MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Păturile de joacă deschid o nouă lume pentru copii

Când se naște un copil, i se deschide o cu totul altă lume decât cea pe care o cunoaște de nouă luni în siguranța burtei mamei sale. Ceea ce vedem în mod normal, simțim în mod normal, auzim în mod normal este extraordinar și, în același timp, necunoscut bebelușului. Învață lucruri pe care le știm de mult și ne vin natural – de exemplu, cum să prindem ceva; din ce material sunt făcute lucrurile din jurul nostru; ce se întâmplă când facem ceva cu acel ceva.

Copiii mici învață toate acestea în primele luni de viață și încearcă să pună lucrurile în ordinea corectă, așa că este foarte important ca părinții să le ofere o cantitate suficientă de senzații, datorită cărora își pot îmbunătăți abilitățile motorii, învață să recunoască formele. și culori și multe altele. Pe lângă faptul că tu, ca părinte, ești cel mai important început în viață pentru copilul tău, există și alte ajutoare ideale.

Păturile de joacă pentru copii sunt, de asemenea, importante.

 

 

Joacă pături de diferite forme, dimensiuni și funcții

 

Unul dintre ajutoarele ideale este o pătură de joacă și puteți găsi o gamă întreagă de ele în magazin și pe internet.

 

Covoare de joacă

Oferta include covorașe obișnuite, așa-zisele de joacă , care sunt realizate dintr-un material plăcut și moale, pentru a nu irita pielea sensibilă a copiilor, iar cu culorile și motivele lor vesele, sunt garantat că vor atrage atenția micuțului tău. unu. Sunt simple, nu ocupă mult spațiu, dar s-ar putea să nu se distreze ore întregi precum cele care includ un trapez cu jucării detașabile .

 

 

 

 

Joacă pături cu bare

Covorașele de joacă cu blocuri și jucării oferă micuțului tău tot ce are nevoie pentru a-și dezvolta atenția și percepția - jucăriile includ de obicei o oglindă, piese foșnind, lumini și redă muzică care este activată fie de mișcările bebelușului, fie manual.

 

 

 

 

 

 

Pături de joacă cu părți laterale reglabile

Și dacă asta nu a fost suficient pentru tine, este posibil să obții pături de joacă care au părțile laterale reglabile și, dacă sunt ridicate, să creezi un tarc în care poți arunca bile colorate (care fac și adesea parte din pătură).

Aceste pături vă pot distra copilul pentru câteva ore cu funcțiile lor și este foarte posibil să vă distrați cu ele pentru acea perioadă. Până la urmă, în zilele noastre, copiii au astfel de posibilități la care nici nu le visam când eram mici. Depinde de tine ce modele, culori și versiune alegi.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare