MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți din oferta de cărucioare și scaune auto a mărcii Casualplay pentru 2019

 

În 2019 , brandul spaniol Casualplay vine și cu câteva produse noi care ajută părinții să rezolve întrebări despre îngrijirea copiilor. Marca Casualplay a devenit populară în principal datorită faptului că se adaptează foarte activ la stilul de viață al părinților moderni - încearcă să se diferențieze de alte mărci prin producerea de produse inovatoare, de designer, care nu numai că ușurează viața de zi cu zi a mamelor și a taților, dar și atenție la calitate și securitate.

Deci, ce noutăți a pregătit brandul Casualplay pentru clienții săi în 2019?

 

 

 

Siguranță pe drum datorită noilor scaune auto Casualplay

 

Noul scaun auto Bicare este disponibil în două versiuni - I-Size și I-Fix. Bicare I-Size este omologat de noul standard ECE-R129, așa că trebuie instalat în mașină în sens invers de la 40 la 105 centimetri (pentru vârste este de la naștere până la aproximativ 4 ani) și îl puteți întoarce înainte de la 15 luni la 105 centimetri . Datorita faptului ca scaunul auto este usor, este posibil sa il folosesti pana cand copilul tau atinge limita de 22 de kilograme. Versiune Bicare I-Fix este aprobat de standardul mai vechi ECE-R44/04, care se aplică condițiilor de greutate.

 

Scaunele auto sunt în principal negre, dar ornamentele sunt oferite în trei culori – Rally (roșu), Track (gri) și Careers (negru).

 

 

O altă noutate în rândul scaunelor auto este Volta Fix , care doar prin designul său garantează confort copilului dumneavoastră în timpul călătoriei cu mașina. Poate fi rotit in sensul de mers cat si in sens invers si este foarte usor de folosit. Volta Fix are chiar și o reducere de dimensiune încorporată pentru nou-născuți, care este realizată dintr-un material sigur și confortabil.

 

Este oferit în culorile Jet cars (gri) și Indian cars (roșu).

 

Pentru copiii mai mari, marca Casualplay a pregătit scaunul auto Nexa Fix la categoria de greutate de la 15 la 36 de kilograme. Este perfect pentru călătoriile lungi cu mașina, deoarece asigură că copiii se simt confortabil în el datorită scaunului căptușit, care poate fi înclinat în mai multe poziții, după cum este necesar. Scaunul auto Nexa Fix este foarte practic si usor de intretinut, avand un sistem special de pliere care faciliteaza nu doar mutarea, ci si depozitarea. Nexa Fi x are protecție garantată la 360 de grade.

 

Este disponibil în trei culori – Rally (roșu), Track (gri) și Careers (negru).

 

 

Cele mai recente noutăți în rândul scaunelor auto sunt Playxtrem Revol fix și Playxtrem Insignius fix , care sunt potrivite copiilor de la naștere până la 36 de kilograme (aproximativ până la 10 ani), ceea ce înseamnă că își vor petrece cei mai importanți ani din viață alături de copiii tăi. Revol fix are un design exclusivist cu linii elegante, astfel încât aspectul său sofisticat și modern este universal pentru orice moment. Este confortabil și are tapițerie moale și, deoarece poate fi poziționat în patru poziții diferite, este potrivit pentru călătorii lungi cu mașina. Include, de asemenea, un adaptor pentru bebeluși cu o pernă suplimentară pentru cap și spătare din spumă, asigurând o poziție adecvată și confortabilă pentru nou-născutul tău. Se conectează la vehicul cu sistemul Isofix și are și protecție garantată la 360 de grade.

 

 

 

Scaunul auto Insignius fix este unul dintre cele mai versatile scaune auto existente in prezent pe piata, iar datorita faptului ca are pana la sase optiuni de instalare, este compatibil cu orice vehicul. Pe langa faptul ca are un aspect modern cu piele artificiala, este foarte confortabil datorita scaunului rabatabil si a spatarului reglabil pe inaltime.

Atât Revol fix, cât și Insignius fix sunt disponibile în culorile Rock (gri) și Roll (albastru).

 

 

 

Inainta cu   Cărucioare Casualplay care se adaptează stilului tău de viață

 

Marca Casualplay cu cărucioarele sale, a confirmat de mult că confortul copiilor și al părinților lor este cel mai important lucru pentru ei și de aceea încearcă să le ușureze viața de zi cu zi cu inovațiile din acest an.

 

Prima noutate este căruciorul sport Wow! , care este destinat copiilor de la nastere pana la 36 de luni. Este rezistent și relativ ușor, iar marele său avantaj este că se pliază extrem de compact, astfel încât să rămână ferm pe loc după pliere. Datorită ușurinței și ușurinței de manevrare, acest nou cărucior este un Wow! perfect pentru părinții care sunt mereu în mișcare. Caruciorul are si un baldachin mare, care are in plus o vizor detasabil din material care reflecta eficient razele soarelui si astfel iti protejeaza bebelusul de soare.

 

Este disponibil în patru culori - Dark (negru), Trooper (gri deschis), Kenobi (albastru) și Rebel (portocaliu).

 

O altă noutate este căruciorul Baby Twin , care este destinat tuturor părinților fericiți cu gemeni sau copii care au o vârstă apropiată. Caruciorul este conceput pentru bebelusi de la nastere pana la 36 de luni, iar in ciuda faptului ca este conceput astfel incat cazile sa fie paralele intre ele, latimea intregului carucior nu pune probleme. Lățimea de 72 de centimetri este construită doar suficient pentru a trece prin dimensiunea clasică a ușii (în mod normal, în intervalul de la 75 la 80 de centimetri). Căzile pot fi rotite astfel încât copiii să aibă o vedere asupra împrejurimilor și pot fi, de asemenea, întoarse astfel încât să aibă o vedere asupra ta. Dacă micuții tăi preferă ceva diferit, întoarcerea căzilor în direcții diferite în același timp nu este nicio problemă.

 

Caruciorul Baby Twin este disponibil in trei culori - Irongate (negru), Jade (verde) si Silver (gri).

 

 

 

Caruciorul sport Livi este potrivit pentru copii de la nastere pana la 36 de luni si datorita designului sau ultra-compact, este foarte usor de folosit. In plus, greutatea sa este relativ mica, doar 7,2 kilograme, asa ca il poti plia chiar si cu o singura mana. Datorita faptului ca scaunul poate fi pliat in patru pozitii diferite, garanteaza confort pentru bebelusul tau inca de la nastere.

 

Brandul Casualplay oferă căruciorul sport Livi în două culori – Londra (roșu) și Paris (gri).

 

 

CASUALPLAY - Set Playxtrem Skyline

 

De asemenea, prezentăm un produs nou grozav în oferta noastră - CASUALPLAY - Set Playxtrem Skyline în două versiuni și culori noi la modă.
Setul 4 în 1 include un cărucior sport, scaun auto 0-13 kg, o cadă și o geantă de înfășat, iar setul 3 în 1 include un cărucior sport, o baie și o geantă de înfășat

 

 

Ultima noutate dintre cărucioare sunt cărucioarele de golf Play Funky , care sunt deja bine cunoscute din anii precedenți, dar în 2019 vin cu două modele noi - primul este Nautic Blue în dungi moderne albastre și albe și al doilea este Sunrise în bej. culoare cu un model frumos în interiorul căruciorului.

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare