MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

„Chiar și cea mai mică persoană poate schimba direcția viitorului” Siguranță în confortul casei tale

 

 

O nouă adăugare în familie aduce multă bucurie părinților, dar, pe de altă parte, aduce și multă responsabilitate. Ne pregătim pentru sosirea bebelușului și căutăm modalități de a-i oferi cea mai bună protecție . Într-o clipă, copilul și siguranța lui devin cea mai importantă prioritate din viața noastră .

 

 

Cei mai buni ajutatori in primele luni ale bebelusului

 

Fiecare părinte își dorește să-și supravegheze copilul în permanență, să știe ce fac chiar și atunci când nu se află în prezența lui. Un monitor pentru copii sau un radio pentru copii este un instrument foarte bun pentru fiecare părinte. Împreună cu monitorul de respirație, acestea ar trebui să formeze echipamentul de bază de siguranță al copilului. Aceste monitoare de respirație detectează respirația adecvată și activitatea inimii. Acest aparat modern ne face viata mai usoara si este destinat parintilor care vor sa fie siguri ca copilul doarme linistit in timpul somnului. Primele șase luni de viață ale unui copil sunt expuse riscului de sindrom SIDS. Acest sindrom determină copilul să nu mai respire în timpul somnului. Majoritatea oamenilor uită să includă aceste lucruri necesare în echipamentul lor și se gândesc: „Nimic grav nu i se poate întâmpla bebelușului nostru”, iar acest lucru s-ar putea să nu fie întotdeauna adevărat.

 

Riscurile posibile trebuie prevăzute și pentru copiii noștri. Mai ales când drumul către primul pas se apropie încet. Fiecare părinte așteaptă cu nerăbdare acel moment - după cum se spune, un copil crește ca apa și primul lui pas în viață va veni atât de repede. Trebuie să fii atent la siguranță atunci când micuțul tău începe să meargă. Chiar și înainte de asta, ar trebui să vă gândiți și să ajustați condițiile din casă. Daca vorbim despre micutii nostri, trebuie sa fim foarte atenti atunci cand mobilam casa. Copiii nu știu încă ce este periculos pentru ei.

 

Cele mai frecvente cauze ale accidentelor sunt o gospodărie nesigură sau lipsa de atenție a părinților. Chiar și micuțul tău explorează deja totul, află cum funcționează lucrurile, explorează ce se întâmplă când deschide un dulap sau un sertar, dar în același timp încă nu își dă seama ce pericol îl pândește acasă. De aceea trebuie să folosiți asigurarea pentru copii pentru mobilă . De asemenea, acordăm atenție prizelor electrice. Putem preveni diverse accidente si accidente cu dispozitive de siguranta pentru copii pentru prize .

 

 

Tipuri pentru concluzie

 

Preveniți capcanele de alunecare cu covorașe anti-alunecare . Accidentele apar adesea mai ales în baie, unde este necesar să se asigure un covor antiderapant pentru cadă sau duș.

Dacă depozitați lucruri în dulapuri, trebuie să furnizați încuietori de siguranță. Ele vor ajuta la prevenirea deschiderii dulapului sau a sertarului pe copil. Încuietorile de siguranță sunt ușor de utilizat și pot fi reglate în funcție de lățimea ușii dulapului.

 

Opritoarele pentru uși sunt un instrument excelent pentru fiecare casă în care există un mic răufăcător. Aceste opritoare de ușă se vor asigura că ușa este blocată înainte de a se închide trântit. În același timp, vă va proteja copilul de a-și ciupi degetele.

 

Barierele pentru copii ușor de instalat pentru scări și uși asigură funcționarea în siguranță a casei tale. Sunt un mare ajutor care asigură protecția copiilor tăi. Barierele pot fi deschise în ambele direcții. Este sigur pentru copii

 

Timpul continuă să avanseze și odată cu el noi invenții și produse. Părinții întâmpină lucruri noi cu bucurie atunci când vine vorba de a ajuta la îmbunătățirea siguranței copilului lor. Curelele și curelele pentru copii sunt una dintre invențiile moderne. Curelele de ghidare sunt ușor de pus și le poți folosi în cazul primilor pași ai bebelușului tău sau în caz de pericole în timpul plimbărilor

In perioada in care micutul lor incearca sa faca primii pasi, parintii au grija de siguranta copilului lor inainte de a cadea la pamant. Căștile pentru copii sunt un ajutor excelent pentru protecția capului copilului, care sunt realizate din spumă moale.

 

Dacă copilul dumneavoastră a ajuns deja în stadiul în care nu poate încăpea în pătuț și se mută într-un pat mai mare, va fi necesar să vă asigurați șine pentru pat. Acestea servesc la reducerea riscului ca copilul să cadă din pătuț. Atașarea și îndepărtarea șinei de pat este foarte ușoară.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare