MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Fenomenul mondial numit Harry Potter - povestea continuă

 

 

Probabil că nu există nimeni în lume care să nu cunoască fenomenul Harry Potter. Nu contează dacă ți se luminează fața de fiecare dată când auzi pe cineva din jurul tău menționând acest nume celebru, sau doar strângi ochii în timp ce îți cauți propria memorie pentru că „da, chiar îți spune ceva” - doar știi că există.

 



 

Faptul că ultima carte din saga în șapte volume a fost publicată în urmă cu aproape unsprezece ani nu înseamnă că nebunia Harry Potter a luat sfârșit. Nici măcar faptul că au trecut aproape șapte ani de când am avut ultima oară șansa de a vedea pe ecran celebrul trio din povestea nemuritoare. O carte de neuitat, care i-a făcut pe copii să citească, încă mai păstrează un zgomot în jurul ei, care este asociată cu o gamă largă de locuri, atracții, produse, literatură, muzică și multe altele.

 

 

Și ce zici să-ți spui cum a început totul?

Fiica lui JK Rowling avea abia șase luni când a decis să-și părăsească soțul și să se mute din Portugalia în Edinburgh, Scoția, pentru a fi mai aproape de sora ei. În acel moment, ea avea primele trei capitole ale poveștii care mai târziu a devenit Harry Potter în valiză.

 

Prima carte Harry Potter și Piatra Vrăjitorului a fost publicată în 1995 și a fost respinsă de douăsprezece editori până când Bloomsbury a decis să-i dea o șansă. Lansarea oficială a primei părți a avut loc în 1997, pentru care Rowling îi mulțumește în special lui Alice Newton, în vârstă de opt ani. I s-a dat ocazia să citească primul capitol de către tatăl ei, care lucrează la o editură, și a cerut imediat mai multe.

 

 

Un an mai târziu, prima parte a fost publicată în America, iar Rowling a primit o serie de premii literare, care i-au oferit mijloacele de a continua să scrie. Și, desigur, nu era vorba doar despre cărți.

Fiecare fan mare și mic are posibilitatea de a vizita diverse parcuri și expoziții, care sunt garantate că vor lăsa o impresie imensă asupra unei persoane. Avem tipuri specifice de alimente și băuturi, îmbrăcăminte, accesorii, replici fidele ale artefactelor din filmele în sine; obiceiuri, baghete, pandantive, jurnale și alte milioane. Și apoi există un spectru larg de literatură - fie ediții suplimentare, fie ediții noi a șapte cărți, ale căror coperți sunt speciale nu numai prin traducere, ci și prin fiecare nouă ediție.

 

Dar ceea ce cu siguranță nu ar trebui să lipsească din biblioteca vreunui fan este o versiune ilustrată a poveștii despre celebrul vrăjitor. Artistul Jim Kay lucrează neobosit la reprezentări frumoase ale locurilor și personajelor pe care le adaptează la propria sa imaginație, lansând un alt volum în fiecare toamnă. Până acum, primele trei au fost lansate.

 

O altă astfel de specialitate o reprezintă edițiile primei cărți din Piatra Filosofală asortată la culorile facultăților individuale, care conțin informații suplimentare speciale. Aceste noi forme sunt în onoarea celei de-a 20-a aniversări de la publicarea primei cărți Harry Potter , iar Bloomsbury a confirmat că se pregătește să adauge celelalte șase cărți pe rafturile librăriilor. Deci, de-a lungul anilor, fiecare fan va putea să-și creeze propriul set de sărbătorire a mândriei facultății.

 

Povestea continuă

Dar să nu uităm, în 2016 lumea lui Harry Potter a cunoscut un alt zgomot uriaș, când a fost publicată cartea Harry Potter și copilul blestemat - scenariul piesei , care s-a epuizat pe panourile londoneze de luni de zile. Deși această poveste a împărțit fanii în două tabere, un lucru a rămas clar: întreaga lume a ajuns în sfârșit să vadă continuarea sagăi celebrului vrăjitor.

 

Ce a fost înainte de începerea poveștii Harry Potter?

Și vorbind despre acele povești, continuarea filmului Fantastic Beasts and Where to Find Them vine în cinematografe în luna noiembrie, care spune povestea unui tânăr Newt Scamander și cum a adunat toate informațiile despre creaturile magice descrise în cartea sa Fantastic Beasts și Where to Find Them (există și în lumea reală (și acum cu o coperta nouă și mai frumoasă). JK Rowling însăși a decis să scrie scenariul filmelor, iar fiecare fan își poate găsi lucrarea de debut și sub formă de carte.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare