MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Scaune auto pentru toate momentele importante ale creșterii copiilor tăi

 

  Scaune auto fac parte integrantă din echipamentul de bază pentru fiecare copil. Și ca părinte bun și grijuliu, cu siguranță vrei doar ce e mai bun pentru copiii tăi. Dar cum să alegi un scaun auto care este de înaltă calitate, sigur și confortabil în același timp și, de asemenea, care arată grozav?

 

 

 

Care este cel mai important lucru atunci când cumpărați un scaun auto ?

 

Cea mai de bază și importantă caracteristică Scaunele auto este siguranța ei, deoarece scaunele auto potrivite salvează vieți. În magazine, în prezent, puteți îndeplini scaunele auto cu două standarde europene, în timp ce standardul ECE R129 (sau mai cunoscut sub numele de i-Size ) este mai nou și înlocuiește treptat scaunele auto cu standardul ECE R44 mai vechi.

 

 

Cea mai semnificativă diferență în aceste două standarde este că în cele mai vechi scaunele auto sunt clasificate în funcție de greutate, în cel mai nou în funcție de înălțime. Testele de impact au condus la introducerea noului standard i-Size , care face scaunele auto cu această denumire și mai sigure și protejează copiii în accidente de mașină din mai multe direcții.

 

 

 

 

Cu toate acestea, atunci când utilizați scaune auto, nu uitați de următoarele reguli de siguranță:

- este obligatorie folosirea unui scaun auto sau a unui scaun de înălțime până la o înălțime de 150 de centimetri

- copilul trebuie fixat într-un scaun auto orientat spre spate până la 15 luni (conform noului standard i-Size)

- este important să vă asigurați că scaunul este adaptat înălțimii copilului, astfel încât capul nu trebuie așezat mai sus decât spătarul

 

 

Categoria 0-13 kg

 

Scaunele auto pentru copii din categoria 0-13 kg (grupele 0 și 0+) sunt concepute pentru cei mai mici copii de la naștere până la limita de greutate, iar în magazine îi puteți întâlni și cu numele ou. Aceste scaune auto sunt ușoare și confortabile și fac deseori parte dintr-un set de cărucior, așa că cu ajutorul adaptoarelor pot fi fixate pe structura căruciorului și astfel îndeplinesc o dublă funcție - funcția de scaun auto și cadă pentru cărucior. Scaunele auto din categoria 0-13 kg nu au Isofix incorporat, dar pot fi achizitionate separat pentru acest tip.

Este important ca limita de greutate pentru scaunele auto să fie respectată, deoarece depășirea poate duce la vătămare.

 

 

Categoria 0-18 kg

 

Scaunele auto pentru copii din categoria 0-18 kg (grupele 0 si 1) pot fi folosite si de la nastere, dar valoarea lor adaugata este ca pot fi folosite pana la o greutate mai mare. Dar când este cel mai bun moment pentru a trece de la Grupa 0 la Grupa 1? Când bebelușul tău învață să stea fără sprijin, poți trece la al doilea grup, iar scaunul auto poate fi folosit până când capul bebelușului tău începe să crească peste marginea de sus.

 

 

 

Categoria 0-25 kg

 

Pentru copii Scaunele auto din categoria 0-25 kg (grupele 0, 1 și 2) pot fi folosite și de la naștere și sunt adaptate să crească alături de micuț până la vârsta de aproximativ 5 ani. Inclus scaune auto din aceasta categorie sunt inserturile pentru nou-nascuti, care sunt folosite pentru transportul lor confortabil, putand fi scoase mai tarziu fara probleme cand bebelusul tau creste. Scaune auto sunt echipate cu tetiera, centuri de siguranta si sunt reglabile in mai multe pozitii, astfel incat copilul dumneavoastra sa se simta confortabil in timpul calatoriilor lungi .

 

 

Categoria 9-36 kg

 

Scaunele auto pentru copii din categoria 9-36 kg (grupele 1, 2 și 3) sunt destinate copiilor de la aproximativ 9 luni până la 12 ani, astfel încât își îndeplinesc funcția până în momentul în care copilul dumneavoastră nu mai are nevoie de scaunul auto . Scaunele auto din această categorie sunt decapotabile și se adaptează foarte bine la creșterea micuților tăi. Până la 18 kg, fixați copilul cu centurile de pe scaunul mașinii , ulterior puteți folosi centurile de siguranță ale mașinii. Spătarul scaunului auto poate fi demontat după o anumită vârstă pentru un confort sporit, iar partea inferioară va servi astfel drept pernă.

 

 

 

Categorie i-Size până la 105 cm

 

Scaunele auto pentru copii din aceasta categorie sunt realizate pe baza unui nou standard european, in care este necesar sa te orientezi dupa inaltimea micutului tau. Sunt destinate copiilor de la naștere până la o înălțime de 105 cm, adică aproximativ până la 4 ani. Avantajul acestor scaune auto este că sunt echipate automat cu sistemul Isofix, deci nu este nevoie să cumpărați o bază separată pentru ele. Vă rugăm să rețineți, totuși, că dacă aveți o mașină mai veche fără Isofix, scaunele auto i-Size nu pot fi amplasate în ele.

 

 

Alte categorii de greutate

De asemenea, împărțim scaunele auto pentru copii în trei categorii, care diferă unele de altele în gama de greutate.

 

Categoria 9-18 kg

 

Scaune auto la categoria 9-18 kg (grupa 1) sunt destinate copiilor de la 9 luni la 4 ani si se pun in masina in sensul de mers. Sunt echipate cu o tetiera de pozitionare si majoritatea modelelor pot fi reglate in mai multe pozitii. În mașină, copilul trebuie să fie prins cu centurile de siguranță ale mașinii .

 

 

 

Categoria 9-25 kg si Categoria 15-36 kg

 

Scaune auto la categoria 9-25 kg (grupele 1 si 2) sunt destinate si copiilor de la 9 luni, insa micutii dumneavoastra le pot folosi pana la 5 ani.

Scaunele auto din categoria 15-36 kg (grupele 2 și 3) sunt destinate copiilor de la aproximativ 4 ani până când depășesc 150 cm sau 36 kg, astfel încât vor rezista alături de copiii dvs. până când aceștia vor putea circula în mașină fără a fi nevoie de folosire. un scaun auto .

 

 

 

Când cumpărați un scaun auto pentru copii vă recomandăm să căutați mărci dovedite și de înaltă calitate care produc scaune auto sigure de mulți ani , precum Casualplay , Play , Britax Römer , Avionaut , Besafe , Joie , Nuna , Kinderkraft , Maxi-Cosi , Nania , Chicco , Cam sau Mima .

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare