MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Cum să alegi costumul de carnaval potrivit?



Carnavalul și balurile mascate sunt o parte anuală a sezonului carnavalului, care în acest moment, ne place sau nu, îi privește în principal pe copiii noștri. Și ca în fiecare an, cu siguranță ne gândim la cel mai bun costum de ales pentru grădiniței sau școlarii noștri. Cel puțin ceva atât de grozav încât reușesc să se plaseze pe primele trei locuri la concursul de carnaval. Deși, bineînțeles, cel mai bine ar fi dacă ar câștiga definitiv întreaga competiție.


 

Costume , măști și accesorii

 


Dar înainte de a începe să găsim sau să facem cea mai tare mască, trebuie să clarificăm mai întâi două lucruri.




Primul dintre ele - și în același timp cel mai important - este ceea ce își doresc copiii noștri mici (sau mai mari) să meargă la carnaval . Bineînțeles că ne dorim ca costumul lor să fie perfect și cel mai bun dintre toate, dar cel mai important este ca micuții noștri să se simtă bine în el. Ce rost are să ne deranjezi cu coaserea, tăierea, pictura și cumpărarea, dacă copiii noștri nu vor dori să se arate prietenilor și colegilor de clasă în masca pe care le facem sau le cumpărăm? La urma urmei, trebuie să fie mândri că au devenit un erou sau o prințesă pentru o zi! Și trebuie să fim mândri că le-am dat acest sentiment.


Al doilea lucru la care ar trebui să ne gândim atunci când alegem un costum este timpul pe care vrem să-l dedicăm întregii pregătiri. Trebuie doar să cumpărăm o mască sau vrem să o facem noi? Ne vom picta copiii astfel încât aspectul lor să se potrivească cu eroul sau personajul pe care își doresc să fie?
După ce am clarificat aceste „detalii”, ne putem arunca cu capul cap în căutarea a tot ce avem nevoie.

 

 

 

Poti alege din categoriile de costume si accesorii pentru carnaval:

 

 

 

 

Costume pentru baieti Costume pentru fete Costume pentru grădinițe Accesorii de carnaval

 

 


În magazine, putem găsi un număr imens de costume complete din care copiii noștri vor alege cu siguranță - fie că vor să meargă ca super-erou , bandit, cowboy, vampir, muritor, prințesă , zână, sirenă sau orice altceva care este popular în prezent. în lumea basmelor și a serialelor pentru copii .


Desigur, dacă nu ne place să trebuiască să cumpărăm tot costumul și credem în creativitatea noastră, ne putem uita doar la accesoriile din magazine. Datorită lor și abilităților noastre artistice, vom putea crea o mască unică pentru cei mici - și cine știe, poate că originalitatea noastră îi va face vedetele balului mascat .


 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare