MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

E timpul să scoți jucăriile în grădină

 

A scoate copiii afară în această epocă modernă a televizoarelor, computerelor, tabletelor și telefoanelor mobile poate fi o luptă destul de dificilă și probabil că este ceva pe care aproape fiecare părinte îl știe. Copiii sunt obișnuiți să aibă în jurul lor un milion de lucruri pentru a-i distra și a-și păstra atenția până când își pierd capacitatea de a se distra singuri cu jucăriile . Și să ieși? Pentru aer? Cu siguranță.

 

Dacă doriți să ajutați acest lucru ca părinte, ar trebui să vă dedicați puțin din timpul liber alegerii jucăriilor potrivite pentru grădină , care să vă țină copiii distrați ore întregi.

 


 

De ce sunt jucăriile de grădină atât de importante?

 

Bine, aceasta este o întrebare puțin fără rost, dar îți amintește doar de toate motivele importante.

Pe lângă faptul că îi ține pe copii în aer, iar afișajele și ecranele nu le vor strica ochii, joaca afară îi face adesea pe micuții tăi să piardă noțiunea timpului. Ceea ce înseamnă că, ca părinte, îți va oferi ore și ore de liniște, când te poți concentra pe alte îndatoriri sau hobby-uri, sau pur și simplu să te relaxezi în liniște absolută cu picioarele sus.

Jocul afară este, de asemenea, sănătos, deoarece îi pune pe copii să se miște. Mișcarea este ceea ce le lipsește cel mai mult copiilor moderni – iar acest lucru se poate observa și în procentul tot mai mare de obezitate infantilă, al cărui număr s-a dublat în ultimii 30 de ani.

Un alt motiv pentru care jucăriile de grădină sunt grozave este că copiii pot încerca lucruri noi și pot elibera excesul de energie. Pot să sară, să alerge și să exploreze fără să-ți dea un mini-atac de cord de fiecare dată când auzi un bubuit puternic sau un zdrăngănit de sticlă în casa ta.

Pe lângă toate acestea, s-a dovedit că jocul în aer liber reduce stresul, ajută la menținerea simptomelor ADHD la distanță și chiar îmbunătățește performanțele școlare.

 

 

 

Cum să alegi jucăriile de grădină ?

 

 

Alegerea jucăriilor pentru grădină ar trebui să fie în primul rând un proces distractiv pentru tine și micuțul tău, dar și în acest caz avem câteva sfaturi pregătite.

Deoarece copiii se joacă afară și nu îi poți controla așa cum ai face acasă, este important să alegi jucării sigure, realizate din materiale de calitate și concepute pentru vârsta copilului tău. Asigurați-vă că căutați jucării care încurajează activitatea fizică – de aceea trimiteți copiii afară să se miște.

De asemenea, este mai bine să investești într -o jucărie mai distractivă afară, pentru ca copiii să nu o aducă mai târziu înăuntru. Iar dacă ai mai mulți copii sau sunt mai mulți micuți în jurul tău, poate ar trebui să iei în considerare jucăriile de grădină cu care toată lumea se poate juca împreună.

 

 

Jucarii de gradina pentru copii si adulti

 

 

Da, și jucăriile pentru grădină sunt împărțite pe categorii de vârstă, deoarece copiii mici încă învață să-și controleze abilitățile motorii și trebuie să crească, în timp ce jucăriile care sunt distractive pentru cei mai mici, cel mai probabil nu vor fi distractive pentru cei mai mari. .

 

Vă putem garanta că locurile de joacă pentru copii , căsuțele pentru copii pentru grădină , gropile cu nisip , toboganele , leagănele , trambulinele și tunelurile (există într-adevăr destule dintre care dvs. și copiii dvs. să alegeți) sunt jucării care îi vor distra pe cei mici la orice vârstă.

 

Pentru copiii mai mici, puteți începe să vă uitați la baloane și triciclete pentru copii , în timp ce pentru copiii mai mari, gândiți-vă la faptul că ar putea fi timpul să cumpărați o bicicletă pentru copii .

Dar dacă ai deja toate acestea, caută în jur jucării mai mici pentru grădină , care cu siguranță vor însufleți joaca copiilor tăi.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare