MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

De ce au nevoie cu adevărat părinții moderni?

 

 

Părinții acestui secol vor cu siguranță să își îndeplinească perfect rolul important, dar în același timp vor să arate modern și stilat. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că tendințele de design au ajuns în lumea care se învârte în jurul copiilor și al mamelor și taților lor. Este uimitor să vezi în magazine câte lucruri au acum la dispoziție părinții moderni, care nu numai că le deschid posibilități nesfârșite, ci și le ușurează viața de zi cu zi în această perioadă aglomerată.


 

 

 

Am dori să vă prezentăm un nou design frumos care vine în Slovacia. Geanta de infasat marca Childhome din Belgia - MOMMY BAG imbina functionalitatea si stilul intr-unul.

Fiecare mamă este în primul rând o femeie care trebuie să aibă tot ce este necesar la îndemână în orice moment. Această geantă de înfășat la modă este imensă, încăpătoare la interior și are o capacitate de încărcare de până la 10 kg, astfel încât să poată transporta tot ce aveți nevoie dumneavoastră și bebelușul dumneavoastră și chiar să aibă loc pentru o achiziție neașteptată.

Îi vei simți utilizarea practică nu numai într-o zi obișnuită, ci și atunci când ai chef de aventură de călătorie cu copilul tău.

 

 

Geanta Mommy a fost, de asemenea, concepută astfel încât să poți înfășura șase copii în ea. Cu toate acestea, să nu le confundam cu gențile clasice pentru cărucior , pentru că nu sunt. Doar ca să fii sigur, nici măcar nu au curele pentru a le prinde de cărucior, așa că nici nu te gândești la asta.

Se potrivesc cu adevărat la tot ce ai putea avea nevoie vreodată pentru un copil, așa cum o demonstrează dimensiunea lor de 55x30x30cm. Și nu numai pentru un copil, în opinia noastră, această geantă este potrivită și pentru maternitate, pentru weekend, o călătorie de lucru sau pentru antrenament sportiv.

 

 

 

Arată-le tuturor că a avea un suport pentru scutece MOMMY BAG modern și practic nu are preț!

 

Geanta include si un tampon de infasat, astfel incat nu vei fi surprins nicaieri si iti vei putea trata bebelusul confortabil atunci cand schimbi scutecele oriunde.

In interiorul gentii vei gasi compartimente mai mici pentru chei, un telefon si unul cu fermoar pentru portofel. Compartimentele suplimentare sunt create atunci când plasați lucrurile în spatele benzilor de cauciuc de pe părțile laterale ale părții interioare a genții, astfel încât să puteți găsi cu ușurință totul în ea.

 

 

Această geantă cu o inscripție mare și atrăgătoare MOMMY BAG este un accesoriu cu adevărat frumos. Este realizat dintr-un material foarte practic si usor de intretinut. Utilizați doar o cârpă umedă pentru curățare.

 

Husă pentru lucruri mici mereu la îndemână

Totuși, dacă nu vrei să iei toată geanta mare cu tine și trebuie să mergi doar la o scurtă cursă, îți recomandăm geanta de mână Mommy treasures , care are și o curea încrucișată și poate încăpea lucruri mici, un portofel, un telefon mobil, chei, șervețele și cremă de mâini.

 

 

GEANT DE TATI

MOMMY BAG este disponibilă în cinci culori, acestea sunt realizate din nailon strălucitor, care este lavabil și, prin urmare, ușor de întreținut. Gențile cu dungi, în schimb, sunt realizate din pânză, ceea ce le oferă o notă naturală. La Childhome s-au gândit însă firesc și la tați, pentru care au creat DADDY BAG .

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare