MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noutăți de la brandul Casualplay pentru 2020

 

Și în acest an, brandul Casualplay a pregătit noutăți pentru toți părinții moderni care nu numai că le vor alina grijile zilnice, ci vor și multiplica bucuriile pe care le trăiesc alături de cei mici.

În 2020 , Casualplay vine cu produse care sunt, ca întotdeauna, inovatoare, de design, de calitate și sigure și oferă produsele sale dovedite în culori noi și moderne. Se potrivesc perfect în stilul urban al tuturor părinților.

 

 

Carucioare sport noi Playxtrem

 

Cauti un carucior sport cu care micutul tau sa traiasca o viata lunga si armonioasa? Ai nevoie de un cărucior ușor și care poate fi manevrat cu o singură mână? Tânjiți după un cărucior care să se adapteze nevoilor dvs. datorită unui mâner reglabil pe înălțime, a unui spătar reglabil și a unui suport pentru picioare cu scaun reversibil pe care să îl puteți întoarce în ambele direcții? Și pe lângă toate acestea, ți-ai putea imagina și un coș inferior de mare capacitate care să încapă nu doar lucrurile pentru copii, ci și la cumpărături? Playxtrem s et cu căruciorul sport Vintage , scaunul auto Baby 0+2 și cada de baie Vintage Cot ascunde toate acestea.

 

Aceste seturi multifuncționale sunt disponibile în trei culori moderne - Alpin (turcoaz), Arctic (gri) și Sahara (nisip).

 

 

Alte noutăți ale brandului Casualplay sunt noile culori frumoase ale cărucioarelor deja cunoscute și populare . Pentru modelul Skyline , care este disponibil și în două variante de set (una doar cu cadă pentru pătuț, cealaltă cu cadă și scaun auto din grupa 0+), o nouă versiune de culoare Sand a fost adăugată în 2020.

 

Carucioare sport Playxtrem Baby Twin de la marca Casualplay sunt foarte populare nu numai în rândul mamelor care au purtat fericire dublă sub inimă timp de nouă luni, ci și al părinților care au avut micuții lor cu un interval de timp mai mic. Cărucioare Baby Twin, care sunt disponibile separat și în seturi cu căzi Cot, sunt disponibile în trei culori noi anul acesta – Irongate (negru), Jade (verde) și Silver (gri).

 

 

Joacă Funky golf cart

 

Cărucioarele Play Funky sunt cele mai cunoscute pentru ușurință, confort și manevrabilitate ușoară, ceea ce le face un companion ideal pentru plimbări lungi prin oraș. Brandul Casualplay a adus familiei Funky design originale și stilate anul trecut, care sunt foarte populare în rândul părinților, iar în 2020 cu siguranță nu au rămas în urmă. Deși de data aceasta culorile Turbulance și Flame sunt fără modele și arată mai sofisticat, cu siguranță impresionează prin aspectul lor modern.

 

 

Scaun auto nou Playxtrem Revol Fix XL

 

Scaun auto Revol Fix, care îi însoțește pe cei mici de la naștere până în momentul în care nu mai au nevoie de scaun auto , a suferit o schimbare, iar în 2020 marca Casualplay l-a refăcut într-o versiune mai nouă numită Playxtrem Revol Fix XL. Dezvoltarea scaunului auto s-a axat pe confortul și siguranța copilului dumneavoastră în timpul conducerii, așa că a fost adăugat un sistem de absorbție a impactului lateral - tetiera are acum camere de aer care își disipează energia în cazul unui impact, și în comparație cu modelul anterior , a fost completat și cu un picior de sprijin.

 

Scaun auto Playxtrem Revol Fix XL este disponibil și în două culori - Rock (gri) și Roll (albastru).

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare