MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Cum să te pregătești cel mai bine pentru a călători cu copiii

 

Lumea în care trăim este plină de locuri minunate de vizitat, de descoperit, de cunoscut și de a le duce o experiență uriașă și de neuitat, pentru că amintirile sunt cele care vor rămâne cu noi pentru totdeauna.

Nu contează dacă ești un călător pasionat sau doar ai nevoie de acea relaxare anuală după o zi grea de muncă - rămâne faptul că ar trebui să ai propriul tău echipament de bază pentru a călători cu copii . Cu atât mai mult când călătorești cu copii , pentru că ai învățat deja cu ei (dacă nu ești începător) că trebuie să fii pregătit și mereu cu atenție. Și ce nu ar trebui să lipsească dintr-un astfel de echipament de bază pentru cei mici?

 

 

Carcase de călătorie cu funcții multiple

 

 

 

Fiecare părinte știe că un copil ar trebui să învețe independența de la o vârstă fragedă pentru a nu se pierde mai târziu în viață. La urma urmei, nu vei petrece timp cu el pentru totdeauna - pe lângă faptul că este aproape imposibil, este și destul de enervant (pentru ambele părți).

Lucrul grozav al valizelor de călătorie pentru copii este că au roți, astfel încât micuții tăi nu trebuie să-și facă griji că ar trage prin genți grele pline cu jucării pe care le-au împachetat în spatele tău. Un alt lucru grozav este că există atât de multe tipuri diferite în magazine, așa că nu ezitați să lăsați copiii să aleagă exact pe cel pentru care le bate inima. Veți vedea cu ce bucurie se vor înveli apoi în el și cel puțin un articol va fi eliminat din lista nesfârșită de „lucruri care mai trebuie făcute înainte de vacanță”.

Poti alege dintre valize din stofa sau carapace, dar daca vrei sa investesti in bagaje pentru copii care nu vor transporta doar haine, ci si micutul tau iubit si epuizat, nu uita-te la valize care sunt concepute pentru a servi si ca reflector.

 

 

 

Perne de călătorie, pături și accesorii

 

Indiferent dacă vă place sau nu, o mare parte a vacanței dvs. va fi petrecută călătorind (în aer, pe drum, pe apă), așa că este foarte important să aveți grijă nu numai de confortul dvs., ci și de confortul micilor tăi colegi de pasageri. În orice caz , echipamentului de călătorie pentru copii nu ar trebui să lipsească pernele de călătorie și bretele pentru gât , care nu numai că servesc ca o pernă de cap plăcut moale, dar și le protejează coloana cervicală. Faptul că poți găsi un milion de tipuri în magazine ar trebui să fie doar un astfel de bonus - crede-mă, cu cât este mai frumoasă banda de gât pe care o alegi, cu atât copilul tău va dori mai mult să o poarte.

Călătoria de câteva ore se poate întinde cu ușurință până în noapte, iar cei dintre voi care sunteți obișnuiți să călătoriți cu avionul știu că zborul poate fi uneori foarte rece. Prin urmare, nu uitați să împachetați o pătură de călătorie pentru copii pentru copiii dvs. (dacă nu au făcut-o deja în mod responsabil) sau chiar întregul set, care include o pernă gonflabilă pe lângă pătură și este ușor de depozitat.

Ultimul accesoriu pe care il vom mentiona este protectia centurii de siguranta . În timpul plimbărilor lungi cu mașina, va împiedica curelele să vă împingă copilul, deoarece este de obicei din material moale și moale. De asemenea, aspectul său vesel va atrage cu siguranță atenția micilor tăi pasageri de ceva vreme.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare