MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Sezonul de vară începe încet: pregătiți-vă pentru piscine și sporturi nautice

 

Vara este, aproape ca iarna, unul dintre anotimpurile pe care oamenii fie le urăsc, fie le iubesc. Pentru unii, vremea caldă este o răscumpărare de straturile de îmbrăcăminte pe care au fost nevoiți să le poarte pe tot parcursul anului, iar pentru alții, doar numără înapoi zilele până la următorul răcoare, fiecare grad sub 30 o mică victorie. Trebuie să visezi lucruri mărunte.

Dar, la fel ca iarna, vara are și sporturile sale nautice tipice, pentru care chiar merită să te bucuri din plin de sezonul tropical. La urma urmei, când ești în apă, căldura nu este atât de insuportabilă, nu-i așa?

 

Piscinele te vor scuti de căldură

 

Dacă sunteți printre norocoșii care au acasă o grădină și un loc unde puteți construi sau umfla o piscină , felicitări și vă recomandăm să vă luați una imediat (dacă nu ați făcut-o deja). Este probabil cel mai bun lucru pe care îl poți face vara. Simțiți-vă liber să ignorați toate discuțiile despre responsabilități și îngrijirea piscinei împotriva cărora prietenii vă avertizează. Închideți ochii și imaginați-vă relaxându-vă la suprafața apei plăcut rece. Orice altceva te poate aștepta.

 

In cazul in care nu ai un spatiu atat de mare in curte si totusi vrei sa le oferi tie si copiilor tai (si poate chiar animalelor de companie) macar putina bucurie si racorire placuta, este posibil sa gasesti in magazine piscine de diferite dimensiuni. , iar pentru piscinele pentru copii chiar și centrele de divertisment la piscină , chiar și cu un imprimeu distractiv cu eroii lor preferați din basme. Suntem siguri ca cu siguranta se va aseza exact pe marginea sau centrul gradinii, unde probabil ti-l imaginezi inca din primavara.
   

Te-ai mai relaxat? Bine, pentru că acum ajungem la accesoriile pentru piscină . Da, exact acestea sunt îndatoririle pe care le amâni mai târziu. Dar nu vă faceți griji, va fi scurt pentru că nici noi nu suntem guru al piscinei.

În magazine, poți obține de toate pentru piscine – fie că ai importat-o pe cea mai mare, pentru care, logic, ai nevoie de mai multe, fie că te-ai hotărât pe cea mai mică cu un nivel de întreținere mai mic. Depinde de tine dacă cumperi perii pentru curățarea manuală a piscinei sau investești într-o filtrare mai scumpă (deși mai mulți bani, dar mai mult timp!). Și asigurați-vă că întrebați în magazine dacă ceva nu vă este clar, pentru că sunt mai multe dintre lucrurile de care aveți nevoie. Vă vor sfătui cu plăcere.

O folie solară este și ea un lucru atât de grozav, care încălzește mai repede apa din piscină și o menține plăcut de caldă, astfel încât intrarea în apa înghețată nu va mai fi o chestiune de ore.

Accesoriile mai distractive includ cu siguranță șezlonguri gonflabile de diferite culori și forme, scaune gonflabile și jucării de apă , care pot transforma relaxarea liniștită în apă într-o experiență cu adevărat plină de adrenalină.

 

 

 

Sporturi nautice pe care le poți face doar vara

 

Sau oriunde cu căldură și apă. Ce sport acvatic decideți să faceți depinde în întregime de dvs. Fie că o faci pentru că doar îți place, fie că visezi să ajungi într-o zi la Jocurile Olimpice, fie că prietenii tăi te-au convins... Cel mai important lucru este că este distractiv pentru tine și cei dragi. Dar pentru sporturi nautice, precum schi nautic , plimbare cu barca , rafting , windsurfing , rafting sau scufundări , nu uitați să aduceți echipamentul necesar.

 

Scufundarea este probabil unul dintre acele sporturi acvatice care atrage nu numai adulții, ci și copiii. Sub suprafața lacurilor, mărilor și oceanelor se ascund multe secrete și comori care ne tentează să le descoperim. Pentru început, înainte de a vă decide să faceți scufundări profesional, asigurați-vă că cumpărați ochelari de scufundare , aripioare , un snorkel și, dacă este necesar , dopuri pentru urechi și nas .

De asemenea, cu orice preț, nu uita de siguranță și asigură-te că ai o vestă de salvare pe tine sau măcar la îndemână. Sigur, s-ar putea să nu se potrivească perfect cu ținuta ta atent îngrijită la o plimbare romantică cu barca la apus, dar siguranța trebuie să fie pe primul loc!

Și la sfârșit, vă reamintim că vara nu se învârte doar în jurul activităților acvatice . Dacă te-ai săturat de bălăceală, ia niște mingi și rachete și joacă niște jocuri pe plajă .

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare