MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Cosmeticele Kawar din Marea Moartă și efectele sale excepționale

 

Faptul că produsele cosmetice de la Marea Moartă sunt eficiente și uneori chiar fac minuni este cunoscut de mulți. Dar te-ai întrebat vreodată de ce Marea Moartă are efecte atât de benefice?

 

 

Marea Moartă ascunde comori vindecătoare

 

 

 

Marea Moartă este unică în sine, fie și doar pentru că este cel mai de jos lac de pe Pământ. Faptul că este mai sărat decât alte mări contribuie și el la unicitatea sa, deoarece apa de mare în medie conține aproximativ 3,5% sare, în timp ce Marea Moartă are de aproape 10 ori această cantitate. Tocmai acest fapt face ca înotul în mare să nu fie la fel de ușor ca în altele, deoarece apa sărată peste medie face corpul să plutească.

 

Un alt fenomen interesant este produsul natural special pe care îl produce Marea Moartă și care este colectat pe țărmurile sale - noroiul de la Marea Neagră, o parte foarte populară a cosmeticelor din Marea Moartă . Namolul contine mult iod si brom, ceea ce are un efect benefic asupra sistemului nervos. Magneziul și sulful, care au o prezență la fel de importantă în produsele cosmetice din Marea Moartă , ajută în tratarea bolilor de piele, mineralele favorizează metabolismul celulelor și le conduc la restabilirea funcției lor naturale. O parte din comorile vindecătoare din Marea Moartă este și potasiul, care ajută în lupta împotriva bolilor mușchilor și articulațiilor, cum ar fi reumatismul sau artrita.

 

 

 

Cosmetice de la Marea Moartă de la marca Kawar

 

Kawar cosmetics oferă o gamă largă de produse care se concentrează nu numai pe îngrijirea generală a corpului, ci și pe păr și piele. Sarea de baie din Marea Moartă diferă de alte săruri prin faptul că conține până la 32% concentrație de substanțe minerale. Are un efect benefic asupra mobilității locurilor dureroase, scapă pielea de substanțele nocive și luptă cu succes împotriva problemelor pielii precum psoriazisul sau acneea. Dacă aveți o problemă cu tractul respirator superior, se recomandă să creați o soluție salină din sare și să o inhalați.

 

 

Săpunurile și săpunurile pentru exfoliere sunt ideale pentru îndepărtarea grăsimilor, a părților moarte ale pielii și a substanțelor nocive cu care pielea ta intră în contact în timpul zilei, în principal din cauza influenței mediului. Datorita faptului ca sapunurile marca Kawar curata tenul in profunzime, pielea ramane curata si stralucitoare. Ceea ce va multumi cu siguranta pe multi este si faptul ca sapunurile nu contin substante chimice si grasimi animale.

 

 

Cremele marca Kawar hidrateaza, regenereaza si confera elasticitate pielii, precum si lupta cu blandete impotriva ridurilor fine. Uleiurile esențiale care se adaugă cremelor mențin umiditatea naturală a pielii, care se pierde adesea din cauza mediului extern, de aceea este foarte important să o aprovizionezi celulele pielii în acest fel. Cremele Kawar confera pielii prospetime si un aspect sanatos.

 

 

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare