MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți din oferta de cărucioare Casualplay pentru 2021

 

Chiar și în 2021, brandul Casualplay oferă noutăți care vor face grijile de zi cu zi mai ușoare părinților, astfel încât părinții să se poată bucura din plin de momente de bucurie alături de îngerașii lor.

Casualplay nu a dezamăgit nici măcar în 2021 și vine cu produse noi inovatoare, de înaltă calitate și sigure, care sunt și piese de designer. Produsele sunt disponibile in diferite culori, astfel incat toti parintii pot alege dintre ele dupa gustul lor.

 

 

Cărucioare sport Optim

Noile cărucioare sport Optim sunt cărucioare de la Casualplay concepute pentru părinții plini de vitalitate. Orașele sunt din ce în ce mai dinamice și necesită agilitate și flexibilitate. Cărucioarele Optim sunt, așadar, alegerea preferată pentru mamele și tații practici care sunt obișnuiți cu schimbările constante. Greutatea lor redusă vă permite să vă deplasați fără efort și să controlați căruciorul cu o singură mână.

Roțile super rezistente, capabile să facă față oricărei suprafețe și ritmuri, permit o zi întreagă de maraton, fără ca copilul să observe.

 

Carucioarele Optim sunt oferite in trei seturi - un set cu scaun auto Verai 0+ și căsuță, set cu scaun auto Sono 0+ 0-13 kg și set cu căsuță

 

Seturile sunt disponibile în aceste patru culori: mov, verde, gri arctic, nisip

 

 

 

Carucioare Space noi

 

Dacă aventura va avea succes depinde în mare măsură de echipament. De aceea, noul cărucior Space de la casualplay este partenerul perfect off-road pentru toate aventurile în familie.

 

Roțile sale mari și durabile reduc efectul de rebound atunci când traversați terenuri denivelate. Pentru părinții care doresc să le facă viața mai ușoară, căruciorul Space este ideal. Este mare si spatioasa pentru un confort mai mare al copilului, care se poate uita la parinti sau in directia marsului si se poate bucura de privelistea din jur. Este ușor de pliat și nu ocupă mult spațiu. Cu acest cărucior , nici frigul, nici căldura, nici ploaia nu vor fi un inconvenient pentru a începe noi aventuri.

 

Cărucioare Spațiul sunt disponibile în seturi cu scaun auto Verai 0+ și cadă de baie în patru culori eclipse, mov, verde, bleumarin.

 

 

 

Carucior Wend

Sunteți o familie care alege un mediu urban ca loc de creștere, distracție, muncă, interacțiune sau odihnă? Alege caruciorul Wend pentru versatilitate, dimensiuni si confort.

Vei fi surprins cât de largă este în interior. Copilul tău se va simți confortabil și poți străbate tot orașul. Altceva? Ei bine, da, este atât de compact încât îl poți depozita în spatele ușii. Pentru călătorii scurte, datorită ușurinței sale, puteți transporta căruciorul Wend pe umăr folosind cureaua de transport.

Carucioarele Wend pot fi gasite intr-un set impreuna cu cada de baie in culorile verde si gri.

 

 

Carucior dublu Tour

 

Pentru mamele care au purtat doi îngeri simultan, Casualplay are un nou produs sub forma unui cărucior dublu Tour. Dacă îți pasă de confortul copiilor tăi, dar în același timp te gândești și la economisirea spațiului, acest cărucior este potrivit pentru tine. Manevrabilitatea și ușurința sa vă vor permite să controlați căruciorul Tour Twin cu o singură mână.

Disponibil La Market 24 găsiți cărucioare Tour Twin în culorile verde, negru, gri și sunt disponibile și în seturi cu două căzi.

 

 

Carucior sport in centrul orasului

Designul, caracterul practic și ergonomia merg mână în mână cu acest cărucior conceput pentru cei mai pretențioși părinți: mobilitatea nelimitată, adaptabilitatea și durabilitatea îl fac căruciorul ideal în centrul orașului pentru cei pentru care timpul este foarte prețios.

 

Mergeți cu căruciorul în sus și în jos prin oraș și evitați totul în cale cu o singură mână. Ușurința și manevrabilitatea lui îl fac un cărucior unic fără a-și pierde forța necesară.

 

Hamul în 5 puncte vă ține copilul în siguranță. În plus, îi puteți observa mișcările prin fereastra situată pe acoperișul vagonului.

 

Caruciorul Downtown il gasiti in oferta Market 24 in urmatoarele trei culori: verde alpin, violet si arctic.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare