MAREA VÂNZARE DE PRIMĂVARĂ - mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

Vă prezentăm super noutățile brandului MoMi pentru 2023

 

 

Compania poloneză MoMi și- a proiectat produsele pentru anul 2023 să fie funcționale, practice și să surprindă utilizatorii cu soluții gândite și funcții utile. Prin urmare, scopul lor principal este de a face produse MoMi   au servit mulți ani și au rezistat la pliere, desfășurare, spălare și purtare repetate.


 

Scaun auto TORDI

Scaunul auto Momi TORDI este echipat cu sisteme de prindere ISOFIX si TOP TETHER, care asigura un nivel ridicat de siguranta copilului tau. Baza rotativă Momi TORDI asigură confort maxim atât pentru mame, cât și pentru tați!

 

Sistemul de protecție laterală vă protejează copilul de răniri în cazul unui impact lateral.

 

In oferta Market 24 gasesti scaunul auto Momi TORDI in urmatoarele variante de culoare: albastru, negru, gri.

 

Bariera pentru copii PAXI

Bariera MoMi PAXI va fi o soluție excelentă pentru părinții care își urmăresc cu nerăbdare copilul privind curios în toate colțurile casei fără a observa niciun obstacol.

 

MoMi PAXI este ușor de utilizat și nu necesită instrumente pentru instalare. Are incuietoare dubla si se poate deschide in ambele directii.

 

Puzzle cu spumă FELI, NEBO, ZAWI

Covorașele din spumă MoMi sunt un refugiu sigur și confortabil pentru copii. Au o funcție de tremur, datorită căreia copilul rămâne cald.

 

Covorașele MoMi vă vor surprinde prin multifuncționalitatea și numeroasele posibilități de joc. Acestea nu numai că creează un spațiu confortabil de joacă pentru copil, dar și, datorită elementelor puzzle, îl încurajează pe copil să se joace creativ, să descopere forme și culori.

 

Tampoanele de spumă MoMi sunt excelente atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior.

 

In oferta gasiti puzzle-uri din spuma FELI, NEBO, ZAWI.

 

Trapez BUCURIA

Dacă îți plac jucăriile multifuncționale pe care le poți lua oricând cu tine, MoMi JOY este ceva ce cu siguranță îl vei iubi.

 

Casa de joacă universală MoMi JOY cu jucării este excelentă atât pentru a te juca acasă, cât și în deplasare. Are culori dezactivate, jucării moi și moi care pot fi spălate în mașina de spălat.

 

Datorită unghiului de înclinare reglabil, bara poate fi setată la o distanță adecvată față de copil, astfel încât acesta să poată atinge jucăriile și ulterior să le tragă și să le scoată.

 

Reflector Loris 4 în 1

MoMi Loris este alegerea perfectă a primului saltător pentru un copil. Este multifuncțională și multifuncțională.

 

Pentru cei mai mici copii, funcționează ca o tricicletă , pentru copiii puțin mai mari, pedalele, care învață copilul să pedaleze, se vor dovedi utile. După conectarea roților din spate, veți obține cel de-al treilea mod - un balonar echilibrat cu un singur picior, iar după conectarea pedalelor, veți obține o bicicletă clasică cu două roți.

 

Reflector TOBIS

MoMi Tobis învață echilibrul și ajută la dezvoltarea abilităților motorii ale copilului. În plus, are atracții grozave precum un corn, o lumină care își schimbă culoarea și ceva care va încânta și va interesa fiecare copil - bule!

 

MoMi Tobis are baterii și un recipient pentru lichid cu bule sub scaunul său confortabil, care poate fi accesat folosind instrumentul inclus.

 

In oferta gasesti MoMi Tobis in nuante moi de roz pastel si in combinatii de menta si gri.

 

Locul de joacă al mamei

 

Tarcul MAMU oferă mamelor puțină libertate și timp, de exemplu, pentru a face treburile casnice.

 

Datorită dimensiunilor sale mici și compacte atunci când este pliat , MoMi MAMU va fi ideal în diverse situații acasă sau în călătorie.

 

Producătorii MoMi s-au gândit și la siguranța copiilor, motiv pentru care tarcul MAMU are un sistem de prevenire a plierii accidentale și capace rotunjite din plastic pe marginile ascuțite.

 

Carucior sport ESTELLE Dakar

MoMi ESTELLE DAKAR este o versiune off-road a bestsellerului cărucior MoMi ESTELLE . Roțile sale mari asigură o aderență excelentă în orice condiții.

 

Culoarea clasică neagră în combinație cu modele delicate face cărucioarele MoMi ESTELLE DAKAR să fie incredibil de șic, elegante și atemporale.

 

Chiar si dupa pliere , MoMi ESTELLE DAKAR te va surprinde prin caracterul practic - are dimensiuni compacte si maner pentru ghidarea caruciorului pliat. Așa că o poți purta ca pe o valiză!

 

Triciclu INVIDIA 5 în 1

Tricicleta INVIDIA este o soluție excelentă pentru părinții care doresc să evite să alerge după copilul lor foarte activ.

Tricicleta INVIDIA 5in1 poate fi folosita de la o alternativa de carucior la o tricicleta de sine statatoare. Este destinat copiilor de la 9 luni la 5 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geanta de iarna MoMi

Geanta de iarnă MoMi este un accesoriu absolut esențial de iarnă! În plus, copilul se va simți confortabil în el și, datorită culorilor universale, poate fi asortat cu alte accesorii.

 

Paltonul de iarnă MoMi impresionează și prin urechile sale decorative minunate, care îi conferă un caracter unic.

 

Casca MoMi MIMI

 

Pentru fiecare părinte, siguranța copilului este cel mai important lucru. Producătorii MoMi țin și de siguranța copiilor tăi, dar nu uită nici de design și de aceea au extins gama de culori a căștilor MIMI cu culorile verde și gri mat.

 

Căștile MIMI au multe avantaje precum duritate mare, rezistență la zgârieturi și impact, căptușeală din spumă în interior pentru un plus de protecție și confort al copilului. Ca bonus, casca poate fi decorată cu un marker și astfel o face și mai originală.

 

cărucior LIMURU

LIMURU este un carucior cu totul unic in oferta MoMi . Acest cărucior multifuncțional 2 în 1 are o cadă adâncă confortabilă și poate fi ulterior transformat într -un cărucior sport pentru un copil mai mare.

 

Avantajul căruciorului LIMURU este transformarea sa rapidă și ușoară, care nu necesită unelte și nu necesită depozitarea altor elemente ale căruciorului, datorită cărora economisiți spațiu.

 

Caruciorul LIMURU vine insotit de o saltea si o geanta pentru mamici , in care poti incapea tot ce este necesar pentru copil.

 

 

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare