MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Freneze de reduceri de Vinerea Neagră

 

Conceptul de Vinerea Neagră a devenit recent destul de popular în regiunea noastră și, deși denumirea lui spune că este anume vineri, această zi nu este respectată atât de strict de către comercianți, iar vinerea se transformă uneori în weekend-uri întregi pline de reduceri și prețuri bune .

Dar știi de unde provine Vinerea Neagră ? Și de ce se numește de fapt „Vinerea Neagră”?

 

 

La fel ca multe alte sărbători și zile festive, Black Friday a venit la noi din America printr-o băltoacă mare. Vinerea Neagră este un nume informal pentru ziua de vineri care urmează Zilei Recunoștinței, deoarece această sărbătoare este întotdeauna sărbătorită în SUA în a patra joi din noiembrie.

 

 

Pentru comercianți și clienți, această zi începe sezonul cumpărăturilor de Crăciun , care este cea mai aglomerată perioadă a anului. Deși Black Friday nu este considerată o sărbătoare oficială în America, California și unele state din jur au acordat acestei „zi după Ziua Recunoștinței” statutul de sărbătoare, cel puțin pentru angajații de stat. Din acest motiv, multe instituții de stat și școli sunt închise în timpul Black Friday . Pentru comercianți, acest lucru este un avantaj, deoarece weekendul clasic va deveni un weekend de patru zile și va crește creșterea vânzărilor acestora.

 

 

Magazinele din America au modificat programul de funcționare în timpul Black Friday , așa că se deschid mai devreme decât de obicei. După 2011, câțiva retaileri au decis să-și împingă orele de deschidere la extreme și mai mari, deschizându-și porțile încă de la miezul nopții, unii chiar și în seara de Ziua Recunoștinței.

 

 

Care este semnificația numelui de Vinerea Neagră ?

 

În timp ce numele Black Friday este ceva pozitiv pentru comercianți și clienți, originea sa nu este atât de plăcută. Pentru prima dată termenul „Vinerea Neagră” a fost folosit în 1966 în Philadelphia de către forțele de poliție. A doua zi după Ziua Recunoștinței a fost desemnată Vinerea Neagră, deoarece atât de mulți oameni au mers la cumpărături vineri, încât traficul s-a prăbușit complet și drumurile înfundate au dus la accidente și chiar la violență.

 

 

Aici, această zi poate nu este la fel de populară ca în America, dar comercianții noștri încep deja să folosească marketingul de Black Friday . Nu tinde să se aplice exclusiv pentru ultima vineri din noiembrie, dar de multe ori întâlnim aceste reduceri speciale în alte perioade ale anului. Și întâlnim adesea că comercianții oferă aceste reduceri uriașe clienților lor pe parcursul săptămânii, nu doar o zi sau un weekend.

 

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare