MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

MoMi - Brand nou în oferta noastră

 

MoMi este un brand polonez a cărui prioritate în producția produselor sale este siguranța copilului dumneavoastră. Produsele MoMi au o construcție stabilă, centuri de siguranță, frâne și încuietori adecvate, precum și covorașe anti-alunecare - tot ceea ce este necesar pentru a-ți face copilul să se simtă confortabil și tu, în plus, te vor servi câțiva ani.

Pentru părinții care s-au săturat să-și petreacă timpul liber în căutarea constantă a accesoriilor potrivite pentru nevoile actuale ale copilului lor, produsele MoMi sunt ideal datorita multifunctionalitatii sale. În plus, vei economisi bani pentru alte nevoi legate de îngerul tău, care cu siguranță nu sunt puține.


 

 

Scaune auto MoMi   AXO , BAHARI și SAFETYLUX

Fiecare plimbare cu copilul tău este și o oportunitate pentru conversații fantastice? Discutați planurile pentru ziua în mașină, rezumați ce s-a întâmplat la grădiniță sau la școală? Nu uita că siguranța copilului tău depinde de tine! Este foarte important ce scaun auto alegi pentru el.

 

Scaune auto MoMi datorită designului lor divers, ele răspund nevoilor multifuncționale ale copiilor de toate grupele de vârstă. Sunt destinate copiilor de la unu la doisprezece ani, deci sunt extrem de functionale! În plus, tapițeria scaunelor auto este MoMi confectionat din material respirabil si usor de curatat.

 

In oferta gasesti Scaune auto 9-36 kg AXO si MoMi - Scaune auto BAHARI 9-36 kg Isofix + top tether si Scaun auto SAFETYLUX 9-36 kg isofix + top tether

 

 

 

Carucioare MoMi ESTELLE si OFRA

 

Un copil este cea mai mare comoară a ta, așa că faci tot ce-ți stă în putere pentru a-l proteja și a-l face să se simtă confortabil. Un copil mic petrece mult timp într -un cărucior , motiv pentru care modelele de cărucioare MoMi au un baldachin mare care protejează copilul de ploaie, soare și vânt.

 

În gama noastră de cărucioare MoMi, puteți găsi căruciorul sport MoMi ESTELLE și căruciorul sport MoMi OFRA

 

Cărucioarele MoMi sunt fabricate din material cu protecție UV și sunt respirabile. Puteți regla oricând unghiul spătarului la nevoile actuale ale copilului dumneavoastră.

Cu căruciorul MoMi nu vor mai fi probleme cu conducerea peste borduri sau denivelări ale drumului.

 

 

  Scaune de sufragerie MoMi WOODI si YUMTIS

 

Scaunele înalte de sufragerie pentru hrănirea copiilor sunt un echipament extrem de important și practic fără de care cu greu vă puteți imagina servirea alimentelor. Scaunul înalt pentru hrănirea copiilor MoMi garantează o poziție sigură și confortabilă atunci când mănâncă. Copilul poate sta liniștit în timp ce mănâncă și poate învăța cu reflexul potrivit. Între timp, ești liber să acționezi.

Oferta include scaune de sufragerie pentru copii WOODI și scaune de sufragerie pentru copii YUMTIS .

 

Cel mai mare avantaj al scaunelor de luat masa oferite de MoMi este caracterul practic, poti pune copilul si in afara cu usurinta, sunt comode de transportat si pot fi si curatate usor. Cu toate acestea, asamblarea lor este foarte simplă.

 

 

balansoar MoMi LISS

 

Una dintre provocările fiecărei mame este aceea de a garanta apropierea și un sentiment de siguranță copilului. Satisfacția copilului este asociată cu prezența constantă, legănat și purtare. Cum poți jongla asta cu responsabilitățile zilnice pe care le ai?

 

Balansoarele pentru copii LISS de la marca MoMi sunt cu siguranta un gadget pe care mamicile ar trebui sa-l includa printre ajutoarele lor. Scaunele balansoare asigură că bebelușul este complet în siguranță atunci când este de pe brațele tale, să ia o poziție confortabilă, să se relaxeze sau să se joace. Pentru mame, insa, ofera o „odihna” foarte necesara si, de asemenea, le usureaza mainile si coloana vertebrala.

 

 

paturi MoMi

 

Datorită pătuțurilor de călătorie, copilul poate fi alături de tine și poate dormi acasă în același timp. Copilul vă simte prezența și are, de asemenea, propriul său loc de dormit.

 

Dacă te lupți cu dilema dacă copilul tău ar trebui să doarmă separat sau cu tine. Pătuțurile de călătorie MoMi sunt o oportunitate de a scăpa definitiv de aceste dileme. Ce altceva mai merită subliniat? Acestea garanteaza apropierea parintelui si in acelasi timp siguranta in timpul somnului, deoarece copilul tau poate avea propria sa zona de relaxare. Nu există niciun risc ca un părinte să lovească accidental un copil în timp ce doarme în vreun fel.

 

Patuturile MoMi sunt foarte mobile, asa ca transportul lor nu pune probleme. Ele pot fi reconstruite liber și luate cu dvs. în călătorii. Un pătuț de călătorie suplimentar este potrivit în special pentru locurile în care nu există mult spațiu pentru depozitarea unui pătuț clasic pentru copii .

 

Într-o etapă ulterioară de dezvoltare , poate fi folosit pătuțul de călătorie MoMi devin un tarc de joaca ! Intelept, nu?

 

 

reflectoare Momi ROSS

 

Bara de protecție MoMi ROSS este, de asemenea, sigură pentru un copil de doi ani, care o poate folosi pentru a exersa echilibrul mai ușor, astfel încât copilul tău să fie perfect pregătit pentru viitorul mers pe o bicicletă clasică !

 

Un balon are cadru, scaun, roți și ghidon, dar spre deosebire de o bicicletă clasică, desigur, nu are pedale. Aceasta înseamnă că copilul se poate concentra cu ușurință pe învățarea să conducă și trebuie doar să acorde atenție menținerii echilibrului.

 

Dacă alegi un balon MoMi pentru copilul tău, există o mare probabilitate să-l încurajezi să facă activități fizice frecvente afară. Nu contează dacă drumul este nisipos, stâncos sau cu un anumit grad de înclinare. Bouncerul MoMi se poate descurca cu siguranță.

 

 

pătură de joc MoMi MULTI

 

Păturile de joacă MoMi Multi vor fi ideale pentru petrecerea timpului cu copilul și, în același timp, vor sprijini dezvoltarea simțurilor sale - auz, văz și pipăit. Toate acestea, desigur, ca parte a divertismentului vesel și interesant.

 

Păturile de joacă servesc drept loc sigur pentru care copilul se joacă. Se mai poate spune că este primul mini loc de joacă. Primele luni de viață ale unui copil sunt o perioadă în care devin mai activi și manifestă tot mai mult interes față de lumea din jurul său.

 

MoMi joacă pături au diverse proprietăți stimulatoare, de exemplu, culori vii, folosirea diferitelor texturi și structuri ale materialelor, precum și diverse jucării, precum oglinzi, elemente care scârțâie și foșnet sau animale moi de pluș, ceea ce va fi o descoperire interesantă pentru îngerul tău. .

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare