MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Pune-te in forma cu caruciorul copilului tau!

 

A fi ocupat acasă cu copiii tăi îți oferă scuza perfectă pentru a nu merge la sală. Cu toate acestea, este important să faceți exerciții regulate și, de asemenea, să vă simțiți bine atât în interior, cât și în exterior. Ana Casares , antrenor personal, mamă a 3 copii și autoare a cărții „Mama Triatleților” ne va arăta împreună cu căruciorul Casualplay LOOP secretul modului de a reveni în formă.

Daca scopul tau este sa-ti recapeti o silueta buna chiar si dupa sarcina, sau vrei sa arati bine pentru ca se apropie vara, atunci aceste sfaturi sunt ideale pentru tine. Veți vedea că exercițiile fizice intense vă vor ajuta să vă îmbunătățiți tensiunea arterială și să ardeți calorii.

Casualplay și Ana Casares vă sugerează 5 exerciții care vă vor permite să vă reîncărcați în formă.

 

1) Încălzirea


Încălzirea pregătește corpul pentru exerciții fizice. Vă recomandăm să o împărțiți în: 5 minute de mers rapid și apoi încă 5 minute de alergare.

Amintiți-vă că este foarte important să aveți ghidon reglabil confortabil și scaunul căruciorului. Înainte de a face exerciții, verificați dacă înălțimea dvs. este reglată corect.

10 minute



2) Pași lungi

Această activitate vă va ajuta să vă modelați fundul și gambele.

Mișcări lente și apoi începeți să mergeți, unde vă întindeți gleznele și șoldurile cu o ușoară mișcare înainte.

10 minute



3) Întinderea

Stați pe partea dreaptă a căruciorului și apucați ghidonul cu mâna stângă. Ridicați brațul drept deasupra capului și atingeți scaunul căruciorului pe trunchi.

Un astfel de exercițiu vă va ajuta să îmbunătățiți flexibilitatea coloanei vertebrale și să vă dezvoltați forța musculară.

3 seturi: 20 de repetări pe fiecare parte.



4) Îngropare


Acest exercițiu este excelent pentru modelarea fundului și șoldurilor. Utilizați un cărucior pentru a vă menține echilibrul. Începeți prin a sta cu fața la cărucior și ținându-vă de ghidon cu ambele mâini. Ridică piciorul ușor în spatele tău. Păstrați-vă drept.

3 seturi: 10 repetări pe fiecare parte



5) Genuflexiuni


Genuflexiunile sunt unul dintre cele mai bune exerciții care sunt bune pentru fund. Dar atenție! Genuflexiunile prost făcute pot fi periculoase pentru articulații. Coborâți încet într-o ghemuire, apoi accelerați. Dacă sunteți ghemuit, împingeți căruciorul și apoi reveniți încet la poziția inițială.

3 seturi: 15 repetări pe fiecare parte

 

Dupa efectuarea acestor exercitii, completati aceste exercitii cu inca 10-15 minute de mers in functie de forma fizica.

Puteți alterna 4 sau 5 minute de mers ușoară cu 1 minut de marș.


Dacă aveți îndoieli, consultați un profesionist pentru a evita rănirea personală.

Iată 5 pași simpli, acum trebuie doar să iei căruciorul , să mergi cu copilul în parc și să te pui în formă. Casualplay vrea să iasă cu tine!

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare