MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Saltele pentru patut copii pentru un somn de calitate

 

Somnul de calitate este baza pentru funcționarea normală și pentru a supraviețui unei zile plăcute. Somnul ne afectează întreaga zi. Este important pentru fiecare părinte ca copilul lor să doarmă bine. Pentru copii, somnul este baza dezvoltării lor bune și adecvate. Pentru ca somnul să-și îndeplinească toate funcțiile, trebuie să fie nu numai de bună calitate, ci și sănătos. Saltelele excelente pentru copii din Grecia fierbinte ne sunt aduse de brandul Greco Strom , care stie de ce au nevoie copiii si parintii lor in orice vreme.


 

 

 

Kvalitný spánok

 

Ce vei afla in articolul despre saltelele pentru copii

  • Cum afectează alegerea unei saltele pentru copii calitatea somnului
  • Am aruncat o privire mai atentă asupra mărcii grecești Greco Strom  
  • Suplimente pentru un somn sănătos și de calitate

 

Alegerea unei saltele pentru copii afectează calitatea somnului

Alegerea unei saltele pentru copii este foarte importantă. Miezul și materialul de suprafață nu trebuie să conțină metale grele sau alte substanțe periculoase. Copiii sunt mult mai sensibili la poluanti decat adultii si petrec mult mai mult timp dormind in patut. Salteaua ar trebui să ofere copilului confort maxim, siguranță, parametri ergonomici și sprijin adecvat pentru corp, care este o condiție prealabilă pentru o dezvoltare fizică sănătoasă. Din motive de igienă, este indicat să iei mereu o saltea nouă pentru copil și să folosești o husă de protecție. Suntem obișnuiți să folosim aceeașisaltea pentru al doilea copil. Dar să nu uităm că bebelușul este cel mai sensibil la bacterii după naștere, imunitatea lui este încă în curs de dezvoltare și nu este suficientă. Prin urmare, recomandăm întotdeauna o saltea nouă pentru siguranța perfectă a bebelușului. Nu doar calitatea, ci și durata somnului este un factor important care nu trebuie uitat.

Saltele Greco Strom

Dintre saltelele pe care le cunoaștem pe piață, v-am recomanda marca grecească Greco Strom , cu aproape șaizeci de ani de tradiție în producția specializată de saltele, inclusiv saltele cu certificat medical și saltele pentru hoteluri, care oferă produse pentru un somn de calitate pentru dvs. bebelus. Iti aduce tie si copiilor tai o saltea de cea mai inalta calitate. Cheia succesului mărcii Greco Strom este materialele de primă clasă și respectarea strictă a procedurilor și certificării.

 

Saltele pentru copii Greco Strom

Am aruncat o privire mai atentă la saltelele Greco Strom , care sunt realizate din păr natural de cal combinat cu latex natural. Părul de cal are o capacitate excepțională de a oferi confort atât la frig, cât și la căldură și creează un microclimat favorabil pentru un somn sănătos . Excelează prin elasticitate ridicată, rezistență și proprietăți antibacteriene, anti-acariene și antialergice. Materialul elimină în mod natural transpirația din corp și permite un somn excepțional de confortabil și sănătos.

Saltelele sunt acoperite cu o husă detașabilă Jaquard Cotton cu un conținut ridicat de bumbac natural pentru un somn confortabil. Materialul este non-toxic. Husa se poate spala in masina de spalat rufe . Saltelele sunt acoperite si cu o husa detasabila Stretch Antibacterial cu un tratament special antibacterian care reduce posibilitatea de reproducere a bacteriilor si acarienilor. Fiecare mamă al cărei copil suferă de alergii va aprecia aceste caracteristici.

Saltele Greco Strom

Materialul este un elastomer hipoalergenic, non-toxic și termoplastic care combină proprietățile fibrelor sintetice atent selectate, complet reciclabile și structurile preluate din natură. Rezultatul este o combinație de neegalat de elasticitate, distribuție a presiunii și ventilație, asigurând confort maxim.

Salteaua Greco Strom OMIROS este realizata din spuma rece cu canale de aer Foam Air. Spuma Spuma de aer rece este un material de înaltă calitate, cu o mare flexibilitate și elasticitate. Datorită structurii deschise a „celulelor”, permite o circulație adecvată a aerului și, în același timp, datorită densității mari a materialului, oferă un suport excelent, memorie de formă și durabilitate.

Somn sănătos

 

Unele dintre saltelele Greco Strom au o structură de fibre tridimensionale care permite fluxul vertical optim de aer și umiditate. Mișcarea corpului în timpul somnului determină ventilație orizontală, creând un microclimat perfect pentru un somn sănătos. Tipurile speciale de saltele pot fi clătite cu apă după îndepărtarea husei, se usucă rapid și sunt 100% hidrofuge.

Saltele Greco Strom

De exemplu , salteaua ERATO are două fețe pentru două etape de vârstă ale copilului. Fata cu latex se foloseste de la nastere pana la aproximativ 9 luni. Partea cu nucă de cocos pentru copii de la 9 luni asigură un sprijin optim pentru dezvoltarea coloanei vertebrale a copilului în creștere.

 

Confort în primul rând

Întrucât brandul Greco Strom se concentrează în principal pe confortul micuților noștri, oferă și saltele pentru leagăne și coșuri. Îți poți oferi copilului tău somn de calitate sau odihnă oriunde. La crearea produselor, nu au uitat de cuibul preferat pentru copii sau de un accesoriu sub forma unei perne dragute in forma de ursulet. Perna din material moale respirabil este special conceputa pentru a minimiza presiunea asupra capului atunci cand dormi pe spate. Umplutura constă din spumă cu memorie.

Mamele care au nevoie de poziția potrivită pentru alăptare își vor găsi și ele propriul drum. Cu ajutorul unei perne de alăptare, totul merge mult mai ușor. Chiar și o mamă însărcinată îl poate folosi pentru un somn confortabil sau îl puteți folosi pentru a susține un bebeluș așezat. Puteți vedea cu ușurință singur că un brand care se gândește în principal la un somn sănătos și de înaltă calitate a venit din Grecia.

Accesorii de dormit Greco Strom

 

Customer reviews1

avatar
ERik

Co hovorite na tento matrac pre dieta https://24nabytok.sk/produkt/detsky-matrac-travel-baby-60-120-cm-nosnost-do-30-kg/

...

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare