MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Jocuri video pentru o viață mai bună


După cum ne-am obișnuit de-a lungul anilor, jocurile video , computerele și consolele de jocuri au căpătat o reputație destul de proastă în rândul părinților. Cu siguranță ați auzit de multe ori că tinerii și adesea chiar și cei mai tineri pierd timpul cu ei, în timp ce ar putea face lucruri mai productive.
Cu toate acestea, adevărul este (după cum confirmă mai multe studii științifice) că jocul video este bun și are un efect sănătos atât asupra creierului, cât și asupra corpului.


 

 

 

 

Jocurile video afectează direct zonele creierului responsabile de memorie, orientare spațială, organizare a informațiilor și abilități motorii fine. De asemenea, studiile au descoperit că, la fel ca exercițiile fizice, jocul de jocuri video cel puțin 30 de minute pe zi poate îmbunătăți viața ta sau a copiilor tăi.
Desigur, nu se oprește la cap. S-ar putea să fiți sceptici cu privire la afirmația că jocurile video pot avea un efect benefic asupra organismului, dar renunțați la toate preconcepțiile. În ultimii ani, jocurile bazate pe mișcare – cum ar fi jocurile video de dans sau fitness – au devenit populare în rândul dezvoltatorilor.

 

 

Aceste jocuri, așa-numitele „ Exergames ”, oferă o modalitate foarte ușoară de „a ajunge la sală” fără a merge efectiv la ea. Acestea vă vor pune în mișcare nu numai dvs., ci și copiii dvs., îmbunătățind flexibilitatea articulațiilor, coordonarea și echilibrul.
Multe dintre aceste jocuri vă monitorizează progresul sau pot fi jucate în modul multiplayer, așa că, dacă aveți nevoie să găsiți motivația potrivită, puteți juca împotriva prietenilor sau a altor membri ai familiei sau pur și simplu încercați să vă depășiți propriul scor.

 

 

Jocuri video pentru toate vârstele

 

Deoarece jocurile video sunt universale, niciodată nu este prea târziu sau prea devreme pentru ca copiii tăi să înceapă să le joace. Cu toate acestea, poate fi mai bine să vă gândiți să le prezentați singuri jocurile, pentru că cel puțin așa veți putea vedea dacă aleg jocuri pentru grupa lor de vârstă.
Desigur, nu toate jocurile video sunt despre violență, așa cum încă mai cred mulți oameni. În magazine și biblioteci virtuale , vei găsi, de asemenea, unele a căror esență este altceva decât distrugerea și uciderea - și s-ar putea să fii surprins să știi că există într-adevăr o mulțime de ele.

 

Uneori este greu să te împaci cu faptul că micuții tăi sunt copii ai erei digitale , dar de aceea unul dintre cele mai bune jocuri la care să apelezi este Minecraft (4-8 ani). Pe lângă faptul că este incredibil de versatil, îi învață și pe copii concepte de bază de programare .
Pe lângă dezvoltarea gândirii spațiale a copiilor, multe jocuri video încearcă să încurajeze dorința de a învăța în ei - cum ar fi jocurile istorice, care se bazează pe evenimente reale din istorie. Acest lucru va ridica adesea întrebări în mintea copilului și îi va spori interesul, ceea ce școala nu va atinge niciodată în circumstanțe normale.

 

 


Adevărul este că, dacă doriți să țineți pasul cu vremurile și doriți să le arătați copiilor tăi că pot învăța într-un mod distractiv și modern, ar putea fi timpul să răsfoiți biblioteca virtuală de jocuri video .

Alegeți Playstation , Xbox sau Nintendo ?
Ce brand de consolă de jocuri alegeți depinde mai mult sau mai puțin de dvs. Este adevărat că în ultimii ani Playstation și Xbox s-au concurat pentru conducere, dar întârziatul Nintendo a ieșit în prim-plan odată cu lansarea versiunii Nintendo Switch , așa că cursa lor a devenit foarte strânsă.
În ceea ce privește prețul, grafica și funcțiile, toate trei sunt aproximativ la același nivel, dar dacă ezitați, ar putea fi o idee bună să le testați în magazine sau să comparați la ce comenzi răspundeți mai intuitiv. Jocurile video pe care sunteți interesat să le achiziționați vă pot ajuta și pe dumneavoastră și pe copiii dvs. să faceți o alegere, deoarece unele dintre ele sunt produse exclusiv pentru o singură marcă de console de jocuri.



 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare