MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Covoraș de joacă - cum să-l alegi pe cel potrivit? Am încercat-o pentru tine.

 

Covorașele de joacă, păturile și cadrele de cățărat sunt o jucărie educativă frumoasă și originală pentru bebelușul tău. Ele îl distrează și au un efect pozitiv asupra dezvoltării vederii, auzului, atingerii și abilităților motorii. Fiecare covoraș de joacă despre care citiți are o mulțime de elemente interactive și jucării de pluș, sonore sau agățate. Ele susțin astfel imaginația și creativitatea copiilor. Avantajul este că poți folosibara transversală sau covorașa separat. În acest fel, îi vei distra micuțului oriunde este necesar și îi vei garanta un mediu familiar.

 

 

Mamele și tata se joacă cu pătură

 

Covorașele de joacă sunt realizate dintr-un material plăcut și moale, care permite o culcare confortabilă pe burtă sau pe spate și permite copilului dumneavoastră să se miște liber. Ele creează un spațiu sigur și mai confortabil pentru bebeluș și, de asemenea, îl motivează să ridice și să se întindă. Jucăriile pot fi îndepărtate cu ușurință din casă de joacă sau adăugate.

 

De ce să alegipături de joacă cu trapez?

  • Acestea garanteaza un material placut si moale oriunde asezati patura
  • Sunt o jucărie originală și educativă - dezvoltă simțurile copilului
  • Ele încurajează copilul să exploreze cu mâinile
  • Ele te încurajează să te miști, să ridici capul și să te răsuci
  • Jucăriile agățate pe bară sunt ușor de îndepărtat pentru utilizare independentă
Pături de joacă

 

Am selectat pentru tine branduri care oferăcovorașe și pături de joacă frumoase, colorate și originale cu cadru de cățărat. Datorita designului confortabil, bebelusul tau se va simti ca in bumbac, deoarece materialele folosite asigura confortul potrivit. Păturile și covorașele sunt moi, plăcute la atingere și ferite de alunecare și , prin urmare, oferă copilului tău ceea ce are nevoie. Îți poți odihni bebelușul în cuiburi confortabile , în care se simte o adevărată siguranță. Iar dacă vrei să-i motivezi să se joace pe burtă, însoțitorul ideal este o pernă care încurajează acest joc și diverse explorări ale jucăriilor din jur.

 

Joacă pătură cu elefantul trapez Ellery

 

Desigur, fiecare mamă își dorește să aibă cea mai bună pătură de joacă acasă. Totuși, alegerea nu este ușoară, motiv pentru care am căutat și testat unele dintre cele mai frumoase covorașe de joacă cu cadre de cățărat de la Mamas and Papas, Taf Toys, Kids Concept și Childhome pentru tine.

 

Mamas & Papas Play pernă cu pătură

Această marcă engleză excepțională oferă ogamă largă de saltele de joacă, pături de joacă cu cadre de cățărat și perne drăguțe . Designul acestor produse este unic, iar culorile și materialele lor vor impresiona în mod jucăuș fiecare bebeluș.

O combinație originală a unei pături de joacă cu o pernă care încurajează copilul să se joace pe burtă. Pentru un sugar mic, care petrece cea mai mare parte a zilei și a nopții întins pe spate, este important să petreacă timpul de mai multe ori pe zi culcat pe burtă și cu așa-numitul „hobby-uri de pășunat”. Poziția burticii îi oferă bebelușului o viziune diferită asupra lumii și întărește mușchii gâtului și spatelui, care ulterior îi permit copilului să se răstoarne, să se cațere și să stea fără sprijin.

Mamele și Papa se joacă pernă cu pătură

Pe pernă veți găsi multe activități diferite care încurajează copilul să exploreze. O oglindă sigură, dispozitive de dentiție, zdrăngănit, foșnet și șuierat - toate acestea vor oferi bebelușului tău distracție și, în același timp, vor sprijini dezvoltarea abilităților sale motorii și a simțurilor individuale.

Cand nu folosesti patura, pliaza-o doar in interiorul pernei si vei obtine o perna separata in forma de cilindru, care va deveni un decor frumos pentru camera copiilor. Prin urmare, poți folosi perna mult după ce copilul tău începe să se miște singur și nu mai are nevoie de pătura de joacă.

Mamas and Papas perna

 

Covoraș de joacă Mamas & Papas cu trapez LEV

O pătură de joacă originală cu o parte înălțată care încurajează copilul să se joace pe burtă. Buclele de pe marginea elevației fac posibilă atașarea jucăriilor care sunt atârnate pe bara transversală în fața copilului și astfel îi atrag atenția. De asemenea, puteți utiliza partea înălțată ca suport ușor pentru un copil culcat, de ex. imediat după hrănire.

Joacă pătură cu trapez Lion

O bară trapez detașabilă cu jucării agățate și o oglindă sigură ține copilul ocupat în poziția dorsală. Pentru bebelusii de la aproximativ 6 luni, este indicat sa se foloseasca patura separat fara trapez. Jucăriile pot fi apoi separate de trapez și folosite pentru a se juca independent.

Joacă pătură cu trapez Lion

 

Covoraș de joacă cu trapez Mamas & Papas PENGUIN

Pătura de joacă cu o suprafață moale de pluș este ideală pentru bebeluș în anotimpurile reci ale anului. Jucăriile agățate care zdrăngănesc sau fluieră îl atrag pe copil să exploreze și să observe. Joacă pătură cu trapez Pinguin

Pe lângă jucăriile agățate, pătura de joacă include și un pinguin drăguț luminos, care poate deveni un însoțitor de neînlocuit în pătuțul copilului. Bara transversală detașabilă permite ca pătura și jucăriile individuale să fie folosite separat.

Joacă pătură cu trapez Pinguin

 

Mamas & Papas Perna cilindru COPII

O pernă cu multe activități diferite încurajează copilul să se joace pe burtă. Perna oferă diferite texturi pe care copilul să le exploreze, dispozitive de dentiție, o oglindă sigură și jucării care zdrăngănesc și foșnet cu motive amuzante de animale. Perna poate servi ulterior și ca decor frumos în camera copiilor.

Joacă pernă

 

Covoraș de joacă Mamas & Papas cu trapez și nor muzical

Joacă pătură cu muzică și lumini și margini înălțate care ajută bebelușul în poziția burticii. Un trapez detașabil cu patru jucării suspendate în formă de animale și un nor, care cântă 3 melodii liniștitoare, va distra bebelușul în decubit dorsal. Jucăria în formă de soare se luminează atunci când este apăsată și crește astfel interesul copilului pentru joc.

Joacă pătură cu un trapez și un nor muzical

 

Maimuță drăguță de la Mamas & Papas

Covoraș de joacă foarte moale cu animale frumoase de pluș - un tigru, o maimuță și un urs koala. După ce trage coada, maimuța cântă o melodie plăcută. O bară detașabilă cu jucării agățate și dintiție ține copilul ocupat în timp ce sta întins pe spate.

Joacă pătură cu trapez Monkey

 

Covoraș de joacă și cuib cu muzică pentru nou-născuți

Covoraș de joacă moale și cuib cu muzică , lumini și o mulțime de activități diferite pentru explorare și descoperire.

Joacă pătură și cuib pentru bufnițele de noapte

Marginile ridicate ale cuibului creează un mediu sigur și confortabil pentru nou-născuți. Totodata, marginile servesc la sprijinirea bebelusului in timp ce se joaca pe burtica lui, care este o parte importanta a dezvoltarii musculare a copilului. Pentru un copil mai mare, puteți crea cu ușurințăo pătură de joacă spațioasă din cuib. Jucăriile zdrănitoare cu o varietate de suprafețe pentru explorarea mâinii și a gurii pot fi atașate de părțile laterale ale cuibului sau atârnate de brațele reglabile ale trapezului, împreună cu o oglindă de siguranță. Cutia muzicala detasabila cu lumini poate fi atasata si de patura sau de bratele trapezului sau folosita separat in afara paturii de joaca. Cu ajutorul dispozitivului de fixare cu cârlig și buclă, îl puteți atașa cu ușurință pe pătuț sau scaun auto. Cutia oferă o melodie liniștitoare sau sunetul apei curgătoare în natură pentru a calma bebelușul și o melodie veselă pentru a-l ocupa.

Taf Toys joacă pătură și cuib

Această pătură de joacă este una dintre cele mai bune de pe piață și are, de asemenea, un preț rezonabil pentru ceea ce are de oferit.

 

Patru sezoane la Polul Nord

Pătura de joacă cu ilustrații frumoase a fost concepută pentru a oferi bebelușului un sentiment de siguranță și confort încă de la naștere.

Play pătură 4 sezoane Taf Toys

Un mediu confortabil pentru nou-născuți este creat prin ridicarea și fixarea marginilor păturii. Acest spațiu închis va asigura siguranță. Pentru un bebeluș de la 3 luni, poți crea o pătură de joacă spațioasă de 96 × 96 cm prin plierea marginilor. Pătura include două jucării detașabile - o siluetă de pinguin cu zdrănitoare și o oglindă sigură. Activitățile pe pătură susțin dezvoltarea simțurilor și a abilităților motorii ale copiilor. Ilustrațiile colorate și drăguțe cu tema celor patru anotimpuri stimulează jocul părinte-copil și dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor.

Joacă pătură Taf Toys

Jucăriile de la marca originală israeliană Taf Toys sunt concepute pentru a dezvolta inteligența emoțională a copilului, care este o cheie esențială pentru personalitatea sănătoasă și încrederea în sine a copilului.

 

Pătură de joacă OUTDOOR de la Taf Toys

O pătură de joacă moale și spațioasă, cu o parte inferioară rezistentă la apă, este ideală pentru utilizare în aer liber. Produsul include o geantă cu mâner, în care puteți plia cu ușurință pătura. Ilustrațiile colorate de pe pătură încurajează părinții să se joace cu copilul și ajută la dezvoltarea inteligenței emoționale a acestuia. Pătura jucăușă devine un accesoriu grozav atunci când stai în aer curat.

Pătură de joacă în aer liber

 

Covoraș grozav Taf Toys TOATE ÎN jurul meu

O pătură moale de joacă, cu o mulțime de activități diferite pentru explorare și descoperire, este concepută pentru diferite etape de vârstă ale dezvoltării copilului de la naștere.

Joacă pătură Taf Toys

Jucăriile originale detașabile, inclusiv foșnetul cu două fețe „Sensi Center”, vor atrage atenția copilului și îi vor oferi ore întregi de distracție. Pagina „Sensi Center” cu ilustrații alb-negru cu contrast ridicat este destinată copiilor de la naștere până la 3 luni, pagina multicoloră este ideală pentru copiii de la 3 luni. „Sensi Center” poate fi atașat în diferite moduri de pătură și bar și astfel încurajează copilul să se joace în diferite poziții. Îl poți așeza deasupra bebelușului pentru a se juca cu spatele, lângă bebeluș pentru întoarcerea capului și poziție laterală, în spatele picioarelor copilului pentru a lovi cu picioarele și în fața copilului pe pătură pentru a se juca cu burtica.

Jucării Taf

Trapezul include cinci jucării detașabile pe care le puteți folosi și separat în afara covorașului de joacă. Jucăriile includ un ursuleț koala care zdrăngănește cu un dentisor, un melc cu un dentisor, un taburet cu o oglinda sigura, un zornaitor fluture si o cutie muzicala cu lumini.

Jucării Taf

Cutia muzicală oferă trei melodii diferite: un cântec de leagăn, sunetul apei clocotite și o melodie veselă cu lumini schimbătoare de diferite culori. Cutia muzicală poate fi, de asemenea, atașată cu ușurință la un pătuț sau un scaun auto.

 

Taf Toys TAKE LONG saltea și cuib

Pătura și cuibul moale de joacă cu marginile sale ridicate creează un mediu sigur și confortabil pentru nou-născuți. Totodata, marginile servesc la sprijinirea bebelusului in timp ce se joaca pe burtica lui, care este o parte importanta a dezvoltarii musculare a copilului. Pentru un copil mai mare, puteți crea cu ușurință o pătură de joacă spațioasă din cuib.

Jucării Taf

 

Puteți plia cu ușurință covorașul într-o formă compactă cu un mâner pentru o portabilitate ușoară. Este astfel ideal pentru a calatori cu un bebelus, pentru care ii poti crea un mediu familiar intr-un timp scurt pentru senzatia lui de siguranta si confort.

Jucăriile Taf Take Along

 

Kids Concept covoraș cu trapez EDVIN

Pătura de joacă moale căptușită din material de pluș aparține seriei de jucării Edvin, inspirată din natura scandinavă și din animalele care trăiesc în ea. Pe lângă agățarea animalelor care zdrăngănesc sub formă de arici, vulpe, elan și căprioară, o oglindă sigură va atrage atenția copilului. Jucăriile sunt ușor de atașat cu Velcro. Jucăriile în sine sunt atât de interesante încât nu va fi greu să captezi atenția bebelușului tău încă de la naștere.

Kids Concept joc pătură Edvin

 

Childhome Tipi Trapez din Lemn NATURAL

Bara de grajd pentru agatat jucariile este realizata din lemn de fag. Vă va permite să atârnați setul de jucării suspendate Childhome sau orice alte jucării suspendate deasupra copilului. Deci depinde în întregime de tine ce jucării alegi și unde folosești trapezul . Îl poți folosi cu orice pătură sau covoraș de joacă.

Poarta casei copiilor

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare