MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Jucăriile pentru fete nu sunt doar pentru fete

 

În zilele noastre, trăim într-o lume în care tot mai mulți oameni încep să creadă ideea că fiecare jucărie ar trebui considerată unisex. Păpușile pot învăța nu numai fetele, ci și băieții empatia și cum este să ai grijă de o altă ființă umană, iar Lego nu este nici un lucru doar pentru băieți. La urma urmei, în timp ce se joacă cu părți mici, fetele își vor îmbunătăți și abilitățile motorii fine și viziunea spațială a jucăriilor. Piața comercială modernă vine cu un număr tot mai mare de jucării unisex, a căror culoare este reglată pe nuanțe neutre, astfel încât astfel de jucării pot oferi părinților părerea că „rozul este doar pentru fete și albastru doar pentru băieți” un oftat de ușurare. . Dar știți că copiii nu separă roz și albastru în fete și băieți decât dacă adulții îi învață?

 

Copiilor tăi probabil că nu le pasă cu ce se joacă - dacă le place jucăria și cred că este cool, se vor juca cu orice. Dar dacă sunteți în căutarea ceva pentru mici prințese și prinți, artiști și artiști, viitoare mame și tați, nu ezitați să citiți mai departe.

 

Jucării care învață empatia

A juca mami și tati este probabil cel mai elementar joc pentru copii cu care încep cei mici și este, de asemenea, unul dintre cele mai importante – mai ales în zilele noastre, când psihologii cred că empatia este o calitate pe cale de dispariție a secolului XXI. Este dovedit că curajul vine din empatie, pentru că empatia este cea care îi determină pe copii să-și susțină semenii și să lupte împotriva nedreptății. Oamenii empatici au relații interpersonale mai puternice, le place să coopereze, să arate compasiune, să ofere sprijin și sunt jucători de echipă. Ei rezolvă probleme cu ceilalți și își împărtășesc cunoștințele și cunoștințele cu mediul. Nu ar trebui să fie acesta exact tipul de persoană în care încercați să vă creșteți copiii?

Dar jocul cu păpușile nu îi învață doar pe copii să fie empatici. A avea grijă de o altă „mini persoană” îi va ajuta pe copii să devină responsabili și independenți, pentru că își vor da seama ce presupune o astfel de îngrijire. Și dacă micuții tăi își invită prietenii să se joace cu păpuși , cu atât mai bine! Ei sunt astfel forțați să comunice despre funcționarea gospodăriei cu prietenii care pot proveni dintr-un alt mediu de acasă decât ei. Ei vorbesc, împreună „rezolvă” chestiunile legate de îngrijirea păpușii și încearcă să privească lumea din perspectiva semenilor lor.

 

Jucării care construiesc imaginația

Un om de știință celebru a spus odată că „ imaginația este mai importantă decât cunoașterea ”. Și este adevărat, pentru că fără imaginație, lumea noastră nu ar avea niciodată vizionari care vin cu lucruri noi și utile pentru a face planeta noastră un loc mai bun.

Construirea imaginației începe de la o vârstă fragedă în interiorul pereților camerei copiilor . Dacă încercați să alegeți jucării care vor aprinde imaginația copiilor, asigurați-vă că există mai multe opțiuni pentru jucărie, cum se pot juca copiii cu ea. La urma urmei, ce e distractiv atunci când poți asambla un singur vehicul specific de la Lego sau când o mașină de jucărie are câteva funcții simple de controlat? Jucăriile care susțin dezvoltarea imaginației ar trebui să-i determine pe copii să coopereze și să comunice, astfel încât fiecare joc să fie mereu despre ceva diferit, ceva nou, astfel încât să poată testa posibilități nesfârșite. Păpușile și jucăriile de pluș sunt, desigur, o modalitate foarte bună de a construi imaginația (a sta la ceai în cercul celor mai apropiate animale de pluș nu este doar o invenție a scenariștilor de la Hollywood), dar magazinele de jucării oferă și, de exemplu, mini bucătării , restaurante și magazine , care vor deveni distracție eternă pentru cei mai mici, controlate doar de limitele imaginației lor.

 

Copiilor le place să se joace cu altcineva. Nu contează dacă vor să fie prințese și prinți, pirați, diferite profesii sau pur și simplu se prefac a fi unul dintre eroii lor de zi cu zi (da, ne referim la părinții lor). Ei încearcă să inventeze scene și să le joace cât mai credibil, ceea ce poate fi ajutat și de costume și recuzită. Depinde de tine dacă le cumperi din magazin sau le faci împreună.

 

Jucării care susțin exprimarea de sine

Jucăriile care se bazează pe creativitatea naturală a copiilor ar trebui să fie la fel de importante ca și cele care îi învață să citească și să înțeleagă matematica și știința . Atunci când creează artă, copiii nu numai că își îmbunătățesc abilitățile motorii fine, dar învață și să-și exprime emoțiile și gândurile, să-și împărtășească propriile opinii cu lumea din jur și astfel să-și arate personalitatea.

Pregătește-te să distrezi micii artiști eliberând spațiu în frigider pentru creațiile lor spectaculoase. Sprijină-i și lasă-i să descopere ceea ce le place cel mai mult - indiferent dacă modelează , desenează , coase sau creează lucruri pe care le poți folosi acasă. Cântarea la instrumente muzicale poate să nu mulțumească vecinii tăi, dar trebuie să te gândești în primul rând la dezvoltarea talentelor copiilor tăi.

Nu știi niciodată dacă aceste activități vor rămâne hobby-urile lor pentru totdeauna sau vor lua o întorsătură mai serioasă.

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare