MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți de la marca Puky pentru 2020

 

 

De asemenea, în acest nou deceniu, marca Puky vine cu produse noi care urmează tendințele actuale și fac ca timpul petrecut copiilor tăi cu tricicletele , sărituri și biciclete preferate să fie unic și de neuitat.

Intră în primăvara lui 2020 cu produse și accesorii noi de la producătorul Puky , care își dorește doar cea mai bună și cea mai înaltă calitate pentru copiii tăi.

 

 


 

 

 

 

Familia de ciclism Puky în stil retro a crescut cu un membru mai mic

 

marca Puky are deja o bicicletă pentru copii SKYRIDE în stil retro în albastru pal, iar anul acesta a decis să adauge o versiune mai mică. Balanțul pentru copii Puky LRXL Classic este disponibil într-o culoare verde retro plăcută și se potrivește perfect stilului cu un strop de vintage.

 

 

Reflector LRXL Classic are o constructie extra usoara, roti retro mari de culoare crem, al caror volum il poti ajusta la confortul copilului tau prin reglarea presiunii aerului, si manere din plastic flexibil, carora nu le lipseste o suprafata de impact suficient de mare, deosebit de important. în caz de cădere a micuților tăi. Un accesoriu unic acest balon de la marca Puky are suspendat pe ghidon un cos de rachita, care pur si simplu nu trebuie sa lipseasca intr-un stil retro.

 

 

Triciclete Puky Ceety Cat și Ceety Comfort

 

Triciclurile pentru copii Ceety Cat și Ceety Comfort suferă, de asemenea, modificări în 2020 și își extind liniile cu noi modele. Tricicletele Ceety Cat, ușor de utilizat, pe care le poți folosi atât pe locul de joacă, cât și pentru plimbări în oraș, vin anul acesta cu modele în două culori - negru și argintiu.

 

Tricicleta Puky Ceety Comfort este o combinație perfect echilibrată de distracție pentru cei mici și funcționalitate pe care cu siguranță o vei aprecia în fiecare zi. Această tricicletă multifuncțională are un scaun sport; o bară detașabilă pe care o poți regla la înălțimea dorită; basculant detasabil; suport pentru picioare, care se caracterizează prin variabilitatea sa și, pentru a înrăutăți lucrurile, include și o umbrelă .

 

Când vine vorba de accesorii, părinții îl vor aprecia în mod deosebit, deoarece include o geantă pentru ghidon, o geantă de cumpărături și un clopoțel . Puky Ceety Comfort este disponibil în construcție neagră cu accesorii gri și în construcție gri deschis cu accesorii de culoare mentă.

 

 

Reflectoarele clasice P UKY sunt, de asemenea, reînviate în 2020 cu patru noi combinații de culori i. Fetele se pot bucura de culorile roz/kiwi și roșu, iar băieții se pot bucura de combinația albastru/kiwi.

 

 

 

Accesoriile domină în acest sezon

 

Anul acesta , marca Puky a pregătit un număr imens de accesorii frumoase și colorate pentru cei mici. Steagulele de siguranță pentru biciclete și scutere vor impresiona prin motivele jucăușe de monștri în culoarea kiwi, în albastru cu un pirat și în roz cu un unicorn.

 

 

Un alt dintre noile completări sunt genți pentru copii , care sunt disponibile în mai multe variante. Le puteți fixa în fața ghidonului reflectoarelor , așa cum este cazul coșurilor de biciclete , în spatele între roțile din spate sau de dedesubt sub partea din spate a structurii. Sunt disponibile în combinații roz, albastru, roz-negru, gri-negru și verde-gri cu o imagine de mouse.

 

 

 

Anul acesta , brandul Puky a decis să adauge și căptușeală pentru mâner pentru biciclete , baloane , triciclete și alte vehicule pentru copii mici care sunt pline de culori în oferta sa. Sunt disponibile până la cinci noi combinații de culori cu marca Puky , cum ar fi roșu cu litere albe, kiwi cu litere negre sau gri cu litere albe.

 

 

Clopotele nu sunt doar funcționale, ci și un plus original și frumos pentru orice bicicletă , tricicletă , trotinetă sau scuter , iar marca Puky a decis să le revigoreze anul acesta cu noi culori și motive. Cu sigla Puky al pisicuței în cască, acestea sunt acum disponibile în roșu și verde, cu motive de flori în roz, mingi de fotbal în albastru, iar cel mai recent, marca Puky oferă un clopoțel în turcoaz cu imaginea unuia. -monstru cu ochi.

 

Marca Puky nu este doar un producător de înaltă calitate de vehicule cu două roți , trei roți sau patru roți pentru copii, ci își dedică, de asemenea, timpul și creativitatea producției de diverse accesorii care îmbunătățesc calitatea conducerii zilnice a copiilor dvs. joaca . Anul acesta, adaugă suporturi pentru diferite tipuri de biciclete și reflectoare , o pompă, o bară pentru împingerea unei biciclete , un încuietor de siguranță într-o culoare roșie inconfundabilă sau mănuși de ciclism de culoare neagră cu marcajul Puky .

 

 

Noutăți din oferta Puky de biciclete pentru copii

 

O altă noutate pe care brandul Puky o introduce anul acesta sunt bicicletele S PRO și CYKE . Puturile de biciclete S PRO sunt disponibile în patru dimensiuni – 16 inchi, 18 inchi, 20 inchi și 24 inchi – cu un cadru din aluminiu de înaltă calitate, care este robust și nu ruginește și se remarcă în special prin ușurință, asa ca marimea de 16 inchi este cu adevarat potrivita pentru copiii de la patru ani. La modelele Puky S PRO , un V-brake special pentru copii este instalat atât pe roțile din față, cât și pe cele din spate. Produce o forță de frânare optimă la frânare și protejează astfel împotriva opririlor bruște care ar putea provoca căderea copiilor tăi.

 

Bicicletele Puky S PRO sunt disponibile în combinații de culori argintiu-portocaliu, argintiu-violet și argintiu-albastru.

 

 

Bicicleta pentru copii Puky CYKE , care este succesorul modelului dovedit Puky CRUSADER, vine în dimensiuni de 20'' și 24'', deci este potrivită pentru copiii mai mari. La fel ca Puky S PRO , acest model se lauda si cu un cadru din aluminiu usor si de inalta calitate, dar specialitatea sa o reprezinta pana la trei tipuri de frane, pe care marca Puky a decis sa le instaleze pe acest model de bicicleta pentru copii. Două frâne în V și o frână de mână oferă copiilor libertatea de a alege dacă să frâneze manual în față sau cu pedala din spate, făcându-le mai ușor să se obișnuiască cu tipurile standard de sisteme de frânare.

 

Bicicletele Puky CYKE sunt disponibile în trei culori diferite - clasic negru, albastru și kiwi.

 

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare