebui să începi să te gândești să-ți iei un cărucior sport cu roți mai mari. Are suspensie mai buna si il poti folosi pe toate tipurile de teren posibil.

 

 

 

Seturi de cărucioare

Seturi cu cărucioare pentru copii include un kit de pornire pentru toți părinții. În combinații, puteți găsi cărucioare cu coșuri detașabile sau ouă care servesc drept scaune auto în mașină. În seturile mai mari, pe lângă coș și ou, veți găsi și pungi de schimb sau șănoase.

 

 

Cărucioare sport pentru fiecare zi

Carucioarele sport sunt destinate copiilor incepand cu varsta de 6 luni si, datorita rotilor lor, pot face fata unor terenuri mai solicitante. Pentru ca micutul tau sa fie cat mai confortabil, are un suport reglabil pentru spate si picioare. Dacă ești îngrijorat de siguranță, nu trebuie să-ți faci griji pentru asta, deoarece căruciorul nu are doar poartă reglabilă, ci și centuri de siguranță încorporate. Cea mai mare diferență dintre un cărucior sport și un cărucior de golf este că cărucioarele sport au un mâner reglabil pe înălțime, care este apreciat în special de tați.

 

 

Brandul Casualplay a dezvoltat roti speciale pentru aceste tipuri de carucioare , astfel incat nu trebuie sa spui nu activitatilor tale zilnice. Roțile LOOPi City sunt concepute pentru plimbări ușoare pe drumurile asfaltate ale orașului. Roțile LOOPi Allroad sunt gata să depășească terenuri dificile și neîmbunătățite dacă decideți să ieșiți în natură. Iar daca vrei sa iti recapeti silueta dupa sarcina si sa ramai activa, iti recomandam rotile de alergare LOOPi .

 

 

 

Cărucioarele de golf se remarcă prin ușurință

Cărucioarele de golf sunt concepute pentru copii de la 6 la 36 de luni și sunt extrem de practice. Deoarece sunt foarte usoare si usor de manevrat, ii vei aprecia mai ales in timpul plimbarilor lungi cu micutii tai. Compactitatea lor este foarte apreciată și de cei care călătoresc des, deoarece nu ocupă mult spațiu și oferă spațiu pentru a împacheta alte lucruri importante.

 

 

Carucioare pentru gemeni si frati

Ești unul dintre acei norocoși? În magazine găsești cărucioare pentru gemeni și frați cu o diferență de vârstă mai mică, astfel încât să se poată bucura împreună de cărucior . Există două tipuri de aceste cărucioare : primul este atunci când căzile sunt așezate una lângă cealaltă pe structură. Ca standard, aceste tipuri sunt realizate până la o lățime de 80 de centimetri, ceea ce înseamnă că se potrivesc cu dimensiunea unei uși obișnuite. Al doilea este atunci când căzile sunt plasate una în spatele celeilalte. Lățimea lor este de dimensiunea unui cărucior clasic , dar dacă vă întrebați care dintre cele două tipuri este mai greu de manevrat, acesta este acesta.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare