MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Lego face construcția mai distractivă și mai creativă

Toți copiii au dreptul să se distreze și ca joaca lor să fie creativă, distractivă și, de asemenea, educativă, deoarece este o regulă binecunoscută că atunci când copiii se joacă , învață. Prin urmare, dacă tu, ca părinte, te gândești la ce jucărie ar fi cea mai bună pentru cei mici, începe cu siguranță să te gândești la trusele Lego .

Lego a parcurs un drum lung de la începuturile sale - când seturile sale erau alcătuite în mare parte din piese colorate, aproape complet obișnuite. Astăzi, putem răsfoi cataloagele cu mai multe pagini pline cu produse Lego la care nici nu le-am fi putut visa în copilărie. Cu toate acestea, marca Lego nu mai este doar pentru copii, aproape toată lumea poate găsi ceva pentru sine. Și nu contează deloc dacă sunt cei mai mici, școlari, adolescenți sau chiar adulți.

 

 

Toate grupele de vârstă se vor bucura de timpul liber cu Lego

 

Să începem cu Lego , care este destinat celor mai mici - Lego Duplo . Setul de construcție este pentru copii de la un an și jumătate până la cinci ani. Aceste puzzle-uri colorate sunt împărțite în diferite tipuri, care sunt destinate în primul rând să-i distreze pe cei mici, dar și să ajute să pună bazele unor etape importante în dezvoltarea lor. Datorită Lego, vor dezvolta abilități motorii mai bune; ei ajung să cunoască lumea și modul în care funcționează; îi învață să vorbească și să comunice cu mediul și cu semenii lor; ei capătă mai multă încredere în sine și își exprimă mai bine propriile sentimente.

 

 

Trusele Lego sunt împărțite tematic în diferite categorii, iar una dintre cele mai mari este Lego City , ale căror seturi sunt despre viața orașului (după cum sugerează și numele). Cu aceste colecții, copiii pot crea o stație de poliție și pompieri, un aeroport, un port sau o gară sau orice ar putea întâlni în mod normal într -un oraș . Datorită acestor truse , ei vor înțelege mai bine cum funcționează lumea din jurul lor și cine știe, poate că Lego îi va inspira în profesiile pe care și-ar dori să le facă în viitor.

 

 

O altă temă populară este Lego Technic , ale cărei funcții și design nu numai că par mai avansate, dar sunt și mai greu de construit decât blocurile clasice Lego pe care le cunoaștem cu toții. Datorită seturilor Lego Technic , micuții tăi pot construi mașini, motociclete, camioane, avioane, mâini robotizate sau chiar dinozauri și alte creaturi. Deoarece asamblarea structurii este mai complicată decât cu Lego obișnuit, aceste truse sunt destinate copiilor mai mari.

 

 

Nu numai copiii, ci și adolescenții și adulții se vor distra cu tema Arhitectura Lego . Toate seturile din această colecție constau din piese și instrucțiuni pentru a crea modele celebre de clădiri și monumente din întreaga lume. Dacă doriți să aveți versiuni reduse ale monumentelor pe care le-ați vizitat sau visați să le vizitați într-o zi, seturile de arhitectură Lego merită cu siguranță afișate pe raftul dvs. de acasă.

 

 

Desigur, subiectele pe care le-am menționat sunt doar o fracțiune din ceea ce puteți găsi acum în Lego . Puteți găsi filme populare, seriale și basme pe care majoritatea copiilor (și unii adulți) le plac în colecții speciale, precum Ninjago , Nexo Knights , Friends , Star Wars , Harry Potter , Jurassic World , DC Superheroes și Marvel Superheroes , Minecraft , Disney , BrickHeadz și multe altele. Și nu uitați de gadgetul de Crăciun, care sunt calendarele de advent Lego!

 

   

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare