MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți de la brandul Play pentru 2020

 

Brandul Play aduce bucurie, confort și lipsă de griji vieților părinților și copiilor lor de ani de zile. El are grijă de siguranța lor și încearcă să ia de pe umerii părinților povara grijilor care însoțesc nașterea fiecărui micuț.

În 2020 , marca Play a adus noutăți din categoria scaunelor auto și a adăugat două culori noi la popularul cărucior de golf Play Funky .

 

 


 

 

 

Joacă Scout Plus și Safe 6 scaune auto

În 2020 , marca Play vine cu două modele noi de scaune auto sigure pentru copii . Primul dintre ele este scaunul auto Scout Plus , care este o versiune îmbunătățită a scaunului auto Scout existent . Scaunul auto Scout Plus are o tetiera si o reglare a scaunului noua, care acum poate fi si reglata automat, iar marca Play a decis si ea sa faciliteze instalarea centurii.

 

Scaun auto Scout Plus este destinat copiilor cu o categorie de greutate de 0-25 kg si este disponibil in trei culori - Wooly (gri), Bamm-Bamm (negru) si Dino (violet).

 

 

Un alt scaun auto pentru copii , cu care vine brandul Play anul acesta, este scaunul auto Safe 6 . Este conceput pentru categoria de greutate 0-36 kg, astfel încât îi va ține pe cei mici în siguranță încă de la naștere până când nu mai au nevoie de scaun auto pentru a circula în mașină. Este echipat cu un sistem practic de rotație la 360 de grade fără restricții, astfel încât să îl puteți manevra cu ușurință și să îl rotiți în sensul de mers și împotriva direcției de mers după cum este necesar. Un alt mare avantaj al sistemului de rotație este că poți întoarce și scaunul mașinii spre ușă atunci când scoți copilul din mașină.

 

Scaunul auto pentru copii Safe 6 este disponibil și în trei culori - Wooly (gri), Bamm-Bamm (negru) și Dino (violet).

 

 

 

Joacă Funky golf cart

Cărucioarele Play Funky sunt cele mai cunoscute pentru ușurință, confort și manevrabilitate ușoară, ceea ce le face partenerul ideal pentru plimbări lungi prin oraș. Brandul Play a adus Funky în familie anul trecut modele originale și elegante, care sunt foarte populare în rândul părinților, iar în 2020 cu siguranță nu rămâne în urmă. Deși de data aceasta culorile Turbulance și Flame sunt fără modele și arată mai sofisticate, cu siguranță impresionează prin aspectul lor modern.

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare