MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Cărucioarele sport fac parte din echipamentul de bază al unui copil, noi vă vom sfătui cum să alegeți unul

 

 

Echipamentul de bază al copilului constă dintr-o serie de lucruri de care veți avea nevoie pentru copil după naștere sau în decurs de câteva luni. Pe lângă haine , articole de igienă , un pătuț , un scaun auto sau jucării pentru copii , vei avea nevoie și de un cărucior pentru bebelușul tău. Cărucioarele sunt de înțeles o parte din echipamentul de bază al unui copil și sunt strâns legate de viața de zi cu zi.

 


 

 

Înainte de a cumpăra un cărucior , luați în considerare mai întâi mediul în care vă veți mișca. Daca apartineti unui grup de mamici care se deplaseaza destul de des pe terenuri mai dificile, accidentate, denivelate, sau mergeti des la plimbare in natura, va recomandam sa alegeti un carucior sport cu roti de off-road mai mari pentru munte.

cărucioare sport

 

Ce tip de cărucior sport să alegi?

Piața oferă o gamă largă de cărucioare sport care sunt proiectate pentru terenuri dificile. În comparație cu alte modele de cărucioare , căruciorul sport pentru teren este mai spațios, în general mai greu, cu suspensie pentru roți de înaltă calitate. Capacitatea de transport mai mare este o altă caracteristică pe care o are căruciorul . In oferta vei gasi, de exemplu, carucioare cu o capacitate de incarcare de 15 kg, dar desigur vei gasi si o capacitate de incarcare mai mare. Spătarul poate fi reglat în mai multe poziții cu opțiunea de culcat, așezat etc. Manerul, care poate fi reglat pe inaltime, este apreciat in special de parintii mai inalti.

Daca vei folosi caruciorul sport mai ales in oras, iti recomandam un carucior sport cu roti mai mici. Suspensia căruciorului nu trebuie să fie la fel de robustă ca cea a unui cărucior de teren . Vă recomandăm să luați în considerare factorii dacă puteți încăpea căruciorul în portbagajul mașinii dumneavoastră sau dacă este potrivit (corespunzător de lat) pentru liftul din casa dumneavoastră.

Desigur, vă recomandăm să adaptați designul căruciorului după propriul gust.

Toate tipurile de carucioare sport trebuie sa fie echipate cu centuri de siguranta pentru protectia copilului. Uneori este posibilă întoarcerea pieselor scaunului spre părinți sau împotriva direcției de mers. Include un coș de cumpărături suficient de mare pentru a ține mai multe lucruri ale copilului sau ale părintelui.

 

Cărucioare sport cu trei roți, patru roți sau roți gonflabile sau din plastic?

Daca ar fi sa alegi un carucior sport cu trei roti , ai avea un avantaj mai ales la manevrabilitate. Cărucioarele cu trei roți sunt mai ușor de controlat. Atunci când alegeți un cărucior cu patru roți, este un avantaj, de exemplu, că căruciorul este în general mai stabil. Cu toate acestea, alegerea vă aparține în primul rând. Dacă ar fi să comparăm roțile gonflabile cu roțile din plastic, diferența este că tipurile de roți din plastic sunt mai dure, dar mai ușoare. Roata gonflabilă nu are nicio problemă cu orice suprafață neuniformă, dar este puțin mai grea.

Oferim o varietate de cărucioare sport de la producătorii de top Casualplay , Play, Britax , A BC Dizajn , Babypoint , Brevi , Cam , Concord și alții.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare