MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Jucării pentru băieți care vor oferi ore întregi de distracție

Fiecare părinte a spus cel puțin o dată în viață că a se lăsa convins și a se transforma într -un magazin de jucării a fost probabil cea mai mare greșeală pe care a făcut-o vreodată. Mai ales când copilul lor se aruncă la pământ în nebunie pentru că își dorește o jucărie pentru care majoritatea adulților habar n-au pentru ce este.

Cumpărăturile cu copiii într -un magazin de jucării pot fi uneori înfricoșătoare, recunoaștem asta, mai ales când îți dai seama că dintr-o dată copiii tăi au un milion de opțiuni la care ai putea visa doar în copilărie. Ar trebui să iei faptul că copilul tău poate alege într-un mod pozitiv. Da, chiar dacă probabil doar îți dă bătăi de cap.

În ultimul articol, v-am adus jucării pentru fete (cu care se pot juca și băieții), iar de data aceasta ne vom uita la ce nu trebuie să lipsească din camera copiilor oricărui mic erou .

 


 

Mașini și alte mijloace de transport

 

Mașinile de jucărie sunt începutul unei iubiri nesfârșite, care cu micuții tăi durează adesea până la vârsta adultă. Este adevărat că mașinile cu telecomandă sunt probabil mai distractive decât cele pe care copiii tăi trebuie să le împingă singuri pe covor, dar le fură și micuților tăi posibilitatea de a-și lăsa imaginația să scape. Mașinile cu telecomandă cu siguranță nu decolează la fel de ușor ca cele clasice. Și cu siguranță nu scot toate acele sunete autentice de pornire a motorului pe care doar copiii tăi le pot face cu vocile lor.

Ei bine, din moment ce am menționat mașini zburătoare - ce zici de avioane ? Sau trenuri zburătoare? O mașină de poliție zburătoare? Camion de pompieri ? Într-adevăr, nu există limite pentru imaginația copiilor, iar această formă de joacă îi poate ține pe cei mici distrați ore întregi.

Cu toate acestea, dacă doriți să le oferiți o provocare specială de a se juca cu mașinile, nu vă fie teamă să le cumpărați șine de mașină , care sunt mai inventive și mai interesante decât oricând.

 

Truse de construcție pentru cei mai mici arhitecți

 

Blocurile de construcție Lego nu mai sunt doar blocuri și piese colorate, cu ajutorul cărora copiii devin mici arhitecți pentru o vreme. Acum, datorită Lego, micuții tăi pot juca scene noi și mai bune din toate filmele și basmele lor preferate, indiferent dacă aleg animația Frozen sau super- eroul Răzbunători . Faptul că Lego are un mare impact asupra lumii jucăriilor este confirmat și de faptul că în fiecare an se lansează colecții din ce în ce mai noi pentru filme și seriale individuale, precum și faptul că în cinematografe sunt mai multe filme de animație cu Lego. piese și Lego în personajele principale.

Cu toate acestea, Lego nu este singurul kit de construcție pe care îl poți găsi într-un magazin de jucării, deși este un echipament atât de de bază în camera fiecărei copii. Mai ales că construcția și asamblarea pot fi predate copiilor într-un mod lejer și jucăuș, timp în care aceștia dezvoltă nu doar creativitatea, ci și motricitatea fină și imaginația spațială.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare