MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Ce spun clienții despre produsele Pixie Crew? Citiți recenziile clienților despre produsele Pixie Crew.

 

PIXIE CREW& MINECRAFT trusă de creion student cu panou mic PXA-14-35

 

Vechea trusa de creioane își supraviețuise deja utilitatea pentru fiul meu și era, de asemenea, mare și grea. Deși în el era loc pentru fiecare creion , creion sau creion , dar și - știți copiii - papetăria nu a fost aproape niciodată pliată așa cum ar trebui și după ce a deschis-o din cutie , totul a căzut pe podea. . Așa că m-am bucurat că i-am putut oferi o nouă trusă .

 


 

 

Nu am nimic de reproșat cu privire la trusa pentru studenți PIXIE CREW . Are tot ce are nevoie un școlar, este ușor și bine întărit. Panoul cu pixeli este, desigur, cel mai bun de pe el. Este foarte distractiv pentru vacanțele școlare, când copiii pot crea tot felul de imagini. Cutia de creion este destul de moale, așa că așezarea pixelilor pe panou este puțin mai dificilă și trebuie să ajuți susținând panoul cu degetele. Cu toate acestea, aceasta nu este deloc o problemă pentru un școlar.

 

Buzunarul cu fermoar din interiorul casetei este de asemenea grozav, care poate încăpea nu numai alte articole de papetărie mici, ci mai ales pixeli de rezervă. Atât eu, cât și fiul meu am fost foarte mulțumiți de trusa și îi acordăm împreună 5 stele.

 

 

Husa carton PIXIE CREW& MINECRAFT PXB-53-35

 

Servietele sunt un lucru grozav. Îmi amintesc încă din anii mei de școală, când obișnuiam să cărăm aceste serviete la educația artistică. Continuez această tradiție cu copiii mei și folosesc serviete pentru a-și depozita rechizitele de artă - într-o astfel de servietă auplastilină și diverse tăietori și matrițe.


Pentru că copiii au deja o cutie pentrurechizite de artă , ne-am hotărât pe husa PIXIE CREW pentru a crea o astfel de „ valiză împotriva plictiselii”. Odată ce are pixeli jucăuși, am stivuit puzzle-uri , jocuri de logică și puzzle-uri, astfel încât copiii să aibă toate jocurile împreună. Pixelii sunt cu adevărat distractive. Nu numai copiii, ci și adulții se vor bucura de multe momente creative alături de ei. În plus, aceste cuburi mici sunt foarte ușor de pus în valiză , care are o bază solidă, așa că până și fiica mea de trei ani se poate descurca.

 

Servieta se inchide bine si este confortabil de purtat, dar este mai putin rezistenta decat binecunoscutele serviete de scoala cu nituri. Există o mică ruptură pe colțul capacului, iar cartonul care ține capacul se desprinde puțin în interior. Având în vedere cât de original și interactiv este, aceasta este doar o mică problemă pentru mine. Eu cred servieta va rezista copiilor mult timp la fel ca si cei pe care ii avem acasa. Totuși, pentru aceste defecte minore, scad o stea și îi dau un 4 din 5.

 

 

Rucsac student PIXIE CREW PXB-26-86

 

Rucsac student PIXIE CREW mi-a atras imediat atenția cu frumoasa sa culoare roz intens, care este mult mai frumoasă decât pe paginile e-shop-ului. Un alt mare plus pe care l-am observat imediat este ușurința sa – este chiar ușor pentru dimensiunea rucsacului.

 

Ca marime, l-as recomanda din clasa a V-a care corespunde si inaltimii recomandate a copilului, care este de 140 cm. Datorită acestui fapt, rucsacul este încăpător și are multe buzunare și buzunare, atât în interior, cât și în exterior. Partea principală este împărțită în două compartimente mari, în timp ce compartimentul din spate conține în plus un buzunar securizat cu o bandă Velcro pentru depozitarea în siguranță a unei tablete sau laptop.

 

In plus, datorita bretelelor intarite pentru spate si umar, rucsacul este foarte confortabil si placut. Se așează bine pe spate și lungimea bretelelor poate fi desigur ajustată la dimensiunea umerilor elevului. Deci, fie că un școlar de clasa a cincea poartă caiete sau un student universitar un computer și manuale grele în rucsac , i se garantează confort maxim și dureri de spate minime.

 

Și ce ar fi un rucsac PIXIE CREW fără pixeli? Rucsacul are un panou rotund în față care strălucește chiar și în întuneric. Este posibil să creați pe el tot felul de lucrări creative cu ajutorul a 55 de pixeli de culoare, 10 pixeli cu litere și 4 multipixeli cu imagini care sunt incluse în pachet.

 

Prin urmare, distracția în drum spre școală sau în pauze este cu siguranță îngrijită. Pătratele sunt ușor de plasat pe panou și par să se țină frumos de el. Cu toate acestea, în cazul în care unul dintre acești pixeli se rătăcește, înlocuitorii pot fi achiziționați în tot felul de culori uimitoare. Acest produs a primit și 5 stele de la mine.

 

 

Jurnal PIXIE CREW A5 Minecraft verde-maro PXN-12-83

 

Nu există niciodată suficiente caiete, caiete și tot felul de caiete . Caietul PIXIE CREW poate fi folosit într-o varietate de moduri, dar, deoarece fiecare pagină are un loc pentru dată, cel mai bine este folosit ca jurnal sau jurnal - dar nu există limite pentru imaginația ta.

 

Caiet este căptușit, are 160 de pagini, plăci cu adevărat solide și, mai presus de toate, popularul panou cu pixeli. Datorită bazei solide, pătratele sunt așezate foarte bine pe panou. Totuși, nu recomand să-l dați copiilor mai mici la școală, pentru că atunci riști un bilet în școală pentru a te juca cu panourile direct în timpul lecției :-). Datorită designului și utilizării creative, acest produs a câștigat și 5 stele.

 

Deoarece blocnotesul servește ca o placă de bază perfectă pentru crearea de pixeli creativi, am decis să dublăm zona de creație și să lipim un panou de rezervă pe panou. Are aceleasi dimensiuni ca si panoul de pe coase împreună și astfel am avut o zonă dreptunghiulară creativă aproape peste tot pătratul mic caietul . Panoul este ușor de lipit și de dezlipit, așa că atunci când ați terminat de creat, îl puteți muta pe o altă suprafață sau îl puteți depozita în siguranță într-un sertar.

 

 

ghiozdan PIXIE CREW& MINECRAFT PXB-22-35

 

Trebuie să spun încă de la început că servietaPIXIE CREW este cu adevărat drăguță și elegantă. Am fost surprinsă de lejeritatea ei, de care mă bucur foarte mult, pentru că nu va pune prea multă presiune pe spatele micuțului meu școlar. În plus, are o parte din spate cu formă ergonomică și, după spusele fiului meu, este foarte confortabil. Bretelele nu i se taie în umeri și sunt minunat de moi. Apreciez foarte mult că producătorii s-au gândit și la siguranță și au adăugat elemente reflectorizante la servietă .

 

Fiul a salutat foarte mult panoul din silicon - poate schimba zilnic pozele de pe servieta si astfel isi surprinde prietenii de la scoala. În plus, pot urmări cât de creativ este el și mă face foarte fericit.

 

În ceea ce privește funcționalitatea servietei , producătorii s-au ocupat de ea. Partea inferioară este protejată de protectoare anti-zgârieturi, așa că arată ca nou, în ciuda încercării obositoare de a-l transporta prin sala de clasă, de a-l înghesui într-un dulap sau de a-l arunca în fața cantinei. Buzunarele pot fi închise cu fermoar, care este de înaltă calitate și nu se prinde.

 

Veți găsi în el și un mic buzunar, unde școlarul își poate ascunde comorile secrete. Cred că această servietă jucăușă va fi apreciată nu doar de fiecare școlar, ci și de un părinte care nu trebuie să-și facă griji pentru durerile de spate ale copilului. Servieta a primit 5 stele de la mine și de la fiul meu.

 

 

Sticla PIXIE CREW PXF-01-22

 

Sticlă sănătoasă PIXIE CREW din oțel inoxidabil   este foarte elegant, așa că școlarul meu îl va folosi cu siguranță la școală și în excursii. Am încercat să turnăm ceai în el și a rămas fierbinte câteva ore lungi! Prin urmare, este un ajutor de neînlocuit în timpul răcelilor de primăvară.

 

O sticla cu toate acestea, menține și temperatura unei băuturi cu gheață, așa că cu siguranță o vom folosi în timpul verii fierbinți pentru antrenamente sportive sau excursii. Volumul sticlei este de 500 ml, ceea ce este suficient pentru un copil mic. Sticla termos primește 5 stele de la mine.

 

 

Rucsac student PIXIE CREW PXB-05-E24

 

Când a sosit rucsacul de student PIXIE CREW , am fost destul de surprins pentru că arată chiar mai bine decât pe paginile e-shop-ului. Are o culoare albastră foarte frumoasă, este foarte elegantă și modernă. La fel ca servieta, are spatele ergonomic, in plus, cu ventilatie.

 

Acest rucsac este potrivit pentru copiii din clasa a V-a de școală elementară, înălțimea de minim 140 cm. Deci rucsacul este încă mare pentru fiul meu, care este în clasa a doua, dar cred că va fi exact într-un an. Mai mult, îi va fi de folos pentru o perioadă foarte lungă de timp. În partea cea mai spațioasă, are un buzunar care se poate închide pentru un laptop de până la 15", deci poate fi purtat chiar și la universitate :-).

 

Buzunarul frontal al rucsacului este principala atracție a produselor acestui brand și anume panoul creativ unic din silicon PIXIE CREW. Creează mult spațiu pentru distracție creativă sub formă de compunere a imaginilor din cei 200 de PIXIES (pixeli) mici livrați cu rucsacul .

 

În plus, acești pixeli pot fi achiziționați din nou dacă nu ai destui sau dacă se pierd (ceea ce este mai mult ca sigur într-o gospodărie cu copii mici). Acest rucsac are și elemente reflectorizante pentru siguranța copiilor tăi. Cu siguranță îl notez cu 5 stele.

 

 

PIXIE CREW cerc panou mozaic PXX-07-07                                                                             

 

De îndată ce fiul a văzut acest individ panou cu pixeli colorați, s-a întrebat imediat dacă are de gând să-l lipească pe un tricou. Am zis: „Foarte bună!“ și am lipit panoul nu numai cu suportul autoadeziv, ci și cu lipici special pentru material, ca să fiu sigur.

 

Tricoul a avut un mare succes la școală, iar colegii fiului meu au făcut imediat un panou au vrut si ei! Oricum, dacă și tu te hotărăști asupra acestei soluții, îți recomand să speli cămașa cu mâna și să pliezi în prealabil toți pixelii.

 

În ciuda faptului că soluția noastră cu tricoul a fost relativ permanentă și probabil că nu vom scoate panoul de pe el, acesta poate fi folosit mai puțin permanent și lipit pe aproape orice. Copilul dumneavoastră îl poate folosi pentru a decora un jurnal , un rucsac , un caiet sau un alt obiect, iar când nu îi place amplasarea, îl poate lipi cu ușurință în altă parte.

 

Datorită celor 55 de pixeli incluși în pachet, puteți crea forme creative pe panou . Acest produs a avut un mare succes la noi și merită cu siguranță 5 stele.

 

 

Rucsac copii PIXIE CREW& MINECRAFT PXB-18-35  

 

Și acesta Rucsacul pentru copii PIXIE CREW este realizat din poliester si silicon. Are dimensiuni mai mici, intrucat este destinat copiilor de varsta scolara mai mica sau prescolari. Este potrivit pentru toate tipurile de utilizare de zi cu zi sau pentru excursii.

 

Pe lângă buzunarul principal, rucsacul are și un buzunar mai mic pentru obiecte mici. Include, de asemenea, curele reglabile pe lungime, cu cataramă la piept și un mâner ferm pentru purtare în mână. Desigur, există și popularul panou din silicon pe buzunarul din față.

 

 

Rucsac PIXIE CREW& MINECRAFT PXB-28-35

 

Această geantă simplă are și un panou verde din silicon în față. Văd curelele care au șnuri ca un mare pozitiv, așa că este posibil să le reglezi lungimea cu ele. Există, de asemenea, un mic buzunar cu fermoar în interiorul geanții .

 

Arată foarte bine și poate fi folosit nu numai pentru porecle sau haine de sport, dar poate fi folosit și pentru o scurtă călătorie. Este confectionat din material rezistent si lavabil si este usor de curatat.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT trusa școlară PXA-04-35

 

Trusa de la școală are și o zonă în față pentru așezarea pixelilor, se țin foarte bine și nu doar cad, cred că și după ceva timp de utilizare imaginea creată va fi în continuare completă.

 

Trusa cu un etaj, cu o fereastră pentru programul de clasă și o clapă, oferă suficient spațiu pentru papetăria necesară pentru clasa întâi a școlii elementare, în interior veți găsi și mânere pentru riglă , busolă sau foarfece . Fermoarul se deschide si se inchide usor, nu se freaca nicaieri si are un maner lung pentru o manevrare mai usoara.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT Carcasă mare PXA-02-35                                                                             

 

Tot ceea ce nu se potrivește trusa de creion , micul tău școlar o poate pune în această cutie . Nu numai că este depozitabil, dar este și fabricat din material neopren cu întărire care îi protejează conținutul.

 

Datorită acestei carcase , vei oferi casei de creion o durată de viață mai lungă, deoarece copilul tău nu va dori să o umple cu alte lucruri decât pixuri sau creioane colorate .

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT multipixeli de rezervă PXP-08-35

 

Pixelii de înlocuire sunt perfecti pentru tine dacă ai un mic fan Minecraft acasă. Aceștia sunt 4 multipixeli unici, care îi fac panoul saubrățara și mai cool. Sunt mai mari decât alți pixeli, așa că ies în evidență în lucrările creative și micul tău artist va crea piese cu adevărat unice.

 

În plus, nu sunt doar o culoare ca ceilalți pixeli, dar fețele mici îți zâmbesc din ele, ceea ce oferă doar mai multe posibilități de super creație.

 

Cana termica PIXIE CREW VERDE PXN-02-07

 

Cana termica din otel inoxidabil are o zona de amplasare a pixelilor in jurul intregii circumferinte, poate contine 400 ml din orice bautura pe care vrei sa o tii de cald sau, dimpotriva, bine racita. Capacul cănii este într-adevăr strâns, avantajul său este și curățarea ușoară, se poate pune și în mașina de spălat vase, deoarece întregul panou din silicon poate fi îndepărtat înainte de spălare.

 

PIXIE CREW este ceva care te prinde și nu te lasă. Aceasta este o idee unică și în același timp simplă, care aproape sigur va entuziasma fiecare copil. Produsele testate nu sunt doar foarte bine concepute, ci și bine realizate, funcționale și, mai presus de toate, distractive. Așa că îl evaluez cu un număr întreg de stele.

 

 

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare