MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Să vă prezentăm noutățile brandului Puky pentru 2019

În ciuda fluctuațiilor extreme ale vremii și temperaturii pe care le întâmpinăm în prezent, este clar că primăvara se apropie cu pași repezi. Începutul acestui anotimp preferat aduce și începutul activităților în aer liber pe care tu și micuții tăi ați fost nevoiți să le așteptați până acum din cauza iernii reci.


Dacă crezi că primăvara lui 2019 va fi diferită pentru tine și micuții tăi și că este timpul să încerci lucruri noi, fă-o cu noutățile de la cunoscutul producător de biciclete, bouncer și triciclete Puky.

 

 

Pukymoto nou-nouț

 

Cea mai mare noutate a brandului Puky pe care am văzut-o anul acesta este balonul cu trei roți Pukymoto , care umple golul dintre două tipuri de reflectoare . Primul este un balon pentru copii cu patru roți, care este conceput pentru copiii mai mici care învață să se echilibreze, iar al doilea este un șerucior cu două roți, care este pentru copiii mai mari care au mai multă încredere în călărie.

 

 

Pukymoto este proiectat ergonomic iar la categoria de vârstă este destinat copiilor de la un an și jumătate. Greutatea maximă a copilului este limitată la 20 kg, iar pentru a vă face o idee și mai bună dacă Pukymoto este potrivit pentru copilul dumneavoastră, interfața de înălțime a copilului pentru acest balon pentru copii este de la 83 la 98 cm.

 

 

Baluza pentru copii Pukymoto este disponibila in culorile berry/roz si antracit/albastru.

 

 

Căști , biciclete , reflectoare și triciclete într-un design și culori noi

 

O altă noutate pe care ți-o aduce brandul Puky în 2019 sunt căști cu un design nou. Căști noi nu au pierdut din calitate și au tot ce ar trebui să aibă căștile bune pentru copii - carcasa lor este puternică și robustă pentru a proteja cât mai mult capul copilului tău; orificiile de pe cască aerisesc suficient pentru a face purtarea cât mai confortabilă, iar plasele de pe orificii împiedică insectele să-i enerveze pe micuți în timp ce mergi pe bicicletă sau cu balonul .

 

Căști sunt oferite în patru modele și culori – în alb-roz în două variante diferite, în negru-roșu și în albastru-roșu cu o pisică din logo-ul oficial al mărcii Puky .

 

 

 

 

Reflectoarele pentru copii roșu-argintiu sunt complet noi la culoare; triciclete și reflectoare gri deschis, care vin cu două decorațiuni autocolante în albastru și roz; și trotinete , biciclete și baluri de culoare portocaliu-turcoaz (Maus).

 

 

 

De asemenea, noi în ofertă sunt trotinetele SpeedUs One și PUKY - SpeedUs Two

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare