MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Ce poți face pentru a scăpa de plictiseala la copii? 5 idei originale

 

Vă aducem 5 idei originale despre ce puteți face pentru a scăpa de plictiseala la copii.

Nu poți ieși întotdeauna sau într-o excursie. Unele weekenduri sunt pur și simplu când ieșim sau se întâmplă un eveniment neașteptat care îți schimbă planurile și trebuie să le amâni. Nu vă faceți griji! Casualplay vine cu cinci idei pentru a distra copiii, astfel încât să nu se plictisească acasă.



 

1. Camping în sufragerie


Folosiți o mătură, scaune de luat masa și cearșafuri vechi pentru cort . Puteți juca cowboy și indian, vorbiți limba lor și... de ce nu? Prânzul pe podea. Și dacă vrei să înscenezi o luptă mare... luptă cu o sirenă!



2. Invită un prieten sau prieteni să petreacă ziua cu tine acasă.

Ceea ce aveți nevoie este un timp bun, asigurați-vă că există mâncare din belșug. Părinții sunt fericiți dacă copiii lor își întâlnesc prietenii.

 

 


3. Clubul de film



Nu, nu... Nu este doar să te uiți la un film. În primul rând, este nevoie de un afiș și de bilete , o sarcină care va dura ceva timp. Daca programul este deja organizat, ce trebuie sa faci este sa pregatesti floricele sau o masa usoara pentru copii cu cateva minute inainte de spectacol. La sfârșit, puteți vorbi despre film: ce a fost cel mai bun, care a fost partea cea mai amuzantă sau puteți discuta despre fiecare scenă interesantă .
 

 

4. Gătitul


Pentru mamicile si tatii carora nu le deranjeaza daca bucataria este putin dezordonata ;) Este important ca copiii sa inceapa sa invete putin cate putin despre bucatarie si sa aprecieze si mancarea. Gândește-te la o rețetă pe care ai dori să o înveți. Vă recomandăm ceva la care puteți participa. De exemplu , prăjituri, prăjituri. .. copiii nu vor ezita să coopereze cu tine atâta timp cât îl vor putea mânca mai târziu! O astfel de activitate nu este doar distractivă, ci și face parte din învățarea lor.
 

 

5. Meșteșuguri


Ești priceput și ai o imaginație bună? Atunci o să-ți placă! Daca esti unul dintre acei oameni care au dulapul de bucatarie plin cu paste uscate , ai si ata de cusut si nelipsitul lipici alb, atunci ai tot ce iti trebuie! Bijuterii și rame pentru întreaga familie .

Vezi cum să faci o operă de artă din paste

 

Sperăm că aceste idei vă vor ajuta să vă distrați copiii. Nu uitați să comentați ce activitate de acasă cu copiii vă place cel mai mult.

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare