MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Noul roman Origins de Dan Brown a găsit răspunsul la întrebările de bază

 

Dan Brown este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai vânduți autori de literatură contemporană . A devenit celebru doar cu cea de-a patra carte, Codul lui Da Vinci , care a devenit un bestseller și și-a făcut numele cunoscut nu numai cititorilor, ci și jumătate din lume.

Pe lângă faptul că mulți îi iubesc lucrările, există și critici pentru care Brown este un coșmar, trezindu-i noaptea cu opiniile și mai ales cu scrisul lui. Geoffrey Pullum a comentat despre scrisul lui Brown că „nu este doar rău; este uimitor, stângaci, necugetat, aproape inventiv rău .”

 

 

În orice caz, Dan Brown a stârnit interesul majorității populației acestei planete. Romanele sale controversate au stârnit îndoieli în noi, ne-au forțat să punem întrebări pe care s-ar putea să ne fie teamă să le spunem cu voce tare. Lucrările lui Brown ne dezvăluie cultura noastră, momentele istorice, ne oferă spațiu de gândire și de a încerca să descifrem împreună cu personajele sale cifrurile și ghicitorile legate de lumea reală în care trăim. De asemenea, reușește să lumineze în cele mai întunecate colțuri ale credinței creștine (care, desigur, este unul dintre cei mai mari critici ai lui Brown ) și ne face să ne gândim serios la marile întrebări ale umanității.

Cu toate acestea, există și ceva reconfortant în poveștile sale - și acesta este tocmai faptul că el poate transforma în mod deliberat tot ce se întâmplă rău și actual pe Pământ în forme rezolvabile. Și datorită acestui lucru, simțim brusc că totul are sens.

 

Dacă ai avut capul plin de întrebări după cărțile lui Brown , în noua sa lucrare Origin (în originalul englezesc Origin ), poți începe cu ușurință să pui mai multe întrebări.

 

La ce întrebări va răspunde noua carte Póvod ?

Profesorul de simbolism și iconologie religioasă la Harvard, Robert Langdon, revine pe rafturile librăriilor în al cincilea roman, care provoacă poate și mai multă emoție decât toate precedentele.

Edmond Kirsch, unul dintre primii studenți ai lui Langdon la universitate, este pe cale să dezvăluie lumii întregi o descoperire revoluționară. O descoperire care va răspunde la două întrebări fundamentale ale existenței umane: De unde venim? Unde mergem?

 

Este clar că această descoperire va zgudui bazele pe care stă civilizația noastră, va sfâșia religiile și, probabil, va schimba absolut totul. Și poate de aceea cineva decide să-i zădărnicească planul cu orice preț și să-l împuște în timpul prezentării. Depinde de Langdon să-l găsească pe asasin și să termine de răspuns la cele două întrebări de bază pe care Kirsch le-a ratat din păcate.

De asemenea, Brown încearcă să sublinieze în noul său roman Origins că știrile false au acum aceeași greutate ca știrile reale și că nu tot ceea ce suntem hrăniți de mass-media și de internet de care suntem atât de evident dependenți în epoca modernă este adevărat. . Datorită faptului că descrie evenimente actuale, întreaga intrigă a cărții este mult mai contemporană. El scrie despre preocupările generale, întrebările și gândurile omenirii, ceea ce conferă poveștii o anumită persuasivitate.

 

Cartea Origin cu siguranță nu ar trebui să lipsească din biblioteca vreunui fan Brown , dar și oricine are îndoieli ar trebui să-i dea o șansă. Vei trăi o lectură plăcută și distractivă, în care personajele vor gândi pentru tine o vreme, iar la sfârșit poți fi mulțumit de tine, pentru că ai devenit parte din rezolvarea unui uriaș mister.

 

Dan Brown romane

  • Digital Fortress (Digital Fortress)
  • Punct de înșelăciune
  • Îngeri și demoni (Angels and Demons)
  • Codul lui Da Vinci (Codul lui Da Vinci)
  • Simbolul pierdut (Simbolul pierdut)
  • Iad (Infern)
  • Origine
 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare