MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Știri de la QKIDS

 

QKIDS este un brand polonez specializat în producția de scutere. În sortimentul QKIDS găsești trotinete cu trei roți pentru cei mai mici, dar și trotinete pentru copiii mai mari, pentru care aventura călăriei este abia la început.

Producătorii QKIDS vin pe piață cu scutere noi sigure și de înaltă calitate cu care copiii tăi se vor distra copios.

 

Scuter IVO freestyle

 

Daca copilul tau are multa energie si mersul cu o trotineta obisnuita este pur si simplu plictisitor pentru el, trotineta QKIDS IVO freestyle va fi o modalitate ideala de a te distra!

 

Trotineta QKIDS IVO este usoara dar extrem de durabila, cu cele mai bune proprietati mecanice si rezistenta la deteriorare.

 

Așa că oferă copilului tău bucuria de a conduce și de a face mișcare în aer curat. Scuter QKIDS IVO   va fi de neînlocuit în fiecare skate park, rampă și dealuri profilate, care sunt un loc pentru a-ți perfecționa trucurile.

 

În oferta Market 24 , puteți alege dintre mai multe culori precum: auriu , violet , albastru,   galben

 

 

Trotineta pentru copii Flo

 

Trotineta din aluminiu QKIDS Flo va aduce beneficii copiilor care au stăpânit deja să călărească și vor să încerce ceva mai mare, dar și copiilor pentru care aventura călăriei este abia la început.

 

Trotineta QKIDS Flo este mică și compactă, dar nici acest fapt nu schimbă faptul că este, de asemenea, foarte durabil și sigur.

 

 

scuter LUMIS

 

Trotineta cu echilibru pe trei roți LUMIS este potrivită pentru copiii de la vârsta de doi ani.

 

Datorita pistei late si axului fata torsional montat pe trotineta LUMIS, copilul va invata sa se echilibreze mai usor.

 

Roțile scuterului LUMIS sunt fabricate din poliuretan, datorită căruia oferă o bună aderență, sunt durabile și silențioase în același timp. In plus, au LED-uri incorporate care functioneaza pe principiul dinamului si cresc vizibilitatea copilului pe trotuar dupa intuneric.

 

 

Tricicleta MILA

 

Dacă copilul tău începe într -un cărucior plictisit de plimbări și vrea să exploreze lumea din jurul lui, este momentul perfect să te gândești la o tricicletă.

 

Tricicleta MILA îi va oferi copilului dumneavoastră capacitatea de a influența direcția de mers, ceea ce îi va aduce multă distracție, iar în comparație cu un cărucior obișnuit, va avea un câmp vizual mult mai mare.

 

Scaunul pivotant poate fi reglat in directia sau impotriva directiei de mers, in functie de varsta copilului si de situatia la mers.

 

Tricicleta MILA are centuri de siguranta si datorita barei parentale poti controla directia de mers.

 

 

Reflector FLEET

 

Pentru parintii copiilor care sunt plini de energie, reflectorul FLEET va fi alegerea perfecta pentru a-i ventila putin. FLEET este alegerea ideală pentru un biciclist mic care iubește aventurile.

 

În oferta Market 24 veți găsi trei variante ale reflectorului FLEET triunghiuri gri , cappuccino șiroz

 

 


Joacă pături JUNGLE și CITY

 

Păturile de joacă QKIDS vor fi adevărata primă jucărie pentru copii, datorită numărului de elemente senzoriale și jucării precum mânerul de dentiție , zdrănitoarea sau oglinda.

 

Păturile sunt realizate în culori pastelate plăcute și sunt confecționate din material moale plăcut, potrivit pentru mâinile copiilor mici.

 

O parte din accesoriile fiecăruia pătura de joacă are 20 de bile colorate, cu care copilul se va distra ceva mai mult.

 

În oferta Market 24 , puteți găsi pături de joacă QKIDS în motive CITY și JUNGLE

 

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare