MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Descoperiți Barcelona cu copii - un ghid ilustrat de la Casualplay

 

Casualplay îi place să iasă cu tine și de aceea am pregătit acest ghid despre cum să descoperi Barcelona alături de cei mici!

 

Nu este un ghid ca oricare altul, este Albert Arrayas, ghidul ilustrat! Albert este un tânăr designer din Barcelona cu o mare experiență. Este autor de: picturi murale, albume ilustrate și chiar reviste!

Sperăm să vă bucurați de el la fel de mult ca și noi.

 

 

1. Sagrada Familia

Sagrada Familia - este cu siguranță cea mai emblematică clădire din Barcelona. Arhitectul său a fost modernistul catalan Antonio Gaudí, care l-a numit „Templul Sfintei Familii”.
Este marea lui lucrare în desfășurare. Clădirea a fost începută în 1883. Această lucrare ar trebui finalizată în 2026. În prezent este finanțată din donații private.

 

Calle Mallorca, 401
Cea mai apropiată stație de metrou: L2 și L5 Sagrada Familia
Verificați orele și prețurile

 

Știați...?
Stâlpii înalți și robusti din interiorul templului sunt inspirați de copaci - o pădure mare. Gaudí a fost, de asemenea, inspirat în construirea operei sale prin natură.

 

Cu copii!
Un templu tipic modernist și un simbol al Barcelonei. Vă sugerăm să duceți copiii în vârful turnului Sagrada Familia, astfel încât să simtă că fac parte din templu. Puteți petrece ceva timp cu ei în Plaza Gaudí, chiar vizavi de casă. Există multă verdeață, o fântână, un loc de joacă și un iaz.

 

sfaturi

Există o mulțime de scări, așa că vă recomandăm să folosiți liftul.

 

 

 

2. Paseo de Gracia și La Pedrera

 

Astăzi, Paseo de Gracia este cunoscut ca un magazin cu mărci căutate. Pe trotuare se observă plăci roșii în formă de floare, care este un simbol al modernistului. În partea de jos a Paseo de Gracia, între Calle Aragó și Calle Consell de Cent, se află „Manzana de la Discordia” sau „mărul discordiei”. Este un set de cinci clădiri create de cinci arhitecți diferiți. La Pedrera a fost una dintre ultimele lucrări de construcție ale lui Gaudí

 

Calle Provence, 261-265
Cea mai apropiată stație de metrou: L2 / L3 Diagonal; L2 / L3 / L4 Passeig de Gracia or
Gara Ferrocarrils Provence
Verificați orele de deschidere

 

Știați...?
Familia Barcelona Milá l-a însărcinat pe Gaudí să construiască o casă nouă, Casa Milá, care a devenit cunoscută sub numele de La Pedrera. Este realizată în principal din piatră „de carieră”. În zilele noastre este un loc turistic. În trecut, a fost batjocorit pentru forma sa modernă inovatoare.

Cu copii!

Vă recomandăm să vă plimbați pe Paseo de Gracia, La Pedrera. Străzile sunt decorate cu bănci confortabile și copaci mari. Una dintre cele mai caracteristice caracteristici ale La Pedrera este situată pe acoperiș. Coșuri care arată ca capetele războinicilor pietrificați.

 

sfaturi
Este un loc turistic. Dacă sunteți interesat, puteți mânca într-unul dintre restaurantele plăcute situate acolo.

 

 

3. Las Ramblas și Piața Boqueria

 

Ramblas Barcelona începe din Plaza Catalunya și se întinde spre mare. E strada care nu doarme niciodată. Este încă plin de lume și este și granița care desparte două așezări: Raval și Cartierul Gotic. În Catalonia, piața Boqueria este cea mai vizitată și cea mai mare din oraș, cu peste 300 de tarabe. Există o selecție foarte largă de alimente, produse proaspete, locale și exotice.

 

La Rambla, 9
Cea mai apropiată stație de metrou: L3 Liceu
Verificați orele de deschidere.

 

Știați...?
Este una dintre cele mai populare străzi și este cu siguranță inima orașului. Este împărțit în cinci secțiuni: Rambla de Canaletas, Rambla de los Estudios, Rambla de las Flores, Rambla de los Capuchinos și Rambla de Santa Mónica.

Cu copii!
Cea mai bună soluție este să iei copiii și să te plimbi cu ei de-a lungul Ramblas. Puteți vedea toate tarabele stradale care vând flori, înghețată, tablouri și, de asemenea, puteți să vă plimbați prin celebra piață Boqueria. În aceste locuri puteți vedea o mulțime de culori, gusturi, puteți afla despre cultura locală. Ca cireasa de pe tort, va recomandam sa va plimbati pe Las Ramblas pana ajungeti la statuia lui Columb.

 

sfaturi
Aceasta este o stradă foarte aglomerată și, deși este un loc foarte sigur, ar trebui să fiți totuși atenți și să vă supravegheați bagajele.

 

 

4. Barceloneta

 

Barceloneta este cel mai vechi cartier de pescuit cu vedere la mare. Se întinde de la Hotelul W și continuă până la „Mapfre Towers”. Este în centrul orașului unde poți simți spiritul mediteranean și aștepți cu nerăbdare o masă bună de tapas sau pește proaspăt.

 

Știați...?
Joc distractiv - în căutarea Turnului cu Ceas, care este ascuns lângă Paseo Joan de Borbo.

Cu copii!
Combinația: cartierul vechi și plaja este ideală pentru cei mici. Faleza este una dintre zonele din oras in care se practica sportul, ciclismul, alergatul etc. Este un loc unde vă puteți relaxa sau vă răcori picioarele.

 

sfaturi
Există baruri tipice pe plajă, unde puteți merge la o băutură, în timp ce copiii se pot juca pe nisip. Dacă vă place peștele, găsiți un mic bar și bucurați-vă de acest fructe de mare. Ar trebui să iei și niște jucării pentru plajă, lucruri pentru înot și ceva împotriva soarelui.

 

 

5. Parcul Ciutadella și Arcul de Triumf

 

Parcul Ciutadella este situat în districtul Ciutat Vella și este unul dintre cele mai mari din oraș. Are multe colțuri ascunse. Există faimoasa statuie a lui Josep Llimon, care este cunoscut sub numele de El Desconsol (Mâhnirea), o seră mare și Parlamentul Cataloniei. Dintr-o ieșire din parc, puteți ajunge la Arcul de Triumf, care a fost construit în 1888 în cinstea expoziției universalității.

 

Paseo de Picasso, 21
Cea mai apropiată stație de metrou: L4 Ciutadella și L1 Arc de Triomf
Verificați orele de deschidere.

 

Știați...?
Din 1907, Ciutadella adăpostește un mamut uriaș din piatră. Mamutul a făcut parte dintr-un proiect cultural și recreativ de a decora parcul cu figuri de piatră în mărime naturală ale animalelor și dinozaurilor care au locuit în trecut Catalonia. Moartea artistului Norbert Font a oprit pentru totdeauna acest proiect.

Cu copii!
Este unul dintre cele mai vizitate parcuri din oraș pentru că aici sunt nenumărate lucruri de făcut. Este multă verdeață aici. La Grădina Zoologică din Barcelona, puteți închiria o barcă mică și puteți vâsli pe lac printre lebede și rațe.

 

 

6. Montjuïc

Din Plaza España , la poalele muntelui, se pot vedea multe. Palatul, Muzeul Național de Artă al Cataloniei și fântâna magică unde au loc spectacole de lumină și apă. Este între cele două turnuri de pe Avenida Maria Cristina. În spate se află o grădină botanică, care conține aproximativ 1500 de specii de plante. Există și un castel - o fostă cetate militară care a jucat un rol important în istoria Barcelonei.

 

Știați...?
Parcul de distracții este situat în Montjuic. A fost construit în 1966 și a fost proiectat pentru a fi folosit în următorii 30 de ani.

Cu copii!
De asemenea, puteți experimenta aventura cu copiii pe telecabină. De asemenea, este o idee bună să faceți un picnic în grădinile lui Joan Bross.

 

 

7. Parcul Joan Miró

 

Foarte aproape de Parcul Joan Miró se află Avenida del Parallel. Este numit astfel deoarece se află paralel cu linia latitudinii - unde au trăit multe teatre și cabarete până în 1970. În paralel, se află până la Plaza España, una dintre cele mai mari piețe din țară, care a fost construită pentru expoziția mondială din 1929, la poalele Montjuïcului. Între Plaza España și parc se află neobișnuita Las Arenas - un centru comercial care păstrează structura originală a vechii arene.

 

Cea mai apropiată stație de metrou: L3 Tarragona sau L1 / L3 Pl. Spania
Verificați orele de deschidere.

 

Știați...?
Mujer y Pajaro este o sculptură mare cu vedere la Parcul Joan Miró. Este considerat stilul Miró în principal datorită culorilor sale: albastru, roșu, galben și verde.

 

Cu copii!
Parcul este un loc în care părinții și copiii pot găsi surprize în orice loc. Este multă verdeață și parcul are o gamă largă de opțiuni. Este ideal pentru diverse jocuri pentru copii.

 

 

8. Parcul Labirintului Horta

 

Parcul Labirint este situat în cartierul Horta-Guinardó, la nord de Barcelona. Este inconjurata de dealuri si paduri. A fost ultimul cartier care s-a alăturat orașului Barcelona în 1904.

 

Paseo dels Castanyers, 1
Cea mai apropiată stație de metrou: L3 Mundet
Verificați orele și prețurile.

 

Știați...?
Parcul Horta este cea mai veche grădină. Se află într-o fermă veche, foarte aproape de Collserol, unde a fost filmată una dintre scenele filmului. Parcul este format din mai multe grădini în stiluri diferite. Este cunoscut ca un labirint care ocupă partea centrală a parcului. A fost inaugurat în 1808, deși ușile sale nu au fost deschise publicului până în 1971.

Cu copilul eu !
Acesta este un parc unic unde vă puteți petrece timp cu familia. Este un loc magic unde părinții își pot lăsa copiii să intre în labirintul romantismului. Nu uita să citești semnul pe care îl poți vedea când intri în labirint:
„Entra, saldrás sin rodeo,
el Laberinto este simplu,
no es menester el ovillo
că dio Ariadne TESE”.

 

sfaturi
Daca mergi in acest loc, nu uita sa verifici daca este inchis pentru intretinere.

 

9. Parcul Güell

Parcul Güell este o altă icoană a orașului Barcelona, creată de iubitul său arhitect Gaudí . Acesta este un exemplu perfect al tehnicii „Trencadis” în mozaic modern creat cu fragmente ceramice. Coloanele, băncile, tavanele și celebra șopârlă sunt acoperite cu mici bucăți de ceramică colorată, inspirate din elemente naturale din întreaga lume.

Calle Olot, s/n
Cea mai apropiată stație de metrou: L3- Vallcarca
Verificați orele și prețurile.

 

Știați...?
Eusebi Güel, a fost însărcinat nobil să proiecteze Garden City. În cele din urmă, s-a decis să-l folosească ca parc public și nu a fost deschis până în 1926. În 1984, a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Cu copii!
De asemenea, puteți vizita imensul parc cu copii. Puteți găsi diferite forme și culori aici. Fountai are forma unei șopârle mari pe care sunt câteva mii de culori. Această zonă are locuri de joacă pentru copii și există și o zonă pentru plimbarea câinilor.

 

sfaturi
Parcul este situat pe Muntele Carmel. A ajunge acolo pe scări ar putea fi destul de obositor, așa că este o idee bună să folosiți scările rulante sau să luați autobuzele L24, L32, L96 și H6.


 

10. Collserola și Tibidabo

Aici veți găsi faimosul parc de distracții numit Tibidabo . Distracția este garantată aici. Spania este cel mai vechi parc de distracții încă în funcțiune. Este al treilea ca vechime din Europa și una dintre cele mai vechi din lume. Dacă ai de gând să mergi cu copii pe roata mare sau pe legendarul avion roșu, poate fi o experiență cu adevărat grozavă pentru tine.

 

Parcul de distracții Tibidabo. Plaza Tibidabo, 3 - 4
Verificați orele și prețurile.

Știați...?

Este cel mai înalt punct din Barcelona, 512 m deasupra nivelului mării. Există o biserică a Sfintei Inimi a lui Isus pe Collserola. Este o biserică mare cu o figură imensă a lui Isus cu brațele deschise. Templul și Collserola sunt repere care pot fi văzute de aproape oriunde în Barcelona.


 

Cu copii
Petrecerea întregii zile în parc va aduce copiilor o experiență magică. De asemenea, puteți folosi tramvaiul albastru care circulă de la Plaza Kennedy la Avenida Tibidabo.

 

sfaturi
Deoarece parcarea ar putea fi puțin complicată pentru dvs., vă recomandăm să folosiți transportul public.

 

 

Video: Ai chef să ieși? - Barcelona cu copii

 

Customer reviews1

avatar
martinlk

Krásne spracované pamiatky v Barcelone. Chystám sa tam na výlet.

...

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare