MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Cum să alegi geanta potrivită pentru iarnă, vară sau tot anul

 

 

Fie că ne place sau nu, trăim într-o zonă a planetei noastre în care anotimpurile se schimbă – deși în ultimii ani se simte mai degrabă că sunt doar două în loc de patru. Și din moment ce iarna poate fi uneori cu adevărat rece și imprevizibilă, ne poate ataca chiar și în lunile care nu sunt de iarnă. De exemplu, în martie. Chiar și acum câțiva ani în aprilie.

De aceea este important să alegi rucsacul potrivit pentru copilul tău.

 


 

Dar fie că este ploioasă sau zăpadă toamna și iarna, trebuie să ieși afară cu micuții tăi - pentru a lua puțin aer curat și a-ți întinde mușchii. Cu toate acestea, îți poți proteja bebelușul de aerul rece nu doar cu pălării și jachete umflate, unde trecătorii îl pot confunda pe micuț cu un om de zăpadă.

 

Husele pentru carucior se vand in toata lumea in diferite culori, marimi, modele, forme, materiale si sunt echipate pentru vreme ceva mai racoroasa, dar si pentru temperaturi cu cateva grade sub zero. Ceea ce este grozav la ei este că este mai ușor și mult mai rapid să pui copilul în marsupiu decât să te chinui minute lungi în timp ce te îmbraci în haine aspre. Și în plus, niște bonete pot rezista câțiva ani alături de micuțul tău!

 

În funcție de ce să alegi fusaks?

Aceasta este probabil întrebarea de bază pe care și-o pune fiecare mamă care se gândește să-și cumpere un marsupiu . Pentru a le putea rezolva și a lua în considerare avantajele și dezavantajele, pe care le puteți prezenta ulterior la o întâlnire de familie, vă vom sfătui câteva lucruri.

În primul rând, luați în considerare sezonul pentru care doriți geanta . De asemenea, nu uita că copilul tău este în creștere, așa că s-ar putea să vrei să cauți în jur căciuli pe care să le poți folosi până în al treilea sau al patrulea an.

Un alt factor în alegerea unui beanie este calitatea materialului, prețul și nu în ultimul rând, culoarea și designul , pentru că toată lumea își dorește copilul să fie cel mai frumos și cel mai tare de pe stradă.

 

Tipuri și materiale de fusaks

Bericiile sunt realizate din material de înaltă calitate, plăcut la atingere și rezistent la apă, vânt și iarnă. Cu toate acestea, dacă intenționați să mergeți în locuri unde temperatura va fi cu câteva grade sub zero, vă recomandăm cu siguranță lâna pentru copii cu lână de oaie , care au proprietăți de termoreglare și sunt potrivite pentru temperaturi de până la -15 °C. Deși prețul lor este mai mare, cu ele ai garanția că copilul tău va fi cald tot timpul în care va fi în el.

Daca ai un beanie bun si nu vrei sa il schimbi cu unul nou, poti achizitiona o insertie din lana de oaie pentru bonete, care ii va tine si pe cei mici de cald.

În magazine, puteți găsi și fusak-uri pe tot parcursul anului , care constau dintr -un fusak superior și unul interior , fiecare dintre acestea putând fi folosit separat, în funcție de sezon. Nailonul sau poliesterul sunt de obicei folosite pentru partea exterioară a beanielor, în timp ce bumbacul și fleece sunt cel mai adesea folosite pentru partea interioară, care este plăcut caldă.

 

Genți de joacă casual Genți Kaiser Rucsacuri Eisbärchen


Bericile noastre mai avansate includ mărcile Kaiser , Casualplay și Eisbärchen .

Multe șănșe au și elemente de siguranță, un strat anti-alunecare pe spate , astfel încât să stea bine în cărucior, iar multe pot fi deschise pentru a putea fi transformate într-o pătură moale.

 

Berici de vară

Șăncile de vară sunt flexibile, deoarece partea lor superioară, care acoperă picioarele, poate fi desfăcută și astfel dobândește funcția de inserție pentru cărucior . La majoritatea tipurilor de căciulițe, partea din zona capului poate fi trasă în jos, astfel încât fața copilului să fie protejată.

 

Tratarea și curățarea blănurilor

În ceea ce privește îngrijirea și curățarea căciulilor , este întotdeauna necesar să se uite la instrucțiunile și simbolurile de pe etichetă, în timp ce căciulile de iarnă din lână de oaie pot fi curățate doar într-o curățătorie chimică.

 

În magazine și pe Internet, vei găsi o gamă largă de genți de la mărci de calitate din care poți alege. Este întotdeauna important să întrebați agenții de vânzări sau să citiți informații de pe Internet care se aplică modelului care vă interesează. Credem că îl vei găsi în curând pe cel pentru copilul tău.

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare