MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Niciodată nu este prea devreme pentru a pregăti rechizitele școlare

 

Vacanțele de vară abia au început și mai puțin de două luni de aventuri, distracție și relaxare îi așteaptă pe cei mici, dar îți amintești ce ți-ai spus anul trecut? Cum ai jurat în magazinele aglomerate în fața rafurilor goale că nu vei lăsa cumpărăturile pentru rechizite școlare în ultimul moment?

Și când este cel mai bun moment pentru a începe? Dar cu cât mai repede, cu atât mai bine! Pe lângă faptul că eviți stresul anual al tuturor mamelor și taților, le vei arăta copiilor tăi cum să abordeze responsabilitățile în mod responsabil. Atunci nu poți decât să-ți încrucișezi degetele și să speri că vor lua ceva din exemplul tău și vor crește pentru a fi oameni care nu vor fi complet familiarizați cu conceptul de amânare.

 

Întoarcerea la școală este întotdeauna o mare schimbare, atât pentru părinți, cât și pentru copiii care sunt plini de emoție și nervozitate entuziasmată încă din prima zi. Și deocamdată, întrebările incerte „am totul?” și „sunt suficient de pregătit?” încă se învârt în capul tău, nu? Pentru a evita astfel de gânduri, tot ce ai nevoie este puțină organizare și previziune.

 

 

Este adevărat că lista definitivă a lucrurilor de care vor avea nevoie copiii tăi pentru noul an școlar nu va ajunge până în prima săptămână de școală. S-ar putea să găsiți câteva modificări față de anii precedenți, dar majoritatea rechizitelor școlare rămân aceleași. Și de ce să nu începi să te pregătești cât mai curând posibil, ca să nu fii nevoit să te storci prin magazine cu alți părinți?

 

 

Baza este un ghiozdan

 

Când copilul dumneavoastră începe să meargă la școală, ghiozdanul sau rucsacul devine o parte cheie a rutinei sale zilnice. Pe lângă faptul că începe cu el dimineața, îl poartă cu el pe tot parcursul zilei până după-amiaza când vine acasă. Încă mai are la el toate lucrurile necesare – manuale, rechizite , apă și mâncare. Și pentru că copiilor le place să-și asocieze ghiozdanele de școală cu o identitate pe care o cunosc colegii și profesorii lor, ei aleg rucsacuri care sunt cool și le evidențiază interesele și personalitatea.

Desigur, este important să alegi pentru ei ghiozdanul de școală sau rucsacul de școală de vis, dar nu uita că este mai bine să înclini spre calitate superioară (și uneori mai scumpă). De ce? Un rucsac de calitate scăzută plin cu cărți grele va provoca aproape sigur deteriorarea coloanei vertebrale a copilului dumneavoastră în timp.

Pentru a evita problemele inutile de sănătate, este important să rețineți aceste două lucruri de bază: asigurați-vă că copilul dumneavoastră poartă ghiozdanul pe ambii umeri, astfel încât greutatea acestuia să fie distribuită uniform; și stresați-i să-și împacheteze doar ceea ce au nevoie pentru lecțiile programate pentru următoarea zi de școală. Purtarea lucrurilor inutile nu face decât să mărească greutatea rucsacului , iar o ghiozdană prea grea va răni coloana vertebrală a copilului.

 

 

Cumpărați rechizite școlare împreună cu copiii

 

Da, cumpărăturile cu copiii pot fi foarte obositoare, mai ales când magazinul găsește dintr-o dată în mod misterios ceva de care neplăcerea iubită își dorește foarte mult și nu are nevoie deloc. Dar nu uita că rechizitele școlare nu vei fi folosite de tine, ci de ei. Faceți cumpărăturile pentru lucruri pentru școală o „zi specială” pentru ei, lăsați-i să aleagă creioane , cutii de creioane , radiere, pensule și vopsele , table și caiete (toate în cadrul normei financiare, desigur). Pe lângă faptul că îi face să așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la școală, le va da un sentiment grozav că și-au ales rechizitele școlare și că sunt numai ai lor.

Entuziasmul lor va fi și mai mare atunci când le vor putea folosi la școală și pentru învățare.

Rucsacuri de școală Penare Pictură și desen

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare