MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Alegerea unui șezlong pentru copii nu este știință

Aproape toți părinții vor fi de acord că viața cu un copil este uneori cu adevărat epuizantă (există doar câteva exemple vii de părinți în lume care s-ar descurca cu tot cu bebeluși și s-ar odihni perfect. Și probabil că nici ei nu sunt de pe această planetă). De asemenea, fiecare dintre voi este sigur că știți acele câteva ore de eforturi pentru a-l adormi pe micuțul neobosit în brațe, care vă pot suge chiar și ultima bucată de energie pe care ați reușit să o aduneți în timpul nopții.

Ei bine, de când trăim în secolul 21, cineva foarte deștept și plin de resurse a inventat balansoare și leagăne în care îți poți pune copilul. Tot ce trebuie să faci este să aștepți ca aceste invenții magice să reducă la tăcere micii monștri și apoi te poți bucura de libertatea ta de moment.

Dar cum să alegi șezlongul potrivit pentru copii ?

 


 

 

Dimensiune, funcții, material, culoare - cum ar trebui să alegi un șezlong?

Sincer, alegerea unui șezlong pentru copii nu este o știință, dar toate cele disponibile pe piață au ceva diferit, ceea ce te poate face în cele din urmă să te înclini spre un anumit model. Cu toate acestea, există câteva lucruri importante pe care ar trebui să le țineți cont atunci când faceți alegerea.

Este adevărat că poziția culcat este cea mai confortabilă pentru bebeluș, dar ar trebui să cauți un leagăn care să poată fi pliat în mai multe poziții pentru a-l putea adapta ulterior nevoilor copilului tău în creștere. La urma urmei, să stai tot timpul întins în același unghi și să nu poți vedea lumea este destul de enervant, nu-i așa?

Întrebarea „este ușor de curățat?” nu are nevoie de justificare. Fiecare părinte realizează importanța unei mașini de spălat, a suprafețelor și a materialelor care trebuie doar șters rapid în timpul creșterii.

Un alt factor important este mișcarea pe care o efectuează șezlongul copilului . Asigurați-vă că luați în considerare mai multe opțiuni pentru setările de viteză, deoarece nou-născuții și copiii mici le place să se răzgândească cu privire la cât de repede doresc să fie legănați. Este importantă și direcția în care balansează leagănul (cu mai multe funcții, copilul poate alege ce direcție preferă cel mai mult), vibrațiile și, nu în ultimul rând, cronometrul - dacă alegi un șezlong cu sau fără el este în întregime. depinde de tine.

În ceea ce privește materialul, vă sfătuim să evitați șezlongurile mai ieftine cu cadru din plastic. Şezlongurile de înaltă calitate pentru copii au o structură din metal. Cu cât sunt mai robuste, cu atât sunt mai bune, deoarece îți vor proteja micuțul de căderea leagănului în timpul mișcărilor.

Dacă locuiți într-un apartament mai mic, ar fi o idee bună să luați în considerare un șezlong care poate fi pliat rapid și apoi desfășurat din nou.

 

Siguranța este cel mai important lucru cu un șezlong pentru copii

Și exact asta ar trebui să iei în considerare cu atenție, să te informezi și să studiezi atunci când alegi un leagăn . Cumperi un șezlong pentru că știi că micuțul tău va petrece mult timp în el. Deci, desigur, doriți să fie 100% sigur.

Un șezlong pentru copii de înaltă calitate ar trebui să aibă un ham - fie un ham în 5 puncte pentru cei mai mici copii, fie un ham în 3 puncte pentru cei mai mari . Le va asigura partea superioară și inferioară a corpului și vei fi sigur că copilul nu va cădea și nu se va răni.

Este foarte important ca scaunul de relaxare să fie complet reglabil, deoarece un bebeluș sub patru luni nu poate încă controla complet mișcările capului și nu are suficient suport pentru coloana cervicală. Deci, în acest caz, este o idee bună să verificați dacă leagănul poate fi pliat într-o poziție complet înclinată.

In ceea ce priveste siguranta, avem cateva sfaturi pentru tine: nu subestima limitele de inaltime, greutate si varsta indicate pe leagan ; ai grija sa nu-ti lasi micutul nesupravegheat atunci cand este in sezlong ; sezlongul pentru copii nu inlocuieste patul unui copil, asa ca nu il lasa acolo peste noapte si asigura-te ca leaganul este depozitat pe o suprafata plana pentru a nu se rasturna accidental.

 

Ultimele detalii la alegere

Alegerea dvs. va afecta cu siguranță modul în care se încarcă șezlongul pentru copii - dacă alegeți un leagăn alimentat cu baterie sau un leagăn manual depinde numai de dvs. și de bugetul dvs. pentru achiziționarea unui șezlong .

După toate acestea, puteți sări la partea mai distractivă și plăcută, adică modelele, designul și culorile în care producătorii oferă șezlonguri pentru copii . Iar când mai ai niște bani în plus, ai grijă să cauți blocuri interesante din lemn, jucării suspendate și accesorii care să-i facă mai plăcut timpul petrecut în șezlong .

 

În oferta noastră puteți găsi și șezlonguri de la următoarele mărci:

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare