MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți din gama de scaune auto Casualplay pentru 2021

 

Tot în 2021, brandul Casualplay a pregătit o ofertă de scaune auto noi, care le vor ușura părinților grijile de zi cu zi, astfel încât părinții să se poată bucura din plin de momente de bucurie alături de îngerașii lor.

Casualplay nu a dezamăgit nici măcar în 2021 și vine cu noi scaune auto inovatoare, de înaltă calitate și sigure, care sunt și piese de design. Produsele sunt disponibile in diferite culori, astfel incat toti parintii pot alege dintre ele dupa gustul lor.

 

 

Scaun auto BackFix i-Size

 

Instinctul de protecție pe care îl dezvoltă părinții în ziua în care copilul lor se naște persistă și după ce acesta crește.

 

Spre deosebire de alte scaune auto pentru copii , care au o dimensiune i-size de până la 135 cm , scaunul auto Backfix i-Size avansează în siguranță și protejează un copil cu siguranță i-Size până la 150 cm.

 

Scaunul auto BackFix i-Size oferă până la trei ori mai multă protecție. Capul este realizat cu 3 niveluri de protectie laterala: doua camere de aer si al treilea este din spuma cu memorie.

 

Cu conectori Isofix si curea, copilul este perfect protejat. Protector pentru centura de siguranță Safe-tech, datorită Safe Tech Pad, copilul dumneavoastră va fi protejat de abraziune.

 

În oferta Market 24 , puteți găsi următoarele trei culori de scaune auto BackFix i-Size : gri intens, maro, gri deschis

 

 

 

Scaun auto Verai 0+ i-Size și Base Verai fix i-Size

 

Copilului tău îi place să fie purtat? Cu scaunul auto Verai, el poate fi alături de tine toată ziua.

 

Scaunul auto Verai va deveni un loc sigur pentru copil, unde te poti balansa, dormi sau vezi lumea, fiind totusi aproape de tine.

 

Designul și construcția sa înconjurătoare garantează o protecție completă a capului și a coloanei vertebrale a copilului în orice situație. Spumele anti-șoc care înconjoară copilul asigură amortizare chiar și pentru cel mai mic impact.

 

Scaunul auto Verai include un baldachin care protejeaza copilul de vant sau soare.

 

Pentru o instalare mai rapidă, mai ușoară și mai fiabilă a scaunului auto Verai găsiți baza CASUALPLAY - Base Verai fix i-Size - Black în oferta Market 24

 

 

Scaun auto SONO 0-13kg

 

Scaun auto Sono este disponibil de mult timp, dar Casualplay și-a extins paleta de culori cu scaunul auto gri Sono-Artic Grey.

 

Acest scaun auto este destinat părinților practici a căror filozofie de viață se bazează pe principiul „mai puțin este mai mult”.

 

Este poziționabil. Are spătar rabatabil și 3 poziții pentru confortul garantat al copilului, motiv pentru care Sono nu este doar un scaun auto, ci și o cadă de baie.

 

 

Scaun auto Norai i size

 

La fel ca un vehicul de lux, scaunul auto Norai i-Size inspiră încredere prin aspectul său modern. Este potrivit pentru copii de la 40 la 105 cm cu o greutate maxima de 18 kg.

 

Scaunul auto Norai i-Size are o reglare în mai multe poziții a spătarului, o tetieră reglabilă și, de asemenea, un sistem Isofix reglabil cu un picior de susținere.

 

Sistem de rotire la 360°, facilitează fixarea copilului, deoarece rotește scaunul cu 90° față de ușa deschisă a mașinii.

 

Scaunul auto în conformitate cu standardul i-Size oferă siguranță suplimentară și ergonomie îmbunătățită, ușurință în utilizare și compatibilitate cu vehiculul.

 

In oferta Market 24 , il gasesti in doua culori, gri deschis si maro.

 

 

Scaun auto Norai Fix

 

Deși anii trec repede, vei fi pregătit. Scaunul auto Norai Fix evolueaza odata cu ritmul de crestere al copilului tau, de la nastere pana la +/- 12 ani, oferind protectie, siguranta si confort pentru mai bine de zece ani.

 

Conține toate dispozitivele și mecanismele pe care le necesită călătoria. Scaunul pivotant permite copilului sa stea in directia de mers sau in sens invers.

 

În cazul unei coliziuni , scaunul auto Norai conține spumă cu memorie care se mulează pe corpul copilului și astfel îl protejează în caz de impact.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare