MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți din colecția Casualplay 2016

 

Anul 2016 este cu totul special pentru producatorul PLAY, SA , intrucat aniverseaza 50 de ani.

De o jumătate de secol, produce cu atenție cele mai bune cărucioare sport , scaune auto și alte accesorii pentru copii, iar și anul acesta vă aduce vești interesante.

Vezi ce este nou în Casualplay!


 

O scurtă introducere

Casualplay este o afacere de familie cu sediul în Palau Solita Plegamans (Barcelona). Este un pionier și lider semnificativ în domeniul siguranței copiilor în Spania. A fost fondată în 1966 și aparține primei companii spaniole care este specializată în proiectarea, fabricarea și vânzarea cărucioare pentru copii, scaune auto și accesorii . În prezent operează în 25 de țări și are trei mărci diferite: Casualplay, Play și Playmarket .

Casualplay și Playmarket au câștigat premii de design, Red Dot Design Awards, A'design award la Milano, Kind + Jugend award în Germania, Delta în Barcelona, ​​pentru a intra în copilăria Mir pentru inovație în Rusia. De asemenea, au obținut cele mai bune rezultate la testele de consumatori europene și naționale ale scaunelor și cărucioarelor auto .

 

Știri

 

Noua colecție 2016 Travelers

Este inspirat din călătorii, deoarece oferă o experiență unică pentru a învăța despre tot ce ne înconjoară. Colecția aduce cu ea țesături de cea mai înaltă calitate în 4 culori noi - Jet, Capri, India și Chakra, precum și un cărucior sport , scaune auto, geantă de înfășat și cănă pentru picioare.

 

Chakra

Capri

indian

Avion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carucior sport si seturi LOOP din aluminiu

 

O noutate a companiei Casualplay este căruciorul sport LOOP din aluminiu , care combină combinația perfectă de calitate și preț.

 

Este destinat copiilor cu vârsta de până la 3 ani, până la 15 kg în greutate și 120 cm înălțime.

Caruciorul sport are un scaun super - spatios, confortabil si rotativ. Mai multe poziții permit copilului să stea confortabil sau să se întindă complet .

Căruciorul are un baldachin hiperprotector cu fereastră, acces semnificativ convenabil la coșul mare. Plierea căruciorului este ușor. Roțile din față sunt mai mici, iar cele din spate sunt suficient de mari. Sunt fabricate din cauciuc PU, sunt mai durabile decât spuma convențională și pot absorbi mai bine terenurile denivelate.

 

Scaun auto Q-retractor Fix II

Un alt lucru interesant pentru 2016 este noul scaun auto Casualplay Q-retractor Fix II pentru copii de la 9 la 25 kg, care a obtinut cel mai bun rating de 4 stele in campania II EuroTest.

 

Singurul scaun auto cu ham automat, un nou ghid de instalare Grupa II pentru centura de siguranță.

Scaunele auto au un scaun rabatabil, tetiera reglabila si curele.

Materialul de acoperire este realizat dintr-o țesătură care conține mai mult de 50% bambus. Materialul este hipoalergenic, antibacterian, natural, are proprietăți izolante bune și este foarte confortabil.

 

 

Scaune auto Polaris Fix și Multipolaris Fix

Scaune auto Polaris Fix 15–36 kg și Multipolaris Fix 9–36 kg cu spătar înalt oferă confort copiilor și părinților lor. Caracteristicile excelente sunt designul plăcut, siguranța și greutatea redusă.

 

 

 

Noul scaun auto CASUALPLAY - Polaris Fix 15-36 kg cu spătar înalt este destinat grupului II/III cu conectori ISO-Fix.

Tetiera este reglabila in 8 pozitii, spatarul este reglabil cu o capacitate de reglare de pana la 20 de grade.

Elementele de ghidare pentru centurile de siguranță permit poziționarea corectă a centurilor vehiculului pe corpul copilului în toate etapele de creștere.

Scaunul auto este proiectat perfect pentru a absorbi energia unui impact. Este echipat cu protecție față, spate și laterală împotriva răsturnării.

 

O altă noutate a companiei Casualplay este CASUALPLAY - Scaun auto Multi Polaris Fix 9 - 36 kg , care este destinat grupelor I/II/III cu conectori ISOFix.

Tetiera este reglabila, spatarul este reglabil cu o capacitate de reglare de pana la 20 de grade.

Elementele de ghidare pentru centurile de siguranță permit poziționarea corectă a centurilor vehiculului pe corpul copilului.

Scaunul auto este echipat cu un scut de siguranță pentru grupa I.

 

 

Geanta de schimb Traveler

Accesoriile includ noua geanta de infasat Traveller , care este moderna, eleganta, simpla si in acelasi timp foarte practica.

 

Geanta are un imprimeu nou si are un spatiu suficient de mare pentru lucrurile personale atat ale mamei cat si ale copilului.

Materialul este decorat cu un imprimeu interesant și are două mânere perfect dimensionate.

 

 

Genți de joacă casual

Există și papuci Casualplay în noile culori Jet și Chackra

 

Berica moale din lână îți va ține copilul de cald în timpul sezonului de iarnă. Este realizat din material de înaltă calitate.

 

Customer reviews3

Аркадий www.yandex.ru

4W8qksHt

...
avatar
Rodanic

kočík Casualplay Loop v hlinikovom ráme vyzerá naozaj výborne. Aj s čiernou konštrukciou ma veľmi oslovil. Market24, je skvely obchod s veľkym výberom vecí pre deti.

...
avatar
kovacova_mon

Tie kočíky Casualplay LOOP vo farbe Capri vyzerajú výborne o tom rozmýšľame, ze ho zoberieme v hliníkovom ráme

...

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare