MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Jucăriile din lemn sunt nemuritoare. Creativitatea jucăriilor din lemn are limite?

 

Lemnul ne conectează imediat cu natura. Copiii par să înțeleagă asta mai bine decât oricine altcineva. Jucăriile din lemn nu s-au demodat niciodată și rămân o sursă majoră de divertisment în întreaga lume. Producătorii de jucării din lemn de astăzi sunt ghidați de acest lucru.

În zilele noastre , jucăriile din lemn se bucură din nou de un mare interes, nu numai pentru că părinții își amintesc de copilărie atunci când aleg jucăriile pentru copiii lor. În general, se întorc la jucăriile tradiționale pentru a echilibra raportul dintre jucăriile moderne și jucăriile din lumea digitală. Îți amintești de jucăriile copilăriei tale? Aruncă o privire cu noi la câteva jucării din lemn, care cuceresc din ce în ce mai multe inimi ale copiilor și ale părinților lor din Slovacia prin creativitatea și culoarea lor.


 

Ce vei găsi în articolul despre jucăriile din lemn

  • Șapte avantaje principale ale jucăriilor din lemn pentru copii
  • Jucăriile din lemn ca câștigători ai cursei Instagram
  • Cunoașteți jucăriile care educă, îmbunătățesc concentrarea și distrează în același timp
  • Experiențe direct din pădurile scandinave cu brandul Kids Concept
  • Creativitate fascinantă cu culori pastelate de la Little Dutch

 

 

Conceptul pentru copii - Experimentează o aventură direct din pădurile scandinave

Atunci când proiectează produse, acest brand suedez monitorizează în principal criteriile care corespund nevoilor copiilor. Aceștia îi încurajează pe cei mici să se joace, să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile motorii și imaginația. Jucăriile trebuie să fie sigure și funcționale și trebuie să îndeplinească standardele înalte de calitate ale cerințelor copiilor. Un simplu desen pe hârtie este de obicei locul în care încep designerii de la Kids Concept. Compania, care are simțul detaliilor, lucrează cu mai multe materiale diferite, combinând texturi și culori. Imaginația nu cunoaște limite, așa că atât băieții, cât și fetele din diferite categorii de vârstă se vor distra. Și, fără îndoială, părinții își vor îndeplini și dorințele copiilor.

 

Little Dutch - O lume de culori pastelate de care te vei îndrăgosti

Brandul olandez Little Dutch produce accesorii viu colorate pentru camera copiilor, care se armonizează frumos și, mai presus de toate, le oferă micuților tăi multă distracție în timp ce se joacă și explorează lumea. Truse elegante din lemn, diverse tipuri de puzzle-uri, mașini și trenuri din lemn. Instrumentele muzicale și zdrănitoarea copiilor vor dezvolta abilitățile motorii, logica și simțurile copilului, iar cei mai mici se pot relaxa sau se pot juca pe o pătură de pluș cu cadru de cățărat. Lasa-te tentat de calitatea si stilul jucariilor pentru copii . Nici măcar Little Dutch nu este inactiv în creativitatea sa și oferă jucării din lemn care taie respirația nu numai copiilor. De multe ori părinții înșiși sunt primii care se opun. Și nu suntem deloc surprinși. Cu siguranță nu te vei plictisi de acest brand.

 

Jucăriile din lemn câștigă cursa Instagram

Tendințele sunt pur și simplu tendințe. Puteți găsi literalmente totul pe internet astăzi. Internetul este în prezent un instrument puternic de publicitate și este folosit de toți cei care doresc să sublinieze calitatea și funcționalitatea produselor. Nici lumea jucăriilor nu a scăpat de asta. Puteți vedea cum Instagram este inundat de jucării frumoase.Brandul Little Dutch este atât de interesant și fascinant încât fiecare mamă își dorește imediat să se arate. De aceea oamenii fac poze cu aceste jucării cu mare interes, creează fundaluri frumoase pentru fotografii și marchează în masă acest brand. În acest fel, sunt create frumoase fotografii comemorative pentru diverse evenimente importante ale copiilor. JucăriileKids Concept nu sunt departe și completează această lume aventuroasă a jucăriilor din lemn.

 

 

Șapte avantaje principale ale jucăriilor din lemn pentru copii

 

Jucăriile din lemn sunt prietenoase cu mediul

Jucăriile din lemn din lemn certificat sunt, desigur, o opțiune mult mai ecologică decât jucăriile din plastic. Ca substanță organică regenerabilă, sunt biodegradabile și pot fi reciclate. Jucăriile din lemn reprezintă o legătură directă a copiilor cu lumea naturală.

 

Jucării care educă

În 1976, psihologul Dr. Lawrence Mestyanek a observat o lipsă de jucării educaționale pentru copiii și sugarii care sufereau de dificultăți de învățare. A încercat să schimbe asta creând niște jucării speciale din lemn în garajul său. Mai mult de un părinte a recunoscut deja magia unor astfel de jucării.

Jucăriile au ca scop dezvoltarea abilităților motorii fine ale mâinilor, abilităților manuale, recunoașterea formelor și culorilor, percepția auditivă și vizuală, numărarea, extinderea vocabularului și imaginației. Printre acestea veți găsi puzzle-uri , jucării potrivite pentru explorarea și experimentarea naturii, înșirare mărgele, puzzle-uri și diverse jocuri de societate . Necesită multă concentrare și concentrare, dar sunt totuși jocuri, destinate atât copiilor, cât și adulților, cu care vă veți distra mult și vă veți petrece timp împreună.

 

O concentrare mai bună

Lucrul cu material natural facilitează gândirea, iar corpul este pregătit să facă față unei lucrări și mai dificile. Lucrătorii pot gândi și învăța mai bine și mai creativ în spații cu lemn și alte elemente biofile. Așa că imaginează-ți cât de benefic trebuie să fie lemnul pentru copilul tău în timp ce se joacă. Oferă-i acest sentiment și lasă jocul să fie o experiență liniștitoare pentru el.

 

Durabilitate și longevitate

Nu există nicio îndoială că jucăriile primesc adesea multă muncă de la micii lor proprietari. Copiii le aruncă, se bat cu ei sau le înmoaie adesea în apă. Jucăriile din plastic pot fi fragile și se pot sparge ușor. De asemenea, este posibil ca diverse elemente digitale să nu aibă o durată de viață lungă. Dar lemnul durează câteva generații, așa că de multe ori te poți bucura de faptul că descendentul tău are acum jucăria pe care o avea cândva tatăl tău, iar apoi tu.

 

Imaginație neprețuită

Progresul necruțător al tehnologiei a făcut ca jucăriile de astăzi să fie pline de clopoței, fluiere, bipuri, ecrane, sunete, culori etc. Dar de multe ori simplitatea este cea mai bună și mai puțin este mai mult. Jucăriile din lemn oferă copiilor un fel de ardezie goală pe care pot proiecta toată sălbăticia și extravaganța imaginației lor în creștere. Creativitatea unui copil poate face minuni chiar și cu cel mai simplu lucru.

 

Ele încurajează interacțiunea socială

Jocul pe calculator, chiar dacă scopul lor devine din ce în ce mai uluitor și mai vast, poate fi adesea o activitate singuratică pentru copii. Jucăriile din lemn pot încuraja interacțiunea cu alți copii și pot promova împărtășirea și munca în echipă. Jucăriile din lemn , fără nicio posibilitate de sunet sau interacțiune în sine, permit copiilor să-și furnizeze propriile voci și efecte sonore în cooperare unul cu celălalt.

Unele jucării moderne, cu capacitățile lor electronice și interactive, „fac totul” pentru copil. Între timp, simplitatea lemnului permite jocul de rol și construirea lumii (crearea de comunități și orașe imaginare etc.). Ceea ce poate duce și la conștientizarea spațială și socială.

 

Securitate

Este cunoscut faptul că jucăriile din plastic, în special cele mai ieftine, se pot rupe cu ușurință, lăsând potențial margini ascuțite și părți mici care pot răni un copil - mai ales dacă sunt la o vârstă în care tot ceea ce întâlnesc ajunge la gură. În comparație cu plasticul, lemnul este deci puternic și robust, aducând astfel un risc mai mic. Jucăriile din lemn nu sunt doar mai sigure decât jucăriile din plastic, dar lemnul ca material poate aduce beneficii sănătății și bunăstării copilului.

Jucăriile din lemn pot ajuta la dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a copilului. Cu gama în continuă extindere de jucării din lemn disponibile astăzi, copiii și părinții pot descoperi o aventură grozavă după alta împreună.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare