MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Caruciorul Casualplay LOOPi se adapteaza stilului tau de viata

 

Casualplay prezinta noile carucioare LOOPi cu noi tipuri de roti care se potrivesc designului caruciorului LOOPi si pot fi schimbate usor in cateva minute in functie de nevoile actuale ale terenului si ale parintelui.

Roțile de oraș , pe care fiecare proprietar al unui cărucior LOOPi City le cunoaște bine, sunt confortabile pe drumurile asfaltate ale orașului pentru plimbări ușoare. LOOPi City este modelul de bază al seriei LOOPi . Este usoara (7 kilograme) si se pliaza rapid, asa ca este ideala pentru toti parintii care locuiesc in oras si in apartament. Manevrarea în spații înguste este fără efort și se potrivește perfect în portbagajul unei mașini sau al unui lift, una dintre cele mai de bază cerințe pentru cărucior pentru părinții din mediul urban.

 

 

Casualplay LOOPi City

 

Noi cărucioare Casualplay LOOPi Allroad și Running

 

Casualplay LOOPi Allroad

Versiunea LOOPi Allroad (9,8 kilograme) are roți gonflabile mai mari care se adaptează terenului denivelat, așa că această versiune este ideală dacă mergi într-o aventură în natură, care este garantat că nu ai poteci perfecte și asfaltate.LOOPi este conceput pentru a fi flexibil și practic, așa că trebuie doar să puneți noile roți Allroad, care pot face față și mai multor suprafețe solicitante. Și ceea ce este un mare avantaj,căruciorul LOOPi Allroad este disponibil și cu roți City, astfel încât acestea pot fi schimbate cu ușurință.

Desigur, este foarte important să rămâi în formă ca părinți - sosirea bebelușului nu pune capăt vieții tale sociale sau timpului pe care ar trebui să-l dedici ție și sănătății tale. Îți poți lua micuțul și la o alergare zilnică, pentru care sunt conceputenoile roți de alergare .

Casualplay LOOPi Allroad

 

Casualplay LOOPi Alergare

Căruciorul LOOPi Running (10,5 kilograme) este destinat tuturor părinților activi care vor să facă ceva pentru ei înșiși și, în cele din urmă, pentru copilul lor, deoarece alergarea „plimbări” va căpăta imediat o cu totul altă dimensiune pentru tine.Roțile de rulare sunt disponibile cu cadru și sunt semnificativ mai mari decât City sau Allroads . Sunt create astfel incat caruciorulLOOPi sa poata fi folosit nu numai pentru orice tip de activitate fizica, ci si pe diferite terenuri – fie ca decideti sa faceti sport in oras sau in natura. Este conceput pentru părinții care nu doresc să-și întrerupă rutina de antrenament. Modelul de rulare include și roți City .

Caruciorul LOOPi este chiar grozav, mai ales ca dupa investitia initiala in set esti ingrijit pana in al patrulea an de viata micutului tau. Noi roți și versiuni sunt create pentru a se adapta nu numai la tine și copilul tău, ci și la stilul tău de viață.

Toate cărucioarele LOOPi sunt disponibile în culorile Jet, Capri, Indian și Chackra.

Casualplay LOOPi Alergare

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare