MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Este timpul să scoateți la iveală triciclete, bouncer și biciclete!


Când în sfârșit zilele se încălzesc și ne-am aruncat paltoanele groase și jachetele după luni lungi și le-am pus definitiv deoparte în dulap, este clar că sezonul petrecut afară a început oficial.
Te-ai gândit vreodată la ce este mai bun decât plimbările lungi în parc sau natură care se trezește încet? Dar merge pe două, trei sau chiar patru roți! Da, vorbim despre biciclete , triciclete și baluri pentru micuții noștri (care poate nu mai sunt atât de mici, dar în ochii noștri probabil vor rămâne așa pentru totdeauna).



Ce este mai important în bicicletele pentru copii, triciclete și balori ?


 

 


Design sau funcție? Culoare sau siguranță? Aceștia și mulți alți factori trebuie luați în considerare înainte de a decide să le cumpărăm copiilor noștri o jucărie pe roți. Dar care este răspunsul corect? Ei bine, toate! Este bine să luăm în considerare acești factori împreună cu copiii noștri, dar să încercăm să le lăsăm doar partea distractivă. Desigur, ei sunt cel mai interesați de felul în care arată atunci când merg pe stradă cu noua lor bicicletă sau scuter - pentru că ei vor fi cei care vor merge pe acele triciclete . Suntem doar norocoșii care le vom plăti.

 


Așa că atunci când decidem să lăsăm copiii noștri să aibă mână liberă în alegerea designului și a culorii (credem că zâmbetul contagios și entuziast chiar merită), este momentul potrivit pentru a începe să căutăm informații. La urma urmei, vrem să alegem triciclete funcționale și sigure, baloane sau biciclete , nu-i așa?

 

 

 

 

Triciclete

 

 

Putem cumpăra triciclete pentru cei mici de la vârsta de șase luni, avantajul lor este că sunt reglabile, așa că dacă copilul nostru obosește la plimbare, se poate întinde, să tragă un pui de somn, iar noi îl vom îndruma acasă cu tijă de ghidare telescopică. Ei bine, ce ar putea fi mai bun? Desigur, dacă se pare că micuțul nostru se bazează prea mult pe noi îl împingem, atunci pur și simplu deconectam stâlpul.

 

 

 

Dacă observăm că copilul nostru știe deja să meargă mai mult sau mai puțin bine cu o tricicletă și vrem să-i pregătim o provocare mai mare, cu siguranță ne vom uita la categoria triciclete de la zece luni. Acestea includ, de asemenea, un stâlp telescopic și o bară în formă de cerc cu curele în trei puncte pentru siguranță.
Trebuie să acordăm atenție faptului că atunci când alegem o tricicletă , aceasta ar trebui să aibă o construcție robustă, cu o bază largă și un centru de greutate scăzut, din exact un motiv - dacă întoarcem brusc ghidonul, nu ar trebui să se răstoarne. De asemenea, atâta timp cât copilul nostru stă pe scaun, ar trebui să poată ajunge fără probleme la pedale cu picioarele. Avantajul la cumpărarea unei triciclete este să aflăm mai întâi dacă scaunul și cadrul pot fi reglate, astfel tricicleta se va putea adapta la creșterea rapidă a micuțului nostru.

 

 

 

 

Reflectori

 

 

Balancele sunt destinate copiilor de la un an și îi învață cum să-și păstreze echilibrul în mod corespunzător, așa că sunt o alegere bună dacă vrem să ne pregătim copiii pentru o bicicletă . Condiția este ca micuții noștri să ajungă la pământ atunci când folosesc balonul . Ce material alegem pentru balonul pentru copii depinde in totalitate de noi si de plafonul financiar pe care l-am stabilit pentru achizitie.
Avantajul baldarilor este scaunul, care poate fi reglat la inaltimea dorita. În ceea ce privește materialul, reflectoarele din plastic sunt logic mai ieftine, dar cele din metal și din lemn sunt de calitate superioară și mai durabile, așa că dacă avem copii mai mici în familie, reflectoarele din aceste materiale reprezintă o investiție pe termen mai lung.

 


 

 

 

 






 

 

 

 

 

 

Biciclete pentru copii

 

 

 

 

 

 

Dacă vom cumpăra o bicicletă , ar trebui să ne amintim un lucru - dimensiunea bicicletelor pentru copii nu este determinată de înălțimea cadrului și a scaunului, așa cum ar putea crede mulți, ci de diametrul roților, care este dat în inci. .
Dimensiunile diametrului roților sunt în general disponibile în dimensiuni standard de 12, 14, 16, 18, 20 și 24 inchi (la 26 inci suntem deja pe biciclete pentru adulți), fiecare dimensiune fiind concepută aproximativ pentru vârste de la copii mici până la adolescenți. Deși tabelele de mărimi ne pot ajuta să alegem bicicleta potrivită, să nu uităm că fiecare dintre copiii noștri este unic și are o structură corporală unică, așa că este important să luăm în considerare acești factori individuali.

 


 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare