MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Jozef Karika – maestru al fricii și tensiunii livrești



Jozef Karika este în prezent unul dintre cei mai bine vânduți scriitori ai genului experimental din Slovacia, iar mulți îl numesc maestrul fricii și al tensiunii. Dar călătoria sa literară de succes a început chiar înainte de a fi cunoscut fanilor literaturii slovace cu poveștile sale de groază și a trecut de multe ori granițele micii noastre Slovacie.

 

 

 

După ce Karika a studiat istoria și filozofia, cititorii au început să-i recunoască numele deja în 2001. De atunci, a scris șaptesprezece cărți , care au fost publicate nu numai în slovacă și cehă, ci și în poloneză și engleză. Dar cărțile nu sunt singurul mod în care putem întâlni munca lui - a contribuit cu articole și analogii la reviste americane, britanice și germane și încă lucrează la proză scurtă. Poveștile lui le găsiți în revista slovacă Fantazia și în revista literară RAK.

 

 

 

Horror Crack și povești de mafie

 


Karika a trecut de la poveștile cu mafie la poveștile de groază, dar așa cum a spus el însuși, el încearcă să varieze genurile publicațiilor sale. Ceea ce îi place cel mai mult este diversitatea creației , pentru că astfel își poate extinde sfera, creativitatea și mijloacele de exprimare, deoarece acestea sunt complet diferite pentru fiecare dintre subiecte.

 

 

 

Romanul Torhlina , care a fost publicat de Karik în 2016, a fost adaptat într-un film cu același nume anul acesta și poate fi văzut în prezent în cinematografele slovace. Și de unde a venit, de fapt, inspirația pentru o carte atât de reușită? După ce Jozef Karika a publicat misteriosul thriller Strach , a fost contactat de o persoană care i - a spus o poveste terifiantă . Karika a înregistrat această poveste, a verificat-o, a aflat alte fapte și a procesat totul într -un film de groază , care după trei ani a primit și o formă vizuală. Pe lângă faptul că cartea este tragică și terifiantă, ea indică și unul dintre cele mai mari mistere pe care le avem în Slovacia - dispariția oamenilor din Munții Tribeč.

 

 

 

Ce le recomandă el scriitorilor slovaci ?

Este o idee atât de împărtășită de public încât scriitorii din Slovacia întâmpină diverse bariere pentru a avea succes - cum ar fi sprijinul insuficient pentru arta generală sau posibilitatea aproape inexistentă de a-și câștiga existența exclusiv ca autor . Cu toate acestea, Karika nu vede situația ei și a celorlalți autori așa de săracă și crede că singurul lucru care îi împiedică pe artiști să-și scoată lucrările în lume este concentrarea lor asupra faptului că trăiesc în Slovacia. Acest lucru îi împiedică să se dedice exclusiv muncii de creație, care este cel mai esențial aspect al cărții lor sau altor opere de artă să apară în primul rând.

 

 

Lista cărților de Jozef Karika

 


2003 – Magie slavă
2005 – Zone de umbră
2007 – Magia banilor
2007 – K.P.M.P.Z.
2009 – Meon Gates
2009 – Liber 767 vel Boeingus: Rough Experiments with Chaos magic
2010 – În umbra mafiei
2011 – În umbra mafiei 2.: Time of Predators
2011 – Dușmanul statului
2012 - Până la moarte
2013 - To the Death 2.: Fără milă
2014 – Frica
2015 - Întuneric
2015 - Black Game: Mafia Rule
2016 – Crack
2017 - Anul Negru: Războiul Mafiei
2018 - Abis

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare