MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Cum să alegi jucăriile pentru copii care nu numai că distrează, ci și învață

 

Datoria ta cea mai importantă când erai copil era să te joci . Și cea mai mare preocupare a ta a fost să ai cu ce să te joci .

Aveai nevoie de jucării și părinții tăi erau acolo să ți le ia. Pe atunci, încă nu înțelegeai cât de greu le era să aleagă jucăriile care îți vor plăcea și pe care nu le vei arunca la pământ plângând în frenezie.

Acum sunteți și voi părinți, în aceeași situație în care erau acum mulți ani. Cauți jucării pe care copiii tăi le vor iubi și care să nu fie uitate și ascunse în colțurile camerei lor doar pentru că sunt prea fetițe sau băiețești, prea demodate sau pur și simplu plictisitoare.

Prin urmare, atunci când cumpărați jucării, este important să alegeți în funcție de ceea ce își doresc copiii dvs. și nu în funcție de ceea ce vă place.

 


 

Cum să afli care jucărie este cea mai bună pentru copilul tău?

 

Ai doar două opțiuni. Observă care sunt activitățile preferate ale copilului tău, în ce măsură și-a dezvoltat abilitățile motorii, ce seriale și filme se uită. Și întreabă-i. Copiii adoră întrebările și sunt, de asemenea, foarte bucuroși să le răspundă, așa că cu siguranță nu va fi greu să afli care jucărie i-ar face cel mai fericit.

 

 

Dar nu poți să mergi la primul magazin și să cumperi ce cer. Sunteți părinți până la urmă. Și din moment ce copiii nu își fac griji, trebuie să vă faceți griji pentru ei.

Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când cumpărați jucării , tema și aprobarea aspectului jucăriei fiind responsabilitatea celor mici. Jucăriile sunt împărțite pe categorii de vârstă și există motive întemeiate pentru aceasta. Asigurați-vă că alegeți jucării care sunt destinate copiilor dvs. - cele pentru cei mai mici pot părea plictisitoare pentru cei mai mari, iar cele pentru cei mai mari le-ar putea răni pe cei mai mici în timp ce se joacă.

 

Siguranța devine o prioritate pentru fiecare părinte în tot ceea ce cumpără pentru copiii lor de la naștere - și nu este diferit cu jucăriile . Cu ei, copiii tăi își vor petrece cea mai mare parte a timpului sub supravegherea ta, dar și singuri. Prin urmare, este important să nu treceți cu vederea acest fapt atunci când alegeți și cumpărați o jucărie .

În magazine, veți găsi un număr mare de jucării care vă pot învăța foarte multe pe copiii dvs. și le pot tulbura capul, chiar și câteva au ca scop dobândirea și îmbunătățirea abilităților. Dar nu subestimați păpușile și mașinile clasice . Chiar și astfel de jucării simple îi vor ajuta pe cei mici să-și dezvolte imaginația și să deschidă ușa către mai multe prietenii.

De asemenea, nu uita că diferența de vârstă dintre tine și copiii tăi este de cel puțin o generație. Jucăriile cu care te-ai jucat în copilărie și pe care le-ai adorat s-ar putea să nu fie la fel de interesante pentru copilul tău precum au fost pentru tine.

 

H crabi după vârstă Inele H pentru băieți H scoici pentru fete

 

 

Alegeți jucării care sprijină dezvoltarea abilităților

 

Jocul nu înseamnă doar distracție, chiar dacă așa pare la prima vedere. Jucăriile influențează mai multe abilități pe care copiii tăi le pot învăța și îmbunătăți. Alegeți jucării care le vor susține imaginația și posibilitatea de a încerca singuri situații de zi cu zi (de exemplu , un joc despre un restaurant, magazin, oficiu poștal ).

 

Jucăriile în care copiii folosesc obiecte mici (de exemplu, Lego , blocuri , puzzle-uri , seturi pliabile ) ajută la rândul lor la dezvoltarea controlului muscular și la înțelegerea mai bună a conexiunii dintre ceea ce văd cu ochii și ceea ce simt cu mâinile. Astfel de jucării învață despre interrelațiile dintre obiecte și sunt esențiale pentru înțelegerea matematicii și științei.

 

În zilele noastre, este foarte important să alegi și jucării care să-i conducă pe cei mici să se miște (de exemplu , biciclete , trotinete , sărituri, mingi, structuri de cățărare, sărituri, frânghii, tuneluri ) iar bonusul unor astfel de jucării este că își petrec timpul cu ei. colegii și se îmbunătățesc în interacțiunea socială cu prietenii.

 

 

Jucăriile creative axate pe artă (de exemplu, truse de modelat , plastilină , truse de cusut, pictură cu degetele ) sprijină copiii autoexprimarea și înțelegerea și utilizarea simbolismului și, nu în ultimul rând, dezvoltă și abilitățile motorii fine.

 

Jocurile de cărți și de societate nu sunt doar pentru serile de familie și pentru petrecerea timpului cu prietenii. Ele ajută la dezvoltarea abilităților de planificare a strategiilor și secvențiere, învață importanța cooperării și înțelegerea regulilor.

Entuziasmul lor va fi și mai mare atunci când le vor putea folosi la școală și pentru învățare.

 

De la topitorie Jucării creative și creative Cu jocuri de societate și cărți de joc
 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare